Markus Åberg, Author at Digital Workforce https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/author/markus/ Digital Workforce Thu, 19 Dec 2019 11:20:19 +0000 fi hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.5.3 https://digitalworkforce.com/wp-content/uploads/2019/03/cropped-dwf-favicon-32x32.png Markus Åberg, Author at Digital Workforce https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/author/markus/ 32 32 Digital Workforce vahvistaa toimialaosaamistaan uusilla avainrekrytoinneilla https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/digital-workforce-vahvistaa-toimialaosaamistaan-uusilla-avainrekrytoinneilla/ Tue, 23 Oct 2018 10:22:05 +0000 https://digitalworkforce.fi/?p=2771 Ohjelmistorobotiikan ja älykkään automaation kasvuyhtiö Digital Workforce vahvistaa tiimiään kokeneilla toimialaosaajilla, kun yhtiön palvelukseen astuvat Harri Lauslahti (pankki ja vakuutus), Hannu Luoto (logistiikka ja teollisuus) sekä Teemu Vieruaho (sisäinen valvonta ja taloushallinto). – Harri Lauslahti on toiminut viimeksi LähiTapiolan innovaatiojohtajana ja sitä ennen Lähi-Tapiola Palvelut Oy:n toimitusjohtajana. Aiemmin hän on ollut perustamansa Tapiola Pankki Oyj:n…

The post Digital Workforce vahvistaa toimialaosaamistaan uusilla avainrekrytoinneilla appeared first on Digital Workforce.

]]>

Ohjelmistorobotiikan ja älykkään automaation kasvuyhtiö Digital Workforce vahvistaa tiimiään kokeneilla toimialaosaajilla, kun yhtiön palvelukseen astuvat Harri Lauslahti (pankki ja vakuutus), Hannu Luoto (logistiikka ja teollisuus) sekä Teemu Vieruaho (sisäinen valvonta ja taloushallinto).

Harri Lauslahti on toiminut viimeksi LähiTapiolan innovaatiojohtajana ja sitä ennen Lähi-Tapiola Palvelut Oy:n toimitusjohtajana. Aiemmin hän on ollut perustamansa Tapiola Pankki Oyj:n toimitusjohtaja sekä Handelsbankenin liiketoimintajohtaja Suomessa sekä useissa johtotehtävissä pankki- ja vakuutusalalla. Harrin vastuulla Digital Workforcessa on pankki- ja vakuutusalan automaatioratkaisuiden kehittäminen yhdessä alan asiakkaiden kanssa.

Hannu Luoto on siirtynyt Vaisalasta Digital Workforceen teollisuuden toimialan johtavaksi konsultiksi. Hannulla on kokemusta niin valmistavan teollisuuden tuotannon ja huoltoliiketoiminnan johtamisesta, teollisuuden toimitusketjun hallinnasta kuin lean ja six sigma -metodologioista.

Teemu Vieruaholla on kattava kokemus liiketoimintaprosessien sekä sisäisen valvonnan kehittämisestä, yritysten taloushallinnon prosesseista sekä analytiikasta. Viimeisimpänä tehtävänään Teemu vastasi PwC:llä mm. RPA -toiminnon vetämisestä sekä PwC Suomen ensimmäisen tekoälysovelluksen payment.ai:n ideoinnista ja käyttöönotosta. Teemun vastuulla on Digital Workforcen liiketoimintakonsultoinnin kehittäminen ja automaatioratkaisujen tuotteistaminen taloushallinnon, sisäisen valvonnan sekä tarkastustoiminnan tarpeisiin.

Digital Workforce on automatisoinut yli 800 sääntöpohjaista työnkulkua isoissa organisaatoissa. Yhdistämällä ohjelmistorobotiikkaan keinoälyä digityöntekijät pystyvät hyödyntämään strukturoimatonta lähdedataa kuten kuvia ja tekstiä sekä läpiviemään laajempia prosesseja, esimerkiksi asiakaspalvelussa.

”Ohjelmistorobotiikkaa täydentävät kognitiiviset automaatiotyökalut mahdollistavat enemmän ja älykkäämpiä automatisointeja ja uusia liiketoimintahyötyjä. Tässä yhteydessä syvällinen toimialakohtainen prosessien tuntemus on ratkaisevaa. Tunnistamalla eri toimialoille ominaisia tuskia ja tarpeita pystymme tarjoamaan asiakaskunnallemme älykkäitä ratkaisuja proaktiivisesti”, kertoo Heikki Länsisyrjä, yksi Digital Workforcen perustajista.

”Olemme jo aiemmin rekrytoineet Tiina Leivon (LT, erikoislääkäri ja KTM) vetämään sosiaali- ja terveydenhuollon toimialaa, ja vahvistamme näillä kolmella kovan tason rekrytoinnilla muita meille tärkeitä toimialoja. Kukin heistä on oman toimialansa huippu sekä menestyksekkään liiketoiminnan rakentaja, olemme erittäin ylpeitä saadessamme heidät tiimiimme”, jatkaa Länsisyrjä.

Yhteydenotot

Heikki Länsisyrjä, Partner, Digital Workforce, heikki.lansisyrja (at) digitalworkforce.fi +358 50 5587801

Digital Workforce

Digital Workforce on Pohjoismaiden johtava palveluyhtiö, joka on erikoistunut teollisen tason älykkääseen ohjelmistorobotiikkaan. Oppivat digityöntekijämme automatisoivat tietotyön prosesseja suurissa organisaatioissa vapauttaen ihmisten aikaa arvokkaampaan työhön. Digityöntekijöiden käyttöönotto ei edellytä muutoksia nykyisiin tietojärjestelmiin. Digital Workforce perustettiin kesällä 2015 ja yhtiö työllistää tällä hetkellä yli 175 älykkään prosessiautomaation asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Puolassa. https://digitalworkforce.fi

The post Digital Workforce vahvistaa toimialaosaamistaan uusilla avainrekrytoinneilla appeared first on Digital Workforce.

]]>
Aamiaisseminaari: Ohjelmistorobotiikka (RPA) julkishallinnossa https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/aamiaisseminaari-ohjelmistorobotiikka-rpa-julkishallinnossa/ Mon, 01 Oct 2018 14:18:32 +0000 https://digitalworkforce.fi/?p=2733 Tervetuloa mukaan julkisensektorin aamiasseminaariin tiistaina 30.10. Työskenteletkö valtionhallinnossa, kunnallishallinnossa tai muussa julkisen sektorin organisaatiossa? Pohditko, kuinka voit parhaiten lähestyä uusia älykkäitä teknologioita ja aloittaa matkasi robotiikan parissa? Haluatko hahmottaa organisaatiossasi piileviä mahdollisuuksia automaatiolle ja verkostoitua alan osaajien kanssa? Tule mukaan Digital Workforcen isännöimään julkisen sektorin aamiasseminaariin Ekberg Extrassa tiistaina 30.10 klo 8-13! Aamiastilaisuudessa kuulet ainutlaatuiset esitykset Suomen julkishallinnon digitaalisen osaamisen ja ohjelmistorobotiikan edelläkävijöiltä: Perustana huolellinen kilpailutus ja valmistauminen…

The post Aamiaisseminaari: Ohjelmistorobotiikka (RPA) julkishallinnossa appeared first on Digital Workforce.

]]>
Tervetuloa mukaan julkisensektorin aamiasseminaariin tiistaina 30.10.

Työskenteletkö valtionhallinnossa, kunnallishallinnossa tai muussa julkisen sektorin organisaatiossa? Pohditko, kuinka voit parhaiten lähestyä uusia älykkäitä teknologioita ja aloittaa matkasi robotiikan parissa? Haluatko hahmottaa organisaatiossasi piileviä mahdollisuuksia automaatiolle ja verkostoitua alan osaajien kanssa? Tule mukaan Digital Workforcen isännöimään julkisen sektorin aamiasseminaariin Ekberg Extrassa tiistaina 30.10 klo 8-13!

Aamiastilaisuudessa kuulet ainutlaatuiset esitykset Suomen julkishallinnon digitaalisen osaamisen ja ohjelmistorobotiikan edelläkävijöiltä:

Perustana huolellinen kilpailutus ja valmistauminen robotiikan tuloon: Case Vero
Verohallinnon Yritysarkkitehti Tuula Hämäläinen ja Hankintalakimies Maria Röykkä esittelevät Veron dynaamisen hankintamenettelyn sekä organisaation yleistä valmistautumista ohjelmistorobotiikkaan.

Helsingin kaupungin Taloushallintopalveluiden RPA-matka
Toimitusjohtaja Tuija Kuivalainen ja RPA-asiantuntija Jarkko Siren kertovat, kuinka Helsingin kaupungin Taloushallintopalveluiden arki on muuttunut robotiikan saapumisen myötä. Esityksessä tarkastellaan myös kriteerejä RPA:lle sopivia kohdeprosesseja tunnistamiseen ja kuinka Talpalla nähdään uusien teknologioiden vaikuttavan automaatioon tulevaisuudessa.

Valtiovarainministeriön Robohaku 2018
Valtiovarainministeriön erityisasiantuntija Mari Fallström esittelee Robohaku 2018 erityisrahoitushaun. Esityksessä selvitetään, kuinka ja millä kriteerein valtion virastot voivat hakea rahoitusta prosessiensa automatisointiin tähtääviin hankkeisiin.

Seminaarissa kuulet asiantuntijapuheenvuoron myös Suomen julkishallinnon johtavalta RPA toimittajalta Digital Workforcelta ja pääset verkostoitumaan ja jakamaan tietoa muiden tapahtuman osallistujien kanssa. Tule tapaamaan julkisen sektorin huippuosaajia ja käytä tarpeisiisi räätälöity tilaisuus tukeen RPA matkallasi!

 

Päivän ohjelma

8.00 – 9.00 Kevyt aamiainen

9.00 – 9.15 Tervetuloa!

9.15 – 10.05 Case Vero

10.05 – 10.15 Kahvitauko

10.15 – 11.05 Case Talpa

11.05 – 11.15 Vapaata keskustelua

11.15 – 11.30 Valtiovarainministeriön Robohaku 2018

11.30-11.45  Tauko

11.45-12.00  Digital Workforce: Robotic Operating Model

12.00 – 13.00 Lämmin lounas

Ilmoittaudu aamiaisseminaariin:

[mc4wp_form id=”2735″]

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

The post Aamiaisseminaari: Ohjelmistorobotiikka (RPA) julkishallinnossa appeared first on Digital Workforce.

]]>
Digital Workforcelle 3 miljoonan rahoitus kognitiivisiin ratkaisuihin ja kansainvälistymiseen https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/digital-workforcelle-3-miljoonan-rahoitus-kognitiivisiin-ratkaisuihin-ja-kansainvalistymiseen/ Fri, 14 Sep 2018 05:13:55 +0000 https://digitalworkforce.fi/?p=2683 Lehdistötiedote 14.9.2018 Pohjoismaiden nopeiten kasvava, 175 henkilöä työllistävä älykkääseen ohjelmistorobotiikkaan erikoistunut Digital Workforce on kerännyt 3 miljoonan euron rahoituksen nykyisiltä sijoittajilta. Sijoituksen avulla yhtiö jatkaa Digital Worker pilvipalvelunsa kehittämistä tuoden myös kognitiiviset teknologiat helposti asiakkaiden saataville sekä laajentuu uusille markkina-alueille. Digital Workforce on uudistanut liiketoimintaprosesseja ohjelmistorobotiikkaan perustuvien digityöntekijöiden avulla perustamisestaan lähtien. Yhtiö on automatisoinut yli…

The post Digital Workforcelle 3 miljoonan rahoitus kognitiivisiin ratkaisuihin ja kansainvälistymiseen appeared first on Digital Workforce.

]]>
Lehdistötiedote 14.9.2018

Pohjoismaiden nopeiten kasvava, 175 henkilöä työllistävä älykkääseen ohjelmistorobotiikkaan erikoistunut Digital Workforce on kerännyt 3 miljoonan euron rahoituksen nykyisiltä sijoittajilta. Sijoituksen avulla yhtiö jatkaa Digital Worker pilvipalvelunsa kehittämistä tuoden myös kognitiiviset teknologiat helposti asiakkaiden saataville sekä laajentuu uusille markkina-alueille.

Digital Workforce on uudistanut liiketoimintaprosesseja ohjelmistorobotiikkaan perustuvien digityöntekijöiden avulla perustamisestaan lähtien. Yhtiö on automatisoinut yli 800 prosessia ja osoittanut, että tietotyön prosessien automatisoinnilla on valtava investoinnin tuottoprosentti suurissa organisaatioissa läpi eri toimialojen. Koneoppimisen ja muiden keinoälyteknologioiden avulla organisaatiot voivat automatisoida yhä monimutkaisempia tehtäviä ja hyödyntää lähteenä myös strukturoimatonta dataa, kuten puhetta, kuvia, tekstiä ja sensoridataa.

“Kognitiivisilla teknologioilla tulee olemaan järisyttävä vaikutus liiketoimintaprosesseihin niin tehokkuuden kuin kokonaan uuden luomisen näkökulmasta. Tavoitteenamme on laajentaa joustavaa ja kustannustehokasta pilvipalveluamme kattamaan myös valitut kognitiiviset teknologiat. Käyttämällä helposti saatavilla olevia älykkäitä ja oppivia digityöntekijöitä asiakkaamme pääsevät nopeasti hyötymään näistä uusista mullistavista teknologioista ohjelmistorobotiikan lisäksi”, kertoo Heikki Länsisyrjä, yksi Digital Workforcen perustajista.

“Olemme rahoittaneet Digital Workforcea alusta lähtien ja jatkamme mielellämme investointiamme. Yhtiö kasvaa erittäin nopeasti ja työllistää Pohjois-Euroopan eniten älykkään ohjelmistorobotiikan sertifioituja asiantuntijoita. He ovat kasvumarkkinalla toimiva lahjakas tiimi, jolla on hyvin käytännöllinen lähestyminen kognitiivisiin teknologioihin”, kertoo Timo Ahopelto, Lifeline Ventures.

Digital Workforce toimii tällä hetkellä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Puolassa. Sijoituksen avulla yhtiö tutkii kasvumahdollisuuksia myös uusilla markkina-alueilla.

Sijoituskierroksen sijoittajat ovat Capman Growth -rahasto sekä siemenvaiheesta lähtien mukana olleet Lifeline Ventures ja Leena Niemistö.

Yhteydenotot
Heikki Länsisyrjä, Partner, Digital Workforce, heikki.lansisyrja (at) digitalworkforce.fi +358 50 5587801
Timo Ahopelto, Founding Partner, Lifeline Ventures, timo (at) lifelineventures.com

Digital Workforce
Digital Workforce on Pohjoismaiden johtava palveluyhtiö, joka on erikoistunut teollisen tason älykkääseen ohjelmistorobotiikkaan. Oppivat digityöntekijämme automatisoivat tietotyön prosesseja suurissa organisaatioissa vapauttaen ihmisten aikaa arvokkaampaan työhön. Digityöntekijöiden käyttöönotto ei edellytä muutoksia nykyisiin tietojärjestelmiin. Digital Workforce perustettiin kesällä 2015 ja yhtiö työllistää tällä hetkellä yli 170 älykkään prosessiautomaation asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Puolassa. www.digitalworkforce.fi

Lifeline Ventures
Lifeline Ventures on vuonna 2009 perustettu suomalainen aikaisen vaiheen pääomasijoitusyhtiö, joka on sijoittanut hyvin laajasti bioteknologiasta mobiilipeleihin. Lifeline Ventures on perustettu vuonna 2009 ja yhtiön pääkonttori on Helsingissä. www.lifelineventures.com

The post Digital Workforcelle 3 miljoonan rahoitus kognitiivisiin ratkaisuihin ja kansainvälistymiseen appeared first on Digital Workforce.

]]>
Tiedote: Digital Workforce kiihdyttää Pohjoismaiden suurimman robotiikan pilvipalvelun kehittämistä uudella johtajanimityksellä https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/tiedote-digital-workforce-kiihdyttaa-pohjoismaiden-suurimman-robotiikan-pilvipalvelun-kehittamista-uudella-johtajanimityksella-2/ Mon, 03 Sep 2018 12:09:55 +0000 https://digitalworkforce.fi/?p=2646 Lehdistötiedote 3.9.2018 Pohjoismaiden suurin robotiikkayhtiö Digital Workforce on nimittänyt Tuomo Sievilän Head of Continuous Services yksikön vetäjäksi vastaamaan robotiikan pilvipalvelun ja Run Management palveluiden kasvusta. Sievilä on toiminut yhtiössä maaliskuusta 2017 lähtien hankejohtajana ja vastannut rinnalla konsultointipalveluiden kehittämisestä. Ennen siirtymistään Digital Workforcelle Sievilä oli ohjelmistorobotiikan globaali konseptivastaava Nordealla. Syyskuusta lähtien Sievilä vastaa Digital Workforcella pilvipalveluasiakkaiden…

The post Tiedote: Digital Workforce kiihdyttää Pohjoismaiden suurimman robotiikan pilvipalvelun kehittämistä uudella johtajanimityksellä appeared first on Digital Workforce.

]]>
Lehdistötiedote 3.9.2018

Pohjoismaiden suurin robotiikkayhtiö Digital Workforce on nimittänyt Tuomo Sievilän Head of Continuous Services yksikön vetäjäksi vastaamaan robotiikan pilvipalvelun ja Run Management palveluiden kasvusta.

Sievilä on toiminut yhtiössä maaliskuusta 2017 lähtien hankejohtajana ja vastannut rinnalla konsultointipalveluiden kehittämisestä. Ennen siirtymistään Digital Workforcelle Sievilä oli ohjelmistorobotiikan globaali konseptivastaava Nordealla. Syyskuusta lähtien Sievilä vastaa Digital Workforcella pilvipalveluasiakkaiden menestyksestä ja palvelun kehittämisestä.

– Tuomolla on ollut merkittävä rooli konsultointitarjoomamme rakentamisessa ja suositun 100 päivän Ramp Up – konseptin luomisessa. Hän on osoittanut erinomaista kykyä luoda uutta ja aikaansaada muutosta, kertoo Jukka Virkkunen, yksi Digital Workforcen partnereista.

Robot as a Service pilvipalvelu lanseerattiin 2016 ja sen kautta on automatisoitu useita satoja prosesseja. Pilvipalvelun yli 40 asiakkaan joukossa on mm. suuria pankkeja, julkishallinnon organisaatioita, teollisuusyrityksiä, vähittäiskauppoja sekä terveydenhuollon organisaatioita Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Puolassa.

– On kunnia johtaa jatkuvat palvelumme kohti tulevaisuutta. Valtaosa asiakkaistamme saa palvelumme pilvestä ja uusia asiakkaita tulee viikoittain. Asiakkaat valitsevat pilvipalvelusta toimitettavat digityöntekijät yrityksen sisälle rakennettavan ympäristön sijaan useimmiten joustavuuden, nopeuden, rajattoman skaalautumisen sekä kustannusten läpinäkyvyyden takia. Asiakkaat voivat jopa valita, että digityöntekijöiden käyttö maksetaan minuuttiveloitteisesti, kertoo Sievilä.

– Run Management – ylläpitopalvelumme kysyntä on rajussa kasvussa. Asiantuntijamme varmistavat maksimaalisen käytettävyysajan sekä sulavan ylläpidon robotisoiduille prosesseille. Digityöntekijöidemme hoitaessa yhä liiketoimintakriittisempiä tehtäviä kellon ympäri tarve teollisen tason ylläpitopalveluille kasvaa. Parannamme jatkuvasti palveluamme vastataksemme globaalien, 24/7 toimivien asiakkaidemme tarpeisiin, jatkaa Sievilä.

Robot as a Service pilvipalvelu on saatavilla private ja hybridipilvistä tarjoten kaksi maailman johtavaa ohjelmistorobotiikkateknologiaa: Blue Prismin ja UiPathin. Tulevaisuudessa yhtiö aikoo lisätä pilvipalveluun valikoituja koneoppimiseen pohjautuvia kognitiivisia teknologioita.

– Olemme investoineet kovasti pilvipalveluumme ja meillä on CE-merkintä sekä ISO 20000:1 laatusertifikaatti. Olemme yhä ainoa robotiikan pilvipalvelu EU:ssa, josta voidaan toimittaa CE-merkittyjä automatisointeja. Viimeisen 12 kuukauden aikana olemme lanseeranneet Run Management – ylläpitopalvelun sekä omia tuotteitamme, mobiilin hallintatyökalun sekä automaatiokirjaston. Seuraavaksi tuomme valikoidut älykkäät teknologiat yhtä helposti saataville pilvipalvelustamme kuin ohjelmistorobotiikan tänä päivänä, sanoo Sievilä.

Yhteydenotot
Jukka Virkkunen, Partner, Digital Workforce, +358 50 670 47, jukka.virkkunen@digitalworkforce.fi
Tuomo Sievilä, Head of Continuous Services, Digital Workforce, +358 50 413 8883 tuomo.sievila@digitalworkforce.fi

Digital Workforce
Digital Workforce on Pohjoismaiden johtava palveluyhtiö, joka on erikoistunut teollisen tason älykkääseen ohjelmistorobotiikkaan. Oppivat digityöntekijämme automatisoivat tietotyön prosesseja suurissa organisaatioissa vapauttaen ihmisten aikaa arvokkaampaan työhön. Digityöntekijöiden käyttöönotto ei edellytä muutoksia nykyisiin tietojärjestelmiin. Digital Workforce perustettiin kesällä 2015 ja yhtiö työllistää tällä hetkellä yli 170 älykkään prosessiautomaation asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Puolassa. www.digitalworkforce.fi

The post Tiedote: Digital Workforce kiihdyttää Pohjoismaiden suurimman robotiikan pilvipalvelun kehittämistä uudella johtajanimityksellä appeared first on Digital Workforce.

]]>
UiPath ja Digital Workforce yhteistyöhön kattavamman robotiikan pilvipalvelun tarjoamiseksi https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/digital-workforce-yhteistyohon-uipathin-kanssa-kattavamman-robotiikan-pilvipalvelun-tarjoamiseksi/ Tue, 29 May 2018 18:29:40 +0000 https://digitalworkforce.fi/?p=2511 UiPath ja Digital Workforce yhteistyöhön kattavamman robotiikan pilvipalvelun tarjoamiseksi UiPathin ohjelmistorobotiikkaratkaisu auttaa Digital Workforcen asiakkaita toimimaan tehokkaammin, tarkemmin, tietoturvallisesti ja skaalautuvasti. Lehdistötiedote 29.5.2018, Lontoo & Helsinki Pohjoismaiden johtava robotiikan palveluyhtiö Digital Workforce julkisti tänään yhteistyön johtavan ohjelmistorobotiikan ohjelmistoyhtiön UiPathin kanssa laajentaakseen liiketoimintaansa Pohjoismaissa. Toukokuussa alkaneessa yhteistyössä Digital Workforce tarjoaa UiPathin teknologiaa organisaatioille, jotka ovat valinneet…

The post UiPath ja Digital Workforce yhteistyöhön kattavamman robotiikan pilvipalvelun tarjoamiseksi appeared first on Digital Workforce.

]]>

UiPath ja Digital Workforce yhteistyöhön kattavamman robotiikan pilvipalvelun tarjoamiseksi

UiPathin ohjelmistorobotiikkaratkaisu auttaa Digital Workforcen asiakkaita toimimaan tehokkaammin, tarkemmin, tietoturvallisesti ja skaalautuvasti.

Lehdistötiedote 29.5.2018, Lontoo & Helsinki

Pohjoismaiden johtava robotiikan palveluyhtiö Digital Workforce julkisti tänään yhteistyön johtavan ohjelmistorobotiikan ohjelmistoyhtiön UiPathin kanssa laajentaakseen liiketoimintaansa Pohjoismaissa. Toukokuussa alkaneessa yhteistyössä Digital Workforce tarjoaa UiPathin teknologiaa organisaatioille, jotka ovat valinneet UiPathin ohjelmistorobotiikkaohjelmiston. UiPathin ratkaisut ovat saatavilla Digital Workforcen kaikista maayhtiöistä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Puolassa.

Ohjelmistorobotiikan mullistus jatkuu vahvana Pohjoismaissa. Ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen tietotyön rutiineissa ja ihmisten vapauttamisessa merkityksellisempään työhön on laajentunut pankki- ja vakuutusalalta julkishallintoon, kuntiin, sosiaali- ja terveydenhuoltoon, teollisuuteen ja vähittäiskauppaan. Yleisimmin robotiikkaa käytetään taloushallinnossa, kirjanpidossa, toiminnoissa ja asiakaspalvelussa.

Jukka Virkkunen, yksi Digital Workforcen perustajista, toteaa: ”Perustimme Digital Workforcen syksyllä 2015 ja olemme nähneet, kuinka markkina on kehittynyt ja kypsynyt Pohjoismaissa. UiPathin teknologia kehittyy kovalla vauhdilla ja tarjoaa monia uniikkeja etuja, kuten erityisratkaisut asiakasrajapinnan toimintojen automaatioon sekä ilmaisen kokeiluversion. Palvelumme pohjautuvat vakaisiin, markkinoiden johtaviin ohjelmistoihin, ja olemmekin nyt innoissamme, että myös UiPath on saatavilla teollisen tason palvelualustastamme, niin private kuin Azure-pilvestä. Pilvipalvelun lisäksi olemme investoineet merkittävästi UiPathin teknologiakyvykkyyteen läpi organisaation.”

Digital Workforce on automatisoinut yli 500 prosessia ja on johtava robotiikkayhtiö Pohjoismaissa. Yhtiöllä on vahva jalansija finanssisektorilla ja laajentaa nyt nopeasti asiakaskuntaansa sosiaali- ja terveydenhuollossa, julkisella sektorilla sekä muissa tietointensiivisissä isoissa organisaatioissa. Yli kaksi tusinaa RPA asiantuntijoita on parhaillaan viimeisessä vaiheessa UiPathin sertifiointia ja ensimmäiset asiakassopimukset on jo allekirjoitettu.

Anand Nagwani, UiPath Vice President, EMEA, Partnerships, sanoo: ”Pohjoismaat on meille avainalue, kun jatkamme kasvuamme Euroopassa. Yhteistyössä Digital Workforcen kanssa näytämme yhä useammille organisaatioille RPA:n voiman ja kuinka sillä voidaan dramaattisesti parantaa tuottavuutta, säädösten mukaista toimintaa sekä asiakaspalvelua läpi yritysten tausta- ja asiakasrajapintapalveluiden. Ratkaisumme auttavat paitsi nopeuttamaan digitaalista liiketoimintaa, myös saavuttamaan arvokasta etua matkalla kohti tekoälyä.”

Digital Workforce
Digital Workforce on Pohjoismaiden johtava palveluyhtiö, joka on erikoistunut teollisen tason älykkääseen ohjelmistorobotiikkaan. Oppivat digityöntekijämme automatisoivat tietotyön prosesseja suurissa organisaatioissa vapauttaen ihmisten aikaa arvokkaampaan työhön. Digityöntekijöiden käyttöönotto ei edellytä muutoksia nykyisiin tietojärjestelmiin. Digital Workforce perustettiin kesällä 2015 ja yhtiö työllistää tällä hetkellä yli 150 älykkään prosessiautomaation asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Puolassa. www.digitalworkforce.fi

UiPath
Liiketoiminnalle ja IT:lle suunniteltu UiPath on johtava ohjelmistorobotiikka-alusta . Yli 700 yritystä ja julkishallinnon organisaatiota käyttää UiPathin Enterprise RPA alustaa ohjelmistorobottien nopeassa käyttöönotossa. Ohjelmistorobotit jäljittelevät ja hoitavat täydellisesti toistuvat prosessit lisäten liiketoiminnan tuottavuutta, taaten säännönmukaisuuden sekä parantaen asiakaskokemusta läpi tausta- ja asiakasrajapintatoimintojen.

Yhdessä menestyksekkään, yli 120 000 henkilöstä koostuvan globaalin RPA kehittäjäyhteisön kanssa UiPathin missiona on demokratisoida ohjelmistorobotiikkaa ja tukea digitaalista liiketoiminnan vallankumousta. UiPathin pääkonttori on New York Cityssä ja yhtiöllä on toimintoja 14 maassa Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa. Yhtiötä ovat rahoittaneet $183M A- ja B -sarjan rahoituksella Accel, CapitalG, Kleiner, Perkins, Caufield & Byers, Credo Ventures, Earlybird’s Digital East Fund ja Seedcamp. UiPathin B-sarjan valuaatio ylitti miljardi USD. Lisätietoja https://www.uipath.com.

Mediakontakti: Digital Workforce
Jukka Virkkunen
Partner
+358 50 670 47
jukka.virkkunen@digitalworkforce.fi

Mediakontakti: UiPath
Simon Coughlin
Whiteoaks International
+44 (0) 1252 727313
Uipath@whiteoaks.co.uk

Lue lisää UiPathista ja robotiikan pilvipalvelusta

The post UiPath ja Digital Workforce yhteistyöhön kattavamman robotiikan pilvipalvelun tarjoamiseksi appeared first on Digital Workforce.

]]>
Ilmainen webinaari 14.12.: How to design a first-rate Robotics Operating Model (ROM) with Blue Prism https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/free-webinar-design-first-rate-robotics-operating-model-rom-2/ Mon, 27 Nov 2017 20:36:33 +0000 https://digitalworkforce.fi/free-webinar-design-first-rate-robotics-operating-model-rom/ ILMOITTAUDU MUKAAN WEBINAARIIN How to design a first-rate Robotics Operating Model (ROM)? Torstaina 14.12.2017 klo 10-10.45 EET (8:00 GMT) Tässä webinaarissa keskitymme robotiikan toimintamalliin (Robotics Operating Model) – Mikä se on ja mitkä ovat parhaille malleille ominaiset kriittiset elementit ja menestystekijät? Mukana keskustelussa ja jakamassa kokemuksiaan kokeneet asiantuntijat Senior Consultant Craig Nicholson Blue Prismiltä sekä Jari Annala (Digital Revolutionist) ja Tuomo Sievilä (Program Manager) Digital Workforcelta. Kolmikko…

The post Ilmainen webinaari 14.12.: How to design a first-rate Robotics Operating Model (ROM) with Blue Prism appeared first on Digital Workforce.

]]>
ILMOITTAUDU MUKAAN WEBINAARIIN

How to design a first-rate Robotics Operating Model (ROM)?

Torstaina 14.12.2017 klo 10-10.45 EET (8:00 GMT)

Tässä webinaarissa keskitymme robotiikan toimintamalliin (Robotics Operating Model) – Mikä se on ja mitkä ovat parhaille malleille ominaiset kriittiset elementit ja menestystekijät? Mukana keskustelussa ja jakamassa kokemuksiaan kokeneet asiantuntijat Senior Consultant Craig Nicholson Blue Prismiltä sekä Jari Annala (Digital Revolutionist) ja Tuomo Sievilä (Program Manager) Digital Workforcelta. Kolmikko on ollut suunnittelemassa lukuisia menestyksekkäitä robotiikan toimintamalleja, jotka huomioivat niin ihmiset, prosessit kuin teknologian muutoksen keskellä.

Osallistu mukaan keskusteluun ja kysy asiantuntijoiltamme mieltä askarruttavia kysymyksiä. Webinaari on englanniksi.

VARAA PAIKKASI NYT!

Ilmoittaudu mukaan ja varaa paikkasi TÄSTÄ.

The post Ilmainen webinaari 14.12.: How to design a first-rate Robotics Operating Model (ROM) with Blue Prism appeared first on Digital Workforce.

]]>
Talousjohtajat: Digityöntekijä tulossa taloustiimin jäseneksi https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/talousjohtajat-digityontekija-tulossa-taloustiimin-jaseneksi/ Fri, 15 Sep 2017 07:00:49 +0000 https://digitalworkforce.fi/?p=1961/ Talousjohtajabarometri syksy 2017 – Lataa tutkimusyhteenveto TÄSTÄ Yhdeksän kymmenestä suomalaisorganisaatioiden talousjohtajasta tunnistaa robotiikan potentiaalin talousosastolla tietotyön rutiinitehtävien automatisoinnissa. Käyttöönotto on kuitenkin vasta aluillaan: alle neljännes (19 %) käyttää digityöntekijöitä ja/tai tekoälyä. Seuraavien kolmen vuoden ennakoidaan tuovan merkittävän muutoksen tähän, ja jopa joka viidennen työtunnin talousosastolla arvioidaan automatisoituvan. Talousosasto on usein ensimmäisiä kandidaatteja robotiikan hyödyntämiselle, sillä…

The post Talousjohtajat: Digityöntekijä tulossa taloustiimin jäseneksi appeared first on Digital Workforce.

]]>
Talousjohtajabarometri syksy 2017 – Lataa tutkimusyhteenveto TÄSTÄ

Yhdeksän kymmenestä suomalaisorganisaatioiden talousjohtajasta tunnistaa robotiikan potentiaalin talousosastolla tietotyön rutiinitehtävien automatisoinnissa. Käyttöönotto on kuitenkin vasta aluillaan: alle neljännes (19 %) käyttää digityöntekijöitä ja/tai tekoälyä. Seuraavien kolmen vuoden ennakoidaan tuovan merkittävän muutoksen tähän, ja jopa joka viidennen työtunnin talousosastolla arvioidaan automatisoituvan.

Talousosasto on usein ensimmäisiä kandidaatteja robotiikan hyödyntämiselle, sillä työtehtäviin sisältyy paljon resursseja sitovaa rutiinityötä. Kansainvälisissä tutkimuksissa kirjanpitäjät ja tilintarkastajat mainitaan usein ammatteina, joissa automaatio tulee vaikuttamaan merkittävästi työn sisältöön. Suomessa robotiikan käyttöönotto talousosastoilla on vielä alkuvaiheessa, vaikka potentiaali on jo hyvin tunnistettu. Isot organisaatiot ovat toteutuksissaan pidemmällä, pienemmät vasta pohtivat asiaa.

Lähes kaikki päättäjät (88 %) odottavat robotiikan vähentävän manuaalista työtä korkeintaan neljäsosalla. Robotiikan ennakoidaan vaikuttavan miltei kaikkiin talousosaston tehtäviin, mutta pelko laajamittaisesta töiden häviämisestä vaikuttaa turhalta. 

Talousosastolla automaatio aloitetaan tyypillisesti niistä prosesseista, joihin liittyy isoja transaktiomääriä. Niissä päästään nopeimmin liikkeelle. Päättäjät näkevät tietotyön automaatiolla eniten potentiaalia juuri suurivolyymisissä ja yksinkertaisissa rutiineissa, kuten ostoreskontra (76 %) ja myyntireskontra (48 %), joista on helppo saada välittömiä hyötyjä. Seuraavana jonossa odottavat kirjanpito (33 %) ja raportointi (28 %). Palkanlaskennassa potentiaalia tunnisti vain 13 % vastaajista.

Tulokset käyvät ilmi Rainmaker Oy:n toteuttamasta Talousjohtajabarometrista, jota on tuotettu vuodesta 2008.

Joka viides tietotyön tunti automatisoituu

– Tutkimustulosten perusteella arvioimme, että talousosastolla joka viides tietotyön tunti voidaan jatkossa käyttää lisäarvoa tuottavaan työhön. Digityöntekijät vapauttavat aikaa rutiinitöistä, jolloin talousosaston toimenkuvat muuttuvat. Kysyntää tulee uusille taidoille kuten analytiikka, ennustaminen tai prosessien automatisointi. Kyse on siis muutoksesta, joten työn häviämisen pelko on turhaa ja voimme lopettaa pirujen maalaamisen seinille, sanoo Rainmakerin liiketoimintajohtaja Joakim Back.

Digital Workforcen Digital Revolutionist Jari Annala pitää tuloksia varsin odotettuina. Digital Workforcen palveluihin kuuluu muun muassa RPA eli ohjelmistorobotiikka.

– Talousosaston fokus automaatiossa on perinteisesti ollut talouden transaktioissa. Palkanlaskennan prosesseja ei aina tunneta talousjohtajien keskuudessa kovin hyvin. Myös HR- prosesseihin liittyy paljon rutiinityötä ja varmasti automatisointi etenee myös sinne heti, kun asiassa on päästy hyvään vauhtiin automatisoimalla ensin tutumpia talousosaston prosesseja, toteaa Annala.

Ajankohtaisteeman lisäksi talousjohtajabarometrissa mitattiin talousjohtajien arvioita oman yrityksen taloudesta sekä kansantalouden näkymistä.

Usko oman yrityksen tuloskykyyn ja maailmantalouden kasvuun korkealla

Entistä useampi talousjohtaja ennakoi liiketuloksen kasvavan (59 %) ja odotukset ovat korkeimmalla tasollaan yli viiteen vuoteen.

Talousosastoilla päähuomio on säilynyt kannattavuudessa (35 %) ja kilpailukyvyn ylläpidossa (27 %). Lisäksi rahoituksen (12 %) merkitys päähuomion kohteena on noussut edellisestä kyselystä. Henkilöstövähennyksiä on näköpiirissä hyvin vähän (10 %).

Kyselyn tulokset ovat vahvasti linjassa yleisten talousnäkymien kanssa. Maailman yleisessä taloustilanteessa odotetaan tapahtuvan aiempaa tutkimuskautta suurempaa muutosta. Euribor 12kk -korkotason nousua seuraavan kuuden kuukauden aikana odottaa jopa 57 % vastaajista. Viime syksyn kyselyssä koron nousua ennakoi 16 %.

– Kansantalouden näkemyksissä on tapahtunut melko dramaattinen muutos pitkän tasaisemman kauden jälkeen, toteaa liiketoimintajohtaja Back.

  • Talousjohtajabarometri 1/2017 toteutettiin heinä-elokuussa 2017.
  • Kyselyyn osallistui yli 100 suomalaista talousjohtajaa 350 valitun keskisuuren ja suuren yrityksen joukosta.
  • Barometri mittaa kolmea tekijää talousjohtajien näkökulmasta: 1) ajankohtaista teemaa, tällä kertaa robotiikka, 2) oman yrityksen talousnäkymiä ja 3) kansantalouden tilaa.

Lisätietoja:

Joakim Back, liiketoimintajohtaja, talous, Rainmaker joakim.back@rainmaker.fi, puh. 0440 600 600

Jari Annala, Digital Revolutionist, Digital Workforce jari.annala@digitalworkforce.fi, puh. 0400 338 585

Talousjohtajabarometri on reaalitalouden tilaa ja näkymiä kuvaava tutkimus, jossa tutkimushorisonttina on tutkimushetkeä seuraavat 6–12 kk. Vuodesta 2008 vuoteen 2015 Talousjohtajabarometrin toteutti Gutta Oy, joka sulautui syksyllä 2015 Rainmaker-konserniin. Talousjohtajabarometri on erinomainen tuki kansantalouden tilaa ja lähitulevaisuuden kehitystä arvioitaessa. Tutkimuksen arvo on laajan toimialaotannan lisäksi näkökulmavalinnassa: talouspäättäjät tuovat äänensä kuuluville.

The post Talousjohtajat: Digityöntekijä tulossa taloustiimin jäseneksi appeared first on Digital Workforce.

]]>
Ilmainen webinaari 7.9.2017: How to build internal Robotic Process Automation (RPA) capability? https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/ilmainen-webinaari-7-9-2017-how-to-build-internal-robotic-process-automation-rpa-capability/ Mon, 21 Aug 2017 10:02:05 +0000 https://digitalworkforce.fi/?p=1916/ ILMOITTAUDU ILMAISEEN WEBINAARIIN WEBINAR | How to build internal Robotic Process Automation (RPA) capability? Torstaina 7.9. klo 10.00-10.45 Webinaarissa kuulet ohjelmistorobotiikan sisäisen osaamiskeskuksen (Center of Excellence) rakentamisesta tehokkaasti ja joustavasti sekä minkälaisia rooleja tähän tarvitaan. Mukana keskustelussa ja jakamassa kokemuksiaan hub-and-spoke mallista Janne Hirvonen Telialta (Program Manager Robotics) sekä Digital Workforcelta Niko Lehtonen, joka vastaa…

The post Ilmainen webinaari 7.9.2017: How to build internal Robotic Process Automation (RPA) capability? appeared first on Digital Workforce.

]]>
ILMOITTAUDU ILMAISEEN WEBINAARIIN

WEBINAR | How to build internal Robotic Process Automation (RPA) capability?

Torstaina 7.9. klo 10.00-10.45

Webinaarissa kuulet ohjelmistorobotiikan sisäisen osaamiskeskuksen (Center of Excellence) rakentamisesta tehokkaasti ja joustavasti sekä minkälaisia rooleja tähän tarvitaan. Mukana keskustelussa ja jakamassa kokemuksiaan hub-and-spoke mallista Janne Hirvonen Telialta (Program Manager Robotics) sekä Digital Workforcelta Niko Lehtonen, joka vastaa yhtiön koulutuspalveluista ja on kouluttanut kymmeniä osaajia eri rooleihin kansainvälisesti.

Osallistu mukaan keskusteluun ja kysy asiantuntijoiltamme mieltä askarruttavia kysymyksiä.

Webinaari on englanniksi.

Rekisteröidy webinaariin ja varaa paikkasi TÄSTÄ.

Tervetuloa!

The post Ilmainen webinaari 7.9.2017: How to build internal Robotic Process Automation (RPA) capability? appeared first on Digital Workforce.

]]>
Ohjelmistorobotiikkayhtiö Digital Workforce lisää panostuksiaan terveydenhuoltoon ja nimittää toimialajohtajan https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/ohjelmistorobotiikkayhtio-digital-workforce-lisaa-panostuksiaan-terveydenhuoltoon-ja-nimittaa-toimialajohtajan/ Wed, 16 Aug 2017 08:08:24 +0000 https://digitalworkforce.fi/?p=1912/ Pohjoismaiden johtava ohjelmistorobotiikkayhtiö Digital Workforce lisää panostuksiaan terveydenhuollon sektoriin. Uudeksi toimialajohtajaksi on nimitetty 16.8. alkaen LT, erikoislääkäri ja KTM Tiina Leivo.   Tiina Leivo on aloittanut Digital Workforcessa nimikkeellä Head of Healthcare. Hänen vastuullaan on kehittää kesällä lääkelaitteeksi rekisteröityä Robot as a Service –konseptia terveydenhuollon asiakaskunnalle Pohjoismaissa. Leivo siirtyy Digital Workforceen Suomen Terveystalosta silmätautien erikoisalajohtajan…

The post Ohjelmistorobotiikkayhtiö Digital Workforce lisää panostuksiaan terveydenhuoltoon ja nimittää toimialajohtajan appeared first on Digital Workforce.

]]>
Pohjoismaiden johtava ohjelmistorobotiikkayhtiö Digital Workforce lisää panostuksiaan terveydenhuollon sektoriin. Uudeksi toimialajohtajaksi on nimitetty 16.8. alkaen LT, erikoislääkäri ja KTM Tiina Leivo.

 

Tiina Leivo on aloittanut Digital Workforcessa nimikkeellä Head of Healthcare. Hänen vastuullaan on kehittää kesällä lääkelaitteeksi rekisteröityä Robot as a Service –konseptia terveydenhuollon asiakaskunnalle Pohjoismaissa. Leivo siirtyy Digital Workforceen Suomen Terveystalosta silmätautien erikoisalajohtajan paikalta.

 – Terveydenhuollossa on valtava potentiaali ja tarve nopealle automatisoinnille. Se on ollut meille alusta alkaen yksi tärkeimmistä toimialoista. Tiina Leivo tuo meille strategiselle ja operatiiviselle tasolle lisää vahvuutta, uutta näkökulmaa ja syvällistä toimialaosaamista, kertoo Heikki Länsisyrjä, yksi Digital Workforcen perustajista.

– Haluan olla luomassa uutta ja näen, kuinka aidon muutoksen tekeminen terveydenhuollossa tapahtuu IT:n ja toiminnanmuutosten avulla. RPA on erinomainen keino muuttaa terveydenhuoltoa tehokkaammaksi. Tunnen terveydenhuollon prosessit ja pystyn auttamaan asiakkaita löytämään kohtia, joissa robotiikasta on heille merkittävää apua, toteaa Tiina Leivo.

Digital Workforcen Robot as a Service-palvelu toimittaa digityöntekijöitä eli ohjelmistorobotteja pilvipalvelusta. Digital Workforcen digityöntekijöillä on automatisoitu terveydenhuollossa mm. tutkimuslähetteiden kirjaamista, laboratoriotulosten viestintää sekä kotisairaanhoidon hoitajaresursointia, joka voitti Laatukeskuksen innovaatiopalkinnon Suomen ja Euroopan sarjoissa.  Asiakas voi vaivatta seurata digityöntekijöiden työtä mobiililaitteeltaan.

Digital Workforcen Robot as a Service on EU:n ainoa pilvipalvelu, josta voidaan toteuttaa CE-merkittyjä automaatiokokonaisuuksia. Tämä mahdollistaa ohjelmistorobotiikan palvelun hyödyntämisen myös kliinisten prosessien automatisointiin, joita määrittelevät lääkelaitedirektiivi (93/42/EEC ja 629/2010) ja laki terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista.

– Suomen tulkinnan mukaan CE-merkintää tarvitaan kliinisten prosessien automatisointiin. Ruotsissa tulkinta on tiukempaa: kaikki terveydenhuollon prosessit, joita ohjelmistorobotit hoitavat, edellyttävät CE-merkintää. Meillä on nyt CE-merkitty konsepti sekä useiden kymmenien terveydenhuollon prosessien automatisoinnin kokemus. Digityöntekijät tuottavat mitattavia tuloksia jopa viikoissa ilman muutoksia terveydenhuollon tietojärjestelmiin. Digitaaliset apurit on otettu terveydenhuollossa kiitollisina vastaan, jatkaa Leivo.

Lisätietoja

Heikki Länsisyrjä, Partner, Digital Workforce, +358 50 558 7801, heikki.lansisyrja@digitalworkforce.fi

Tiina Leivo, Head of Healthcare, Digital Workforce, +358 50 1928, tiina.leivo@digitalworkforce.fi

Digital Workforce

Digital Workforce on ainoa puhtaasti ohjelmistorobotiikkaan erikoistunut palveluyhtiö Pohjois-Euroopassa. Automatisoimme tietotyön rutiineja digityöntekijöillä ja vapautamme ihmisten aikaa tuottavampiin ja tärkeämpiin tehtäviin. Digityöntekijän käyttöönotto ei vaadi monimutkaisia integraatioprojekteja tai muutoksia nykyjärjestelmiin. Digital Workforce on perustettu kesällä 2015 ja se työllistää tällä hetkellä yli 80 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Puolassa.
www.digitalworkforce.fi

The post Ohjelmistorobotiikkayhtiö Digital Workforce lisää panostuksiaan terveydenhuoltoon ja nimittää toimialajohtajan appeared first on Digital Workforce.

]]>
Digityöntekijöiden seuranta-applikaatio JCI:n Tuottava Idea –kilpailun finaaliin https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/digityontekijoiden-seuranta-applikaatio-jcin-tuottava-idea-kilpailun-finaaliin/ Tue, 30 May 2017 13:12:33 +0000 https://digitalworkforce.fi/?p=1851/ Uutinen 30.5.2017 Digityöntekijöiden seuranta-applikaatio JCI:n Tuottava Idea –kilpailun finaaliin Nuorkauppakamarin järjestämän valtakunnallisen Tuottava idea –kilpailun 2017 finalistit on valittu, ja Digital Workforcen kehittämä digityöntekijöiden johtamiseen ja työtulosten seurantaan kehitetty sovellus, Management, on valittu oman alueellisen sarjansa voittajaksi ja valtakunnalliseen finaaliin. Digitaalinen työvoima ja digityöntekijät eli ohjelmistorobotit ovat uutta organisaatioissa, ja johto sekä liiketoiminnan edustajat haluavat…

The post Digityöntekijöiden seuranta-applikaatio JCI:n Tuottava Idea –kilpailun finaaliin appeared first on Digital Workforce.

]]>
Uutinen 30.5.2017

Digityöntekijöiden seuranta-applikaatio JCI:n Tuottava Idea –kilpailun finaaliin

Nuorkauppakamarin järjestämän valtakunnallisen Tuottava idea –kilpailun 2017 finalistit on valittu, ja Digital Workforcen kehittämä digityöntekijöiden johtamiseen ja työtulosten seurantaan kehitetty sovellus, Management, on valittu oman alueellisen sarjansa voittajaksi ja valtakunnalliseen finaaliin.

Digitaalinen työvoima ja digityöntekijät eli ohjelmistorobotit ovat uutta organisaatioissa, ja johto sekä liiketoiminnan edustajat haluavat seurata, kuinka digityöntekijät ovat tehtävistään suoriutuneet.

Helppokäyttöinen ja visuaalinen Management- sovellus tuo digityöntekijät osaksi liiketoiminnan arkea ja liittää virtuaalisen työvoiman paremmin osaksi organisaatioiden kokonaistyövoimaa. Lisäksi Management auttaa liiketoimintajohtoa kehittämään digityöntekijöitä ja ohjaamaan niitä uusiin tehtäviin.

Ratkaisuna asiakkaiden seurantatarpeeseen Digital Workforce lähti kehittämään uniikkia tuotetta, joka tarjotaan osana yrityksen tarjoamaa digityöntekijöiden pilvipalvelua kesäkuusta 2017 lähtien. Management-sovellusta on työstetty tiiviisti asiakkaiden kanssa hyödyntäen moderneja sprint- ja MVP-menetelmiä.

Managementia ehdotti mukaan kilpailuun Havis Amandan Nuorkauppakamari – JCI Havis Amanda.

Suomen Nuorkauppakamarit jaetaan neljään alueeseen. Kustakin alueesta valitaan voittajat kolmesta sarjasta: yritys- yhteiskunta- ja start-up-sarja. Yrityssarja on näistä suosituin, siihen tulee satoja erinomaisia ja innovatiivisia hakemuksia eri alueilta.

Tuottava Idea –kilpailun valtakunnallinen voittaja valitaan Porissa 13.7.2017. Voittajat pääsevät soittamaan Nasdaq OMX Helsinki pörssin avauskelloa ja kertomaan omasta, voittaneesta tuottavasta ideasta medialle. Lisäksi voittajat saavat yrityksensä logonsa näkyviin New Yorkin Times squaren valotaululle.

Kilpailu on onnistunut hyvin nostamaan esiin tulevaisuuden menestyjiä. Voittajina historian saatossa on palkittu muun muassa Polar Electro Oy, Ponsse Oyj ja Genelec Oy.

Digital Workforce
Digital Workforce on ainoa puhtaasti ohjelmistorobotiikkaan erikoistunut palveluyhtiö Pohjois-Euroopassa. Automatisoimme tietotyön rutiineja digityöntekijöillä ja vapautamme ihmisten aikaa tuottavampiin ja tärkeämpiin tehtäviin. Digityöntekijän käyttöönotto ei vaadi monimutkaisia integraatioprojekteja tai muutoksia nykyjärjestelmiin. Digital Workforce on perustettu kesällä 2015 ja se työllistää tällä hetkellä yli 60 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa.
www.digitalworkforce.fi

Havis Amanda
Havis Amandan Nuorkauppakamari – Helsinki ry on osa Suomen Nuorkauppakamarit ry:ta ja Euroopan ainoa nuorkauppakamari, jossa on jäseninä ainoastaan naisia. Havis Amandan Nuorkauppakamari on perustettu vuonna 2003. www.havisamanda.com

The post Digityöntekijöiden seuranta-applikaatio JCI:n Tuottava Idea –kilpailun finaaliin appeared first on Digital Workforce.

]]>