Jenni, Author at Digital Workforce https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/author/jenni/ Digital Workforce Fri, 29 Jan 2021 11:59:04 +0000 sv-SE hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.5.3 https://digitalworkforce.com/wp-content/uploads/2019/03/cropped-dwf-favicon-32x32.png Jenni, Author at Digital Workforce https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/author/jenni/ 32 32 FPA utvecklar kundservicen: Digital Workforce vald som ny leverantör av chatbotteknologi https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/fpa-utvecklar-kundservicen-digital-workforce-vald-som-ny-leverantor-av-chatbotteknologi/ Thu, 28 Jan 2021 09:12:50 +0000 https://dev2services.local/?p=6502 Nyheter 28.1.2021: FPA chattbot: FPA utvecklar kundservicen – Digital Workforce vald som ny leverantör av chatbotteknologi   FPA och Digital Workforce har undertecknat ett serviceavtal om en smart plattform för chattbottar. Avtalet ingicks för 4 år. FPA har som sin viktiga uppgift att se till finländarnas sociala trygghet i olika livssituationer. Volymen av kundservice i olika…

The post FPA utvecklar kundservicen: Digital Workforce vald som ny leverantör av chatbotteknologi appeared first on Digital Workforce.

]]>
Nyheter 28.1.2021: FPA chattbot: FPA utvecklar kundservicen – Digital Workforce vald som ny leverantör av chatbotteknologi

 

FPA och Digital Workforce har undertecknat ett serviceavtal om en smart plattform för chattbottar. Avtalet ingicks för 4 år.

FPA har som sin viktiga uppgift att se till finländarnas sociala trygghet i olika livssituationer. Volymen av kundservice i olika kanaler hör till de största i Finland. Till FPA:s kunder hör också arbetsgivare i ärenden som gäller deras anställda. År 2020 var antalet besök på serviceställena och i telefontjänsten ungefär 3 miljoner. Därtill gjordes 64,4 miljoner inloggningar i FPA:s e-tjänster. Av alla de ansökningar FPA behandlade lämnades 72 % in via nätet.

FPA har utvecklat både e-tjänsterna och kundservicen. Kundservicen har gjorts effektivare och mera kundfokuserad med hjälp av automatik, robotik och AI. FPA har en gedigen erfarenhet av chattbottlösningar. Chattbotteknik har utnyttjats i kundservicen sedan 2017, vilket har gjort det möjligt att erbjuda enkel och snabb kundservice dygnet runt.

Digital Workforce levererar en innovativ konversationell AI-lösning för chattbottar. Företaget samarbetar med sin partner Front AI, som är en ledande leverantör i Finland i fråga om smarta kundservicerobotar.

Upphandlingen är ett svar på behov i förändring

I och med den upphandling som nu gjorts får FPA en plattform för chattbottar som representerar den nyaste generationen av teknologi, Boost.ai, och som har bättre teknisk prestanda än de tidigare lösningarna.

FPA:s chattbottar förstår redan nu finska och svenska. Den nya plattformen möjliggör bättre analys av naturligt språk, dvs. text och tal, än vad som tidigare varit möjligt.

Med hjälp av den nya plattformen kan FPA ta fram också andra smartare, mer kundfokuserade och personanpassade datasäkra tjänster för kunderna. Det viktigaste målet med upphandlingen är att göra det möjligt för FPA att svara på kundernas föränderliga behov nu och i framtiden. Den nya plattformen gör verksamheten effektivare, vilket säkerställer att personalen inom kundservicen har tillräckligt tid med för personlig betjäning.

Digital Workforce kan flexibelt också skala upp chattbottarnas prestanda genom att komplettera servicen med andra smarta tekniker (Intelligent Process Automation, IPA).

 

Digital Workforce

Digital Workforce är ett bolag som är specialiserat på intelligent automation och har internationellt en ledande ställning inom både den privata och den offentliga sektorn. Bolaget erbjuder tjänster, verktyg och information som stöd för sina kunder i de olika skedena av intelligent automation. Molntjänster är det enklaste sättet att bygga upp automationslösningar på industriell nivå som flexibelt skalas upp enligt organisationens behov. Genom RPA-underhåll ser bolaget också till att automationen ger full nytta dygnet runt.
www.digitalworkforce.com

Front AI

Front AI – föregångare inom kundtjänstautomatisering – är specialiserade på att utveckla Conversational AI-baserade servicebotar som förstår naturligt språk obehindrat. Företaget tillhandahåller banbrytande lösningar som hjälper organisationer att effektivisera kundservice genom att automatisera hanteringen av kundförfrågningar och förenkla interna rutinuppgifter. Front AI:s servicebotar ger organisationer möjlighet att erbjuda högkvalitativ automatiserad kundservice dygnet runt, på alla nordiska språk. Företaget är verksamt i Norden och har sitt huvudkontor i Helsingfors.
www.front.ai

 

Närmare information

Riikka Lindroos-Järvitalo
FPA, projektchef
riikka.lindroos-jarvitalo@kela.fi
Tfn 020 634 1328

Jari Annala
Front.ai, CEO, partner
jari.annala@front.ai
Tfn 0400 338 585

Timo Maisila
Digital Workforce, Head of Sales Public
timo.maisila@digitalworkforce.com

 

FPA, chattbot

The post FPA utvecklar kundservicen: Digital Workforce vald som ny leverantör av chatbotteknologi appeared first on Digital Workforce.

]]>
RPA SAP Automation Creator – Minska den tid som används för att utveckla SAP-automationer med 50–90 %! https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/rpa-sap-automation-creator-minska-den-tid-som-anvands-for-att-utveckla-sap-automationer-med-50-90/ Mon, 16 Nov 2020 10:34:36 +0000 https://dev2services.local/?p=6095 Blogg: RPA SAP Automation Creator – minska tiden för att göra SAP-automatiseringar!   Software robotics (RPA, Robotic Process Automation) är redan vanligt i många verksamheter. Tack vare RPA har det varit möjligt att automatisera dussintals, i vissa fall till och med hundratals, olika rutinuppgifter och processer. Nu kan RPA även utnyttjas i SAP-miljöer, mer effektivt…

The post RPA SAP Automation Creator – Minska den tid som används för att utveckla SAP-automationer med 50–90 %! appeared first on Digital Workforce.

]]>
Blogg: RPA SAP Automation Creator – minska tiden för att göra SAP-automatiseringar!

 

Software robotics (RPA, Robotic Process Automation) är redan vanligt i många verksamheter. Tack vare RPA har det varit möjligt att automatisera dussintals, i vissa fall till och med hundratals, olika rutinuppgifter och processer. Nu kan RPA även utnyttjas i SAP-miljöer, mer effektivt än någonsin tidigare!

Med vårt nya verktyg, SAP Automation Creator, kan du minska tiden för att göra SAP-automatiseringar med 50–90 %. Om SAP är ditt kärnsystem och du för närvarande använder eller planerar att använda Blue Prism RPA är vår SAP Automation Creator ett måste!

SAP Automation Creator möjliggör ett helt nytt tillvägagångssätt för SAP-automatisering: vår tjänst omvandlar makroinspelningar gjorda i SAP-miljön till Blue Prism-processer. Istället för helt anpassad automatisering kan åtgärder som redan vidtagits i SAP-miljön användas, vilket gör utvecklingen av automatiseringen mycket mer effektiv och snabb. När automatiseringar görs på ett SAP-kompatibelt sätt, med stöd för utvecklingsunderhåll och återanvändning, minskas också kostnaderna avsevärt.

SAP Automation Creator levereras som en del av våra plattformstjänster Roboshore och Robot as a Service. Med dessa multitekniska plattformstjänster kan du köpa RPA som en tjänst och bara betala för det du använder, inte kapacitet, och utnyttja alla ledande RPA-tekniker flexibelt.

Kontakta ditt lokala Digital Workforce-kontor eller skicka e-post till oss på info@digitalworkforce.com för att få veta mer!

 

minska tiden för att göra SAP-automatiseringar

The post RPA SAP Automation Creator – Minska den tid som används för att utveckla SAP-automationer med 50–90 %! appeared first on Digital Workforce.

]]>
Berika era medarbetare med Automation: Webinar Q&A https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/berika-era-medarbetare-med-automation-webinar-qa/ Tue, 06 Oct 2020 09:34:19 +0000 https://dev2services.local/?p=5914 Vi har nyligen hållit ett webinar tillsammans med Microsoft, Nacka- och Södertälje kommun om  hur kommuner arbetar med  automation Vi fick många bra frågor under webbinaret och eftersom vi inte hade möjlighet att svara alla på plats, återkommer vi här med ett Q & A-inlägg som täcker de frågor publiken ställde. Om du missade webbseminariet…

The post Berika era medarbetare med Automation: Webinar Q&A appeared first on Digital Workforce.

]]>
Vi har nyligen hållit ett webinar tillsammans med Microsoft, Nacka- och Södertälje kommun om  hur kommuner arbetar med  automation Vi fick många bra frågor under webbinaret och eftersom vi inte hade möjlighet att svara alla på plats, återkommer vi här med ett Q & A-inlägg som täcker de frågor publiken ställde. Om du missade webbseminariet kan du se det från inspelningen när det passar. 


De viktigaste från webinaret inkluderade:

  • Vad är Microsoft Power Automate?
  • Hur passar Power Automate in i den allt växande verktygslådan för automation?
  • Hur kan er verksamhet dra nytta av denna teknologi?
  • Hur kan Power Automate användas för att öka den peronliga effektivteten och skapa innovation?
  • Hur tänker och vad gör andra kommuner kring automation?


Titta på inspelningen

 

Frågor från deltagarna och svar från panelen:


När det gäller Power Automate, går det att nyttja även om man inte har tillgång till 365-suiten? Det vill säga går det att installera on-prem?

Microsoft: Power Automate går att använda fristående och hanterar såväl on-prem som cloud.

 

Vad har Microsoft för tidsplan för PowerAutomate unattended automation? När blir den tillgänglig och hur kommer licensmodellen se ut?

Unattended RPA finns tillgängligt i dag. Nyligen släpptes också Power Automate Desktop. https://flow.microsoft.com/sv-se/ui-flows/

Listpriser för Microsoft Automate och RPA tjänster finns här: https://flow.microsoft.com/sv-se/pricing/

För specifika priser hör med antingen din kontaktperson på Microsoft eller licensåterförsäljare. Automate ingår inom ramen för olika applikationer i olika utsträckning inom våra 365 sviter samt vid Power Apps på Power Platform.

 

Vilka mätetal använder Nacka och Södertälje för att mäta effekterna av digitaliseringsarbetet (förutom tid) – kan ni ge exempel?

Södertälje: Vi mäter FTE (full time employee), kvalitet i leveransen, samt mervärde för organisationen

Nacka: Vi börjar varje projekt med att diskutera vilka nyttor man vill uppnå. Det blir case-by-case hur man vill mäta effekterna, beror på om det är t.ex. spara tid, eller korta ledtider ut mot invånare, eller kanske nöjda medarbetare som är effekten man vill nå. Men vad gäller business case monetärt så använder vi DWF:s verktyg Quick Scan för detta.

 

Kan vi få veta lite mer om hur man använde RPA i ”Corona-funktionen” då det gällde processen för bemanning?

Södertälje: Processen är kopplad till Omsorgskontoret och innehöll många repetitiva arbets uppgifter som motsvarar drrygt 0,5 FTE för mer info:  https://digitalworkforce.com/rpa-news/sodertalje-a-swedish-municipality-and-digital-forerunner-turned-to-bots-to-ensure-effective-operations-and-excellent-customer-service-during-the-covid-crisis/

 

Har ni haft utmaningar med att få godkänt av systemägarna eller processägarna för att använda RPA i processerna?

Södertälje: Vi är väldigt noga med att få cheferna med i processerna tidigt och därmed får mandat för denna typ av beslut, så svaret är nej.

Nacka: Nej, de verksamheter som har robotiserat på Nacka har varit drivande i att få till robotisering – och har kommit till oss för stöd. När vi initierar robotiseringsinitiativ på andra verksamheter så gör vi det genom stark förankring med verksamhetschefer; vi prioriterar att hjälpa de verksamheter som själva vill robotisera. 

 

Hur har ni organiserat utvecklingsarbetet? Vart vänder sig era verksamheter som är intresserade av automatisera ett arbetsmoment? Har ni upprättat ett CoE som levererar RPA som tjänst?

Södertälje: Det är digitaliseirngsenheten som är SPOC (central point of contact) när det gäller RPA i Södertälje, vi arbetar med förankring och skalning i organisationen.

Nacka: Vi har en ”intresseanmälan robotisering” på vårt intranät så att man direkt kommer in till vår RPA tjänsteansvarig och får hjälp med att börja analysera caset, utifrån business case, analys om RPA är rätt verktyg eller t.ex. traditionell integration. Vi arbetar med att etablera ett eget kompetenscenter, för vi behöver ha kompetens själva, för att vara bra beställare, men också för att kunna vara en bra länk mellan leverantör och verksamhet. Sedan har vi en utvecklingspartner som kan utveckla när/om vi inte har kompetens och kapacitet.

 

Var det komplext att få igång kopplingen mellan kommunens system och den externa RaaS-tjänsten?

Södertälje: Jag vill påstå att det gick väldigt smärtfritt, det handlar för vår del om att Roboten får tillgång via VPN , öppna berörda IP adresser och sedan ge de nödvändiga behörigheterna till berörda system. Vi hade så klart förankrat hela arbetet i organisationen i förväg både hos IT och verksamheterna.

Nacka: Nej, min upplevelse var att det var ganska smidigt att få igång, däremot lade vi mycket analysarbete på att komma fram till en lösningsarkitektur som var optimal utifrån både kostnadseffektivitet, prestanda/funktionalitet och informationssäkerhet. Vi kör ett hybrid-scenario, viss hantering i molnet och vissa delar hanteras ”on prem”.

 

Hej, uppfattade inte vilken process det var inom redovisning?

Södertälje: Kontrollera moms på hyrbil:

Roboten loggar in i ekonomisystemet och letar fram fakturor av en viss typ baserat på ett sökurval.

Den går därefter igenom konteringen för varje faktura inom satt datumintervall och kontrollerar att avdragsgill moms är korrekt ifylld. Om roboten hittar felaktigheter kan den antingen helt sluta hantera fakturan eller påbörja en process för korrigering.

Nacka: Vi hade en RPA-process för fakturadistribution innan systemet (UBW) fick den funktionaliteten inbyggd.

 

Hur har ni gjort för att inventera/identifiera processer?

Södertälje: Det är ett pågående arbete, vi har tagit fram ett underlag som förklara RPA och hur vi jobbar med det i Södertälje. Vi jobbar proaktivt med detta på olika sätt, informerar på olika forum, intervjuer, filmer, artiklar, workshops, webinarium, mm. 

Nacka: Vi har både bett verksamheterna att själva identifiera arbetsuppgifter ”de vill bli av med” som vi kan robotisera, men också proaktivt kommit med förslag utifrån vad andra kommuner i Sverige automatiserat.

 

Vilket verktyg använde Nacka?

Svar: Vi har både använt UiPath och Blue Prism. I dagsläget har vi bara processer i Blue Prism.

 

Hur väljer Södertälje ut vilka handläggningsrutiner som kan/ska automatiseras med RPA? (Lars Umeå)

Södertälje: Först har vi en genomgång med verksamheten där vi går igenom vad RPA är och vad en digital medarbetare kan/inte kan göra.Därefter ger vi verksamheten en hemläxa att fundera på vilka processer som de tror skulle vara lämpliga att automatisera.

Detta följs upp av en första workshop där vi tittar på samtliga processkandidater och gör en snabb analys av hur stor volym processfall som ska hanteras hur lång tid ett ärende tar att utföra manuellt om datan som ska hanteras är strukturerad om processen är regelbaserad.

Utifrån denna överblick görs ett urval av processkandidater som hanteras i en andra workshop. Där använder vi s.k. Quick Scan tool vilket är ett verktyg som tillhandahållits av vår leverantör DWF. I en Quick Scan får verksamheten besvara en uppsättning frågor för varje process. Detta sammanställs i en grafisk summering som visar hur väl lämpad processen är för automatisering (hur lätt det är att bygga ihop) samt hur stor positiv påverkan RPA kan ha på processen (ex. hur stor tidsbesparing som görs).

 

Efter att ni tagit fram en ny RPA-lösning, hur sker förvaltningen av lanserad process? Överlämnas den till verksamheten som då får utse processförvaltare osv eller sköter ni det åt dem?

Södertälje: Det är digitaliseirngsenheten som är SPOC när det gäller RPA i Södertälje, berörd process ägare i verksamehten möter upp med en SPOC gentemot oss.

 

The post Berika era medarbetare med Automation: Webinar Q&A appeared first on Digital Workforce.

]]>
Webinar: How RPA assisted in managing excessive workload during the Covid-19 pandemic at The Swedish Agency for Economic and Regional Growth https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/webinar-how-rpa-assisted-in-managing-excessive-workload-during-the-covid-19-pandemic-at-the-swedish-agency-for-economic-and-regional-growth/ Thu, 01 Oct 2020 12:06:23 +0000 https://dev2services.local/?p=5903 Webinar: RPA, COVID October 6th at 10-10:50 am EEST / 8-8:50 BST Join our co-hosted webinar with UiPath to hear the inspiring digitalization story of Tillväxtverket, The Swedish Agency for Economic and Regional Growth, that responded to the COVID -pandemic with innovative thinking. In the webinar, Tilväxtverket’s CIO, Nader Svärd, and RPA Director, Erik Krantz,…

The post Webinar: How RPA assisted in managing excessive workload during the Covid-19 pandemic at The Swedish Agency for Economic and Regional Growth appeared first on Digital Workforce.

]]>
Webinar: RPA, COVID

October 6th at 10-10:50 am EEST / 8-8:50 BST

Join our co-hosted webinar with UiPath to hear the inspiring digitalization story of Tillväxtverket, The Swedish Agency for Economic and Regional Growth, that responded to the COVID -pandemic with innovative thinking. In the webinar, Tilväxtverket’s CIO, Nader Svärd, and RPA Director, Erik Krantz, discuss selecting and building their solution to combat work overload during the global health crisis. We also go over how the RPA project succeeded in ensuring excellent customer service when most needed.

The webinar audience is invited to send in questions during the live session to be answered by the speakers.

 

Key takeaways from this session include:

  • Why Tillväxverket turned to automation in managing excessive workload during the Covid-19 pandemic?
  • What has the RPA journey been like?
  • What have been the most important learnings from implementing RPA?
  • How has RPA impacted Tilväxverket’s operations and customer service?
  • What is the projected future of digitalization in general at Tillväxverket? What part has RPA played in this?

 

Watch the recording here

 

Speakers

NADER SVÄRD

CIO, Swedish Agency for Economic and Regional Growth

By continually seeking opportunities where digitalization initiatives can benefit the business, Nader creates connections between people, businesses, and technology that last over time. Nader also runs the AI network for authorities, which, in a short time, has become the leading gathering place for inspiration, networking, and exchange of experience among Swedish authorities.

ERIK KRANTZ
Section Director for RPA, Swedish Agency for Economic and Regional Growth

Erik is driven by developing groups with the collective ability to take advantage of digitalization. He currently runs the RPA network for Swedish authorities.

ULRICA STORSET
Sales Executive, Digital Workforce

Ulrica is driven by missioning digital transformation within the Swedish Public Sector and has extensive experience from automating business processes using Robotic Process Automation and Artificial Intelligence.

KIM PAANANEN
Sales Manager, UiPath

Kim is an experienced Sales and Channel professional bringing new solutions to the Nordic market.

 

 

October 6th, 2020
Webinar: RPA, COVID

 

The post Webinar: How RPA assisted in managing excessive workload during the Covid-19 pandemic at The Swedish Agency for Economic and Regional Growth appeared first on Digital Workforce.

]]>
Kommun webinar: Berika era medarbetare med Automation https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/kommun-webinar-berika-era-medarbetare-med-automation/ Tue, 01 Sep 2020 12:50:26 +0000 https://dev2services.local/?p=5824 Hur passar MS Power Automate in i verktygslådan för automation och hur påverkar den morgondagens arbetsplats?    Tisdag 29 September kl. 9:00-9:45 Att digitala medarbetare kan hjälpa kommuner effektivisera arbetet och minimera arbetsuppgifter av repetetiv och regelstyrd karaktär har knappast undgått någon. Och på goda grunder. Här finns stora besparingar att hämta. Microsoft berättar om…

The post Kommun webinar: Berika era medarbetare med Automation appeared first on Digital Workforce.

]]>
Hur passar MS Power Automate in i verktygslådan för automation och hur påverkar den morgondagens arbetsplats?   

Tisdag 29 September kl. 9:00-9:45

Att digitala medarbetare kan hjälpa kommuner effektivisera arbetet och minimera arbetsuppgifter av repetetiv och regelstyrd karaktär har knappast undgått någon. Och på goda grunder. Här finns stora besparingar att hämta.

Microsoft berättar om vilka värden deras plattform med Power Automate tillför, hur den ökar den personliga produktiviteten, samt hur power automate kan stärka personalen och göra dem delaktiga i att skapa automation. Nacka- och Södertälje kommun berättar om deras resa och strategi kring RPA. Digital Workforce berättar hur vi som oberoende tjänsteleverantör inom intelligen processautomatisering kan bistå och vägleda runt detta.

Efter webinaret blir en interaktiv stund för frågor och svar.

Du får med dig:

  • Vad är Microsoft Power Automate?
  • Hur passar Power Automate in i den allt växande verktygslådan för automation?
  • Hur kan er verksamhet dra nytta av denna teknologi?
  • Hur kan Power Automate användas för att öka den peronliga effektivteten och skapa innovation?
  • Hur tänker och vad gör andra kommuner kring automation?

 

Titta på inspelningen

 

Talare

MALIN FALKVALL
Specialist Verksamhets Applikation Offentlig sektor, Microsoft

Malin arbetar med flera av de största kommunerna och verken i offentliga Sverige. Med fokus på långsiktig nytta och en hållbar utveckling hjälper hon att organisationer att tillgängliggöra nytta för verksamheten.


BRITA RÖSBLAD
Digitaliseringschef, Nacka kommun

Nacka kommun var tidigt ute att pröva digitala medarbetare inom bland annat socialtjänsten. När det var dags att ta ett omtag kring automation hade de många lärdom med sig och tänkte om på flera punkter. Digitaliseringsenheten leds av Brita som har gedigen erfarenhet från både privat och kommunal sektor.


TONY MC CARRICK
Digital strateg, Södertälje kommun

Tony leder Södertälje kommuns digitaliseringsavdelning och är inte rädd för att utmana gängse tankesätt, prova ny teknologi och säkerställa synergierna dem emellan, vilket lett till att Södertälje kommun bland annat blev nominerade till årets digitaliserings kommun 2019.


ULRICA STORSET
Sales Executive, Digital Workforce

Ulrica har en gedigen bakgrund inom IT-branschen och har arbetat med att automatisera affärsprocesser sedan 90-talet i olika roller inom sälj och marknad, samt som linjechef där hon arbetat mycket med förändringsledning.


Om Digital Workforce
Digital Workforces mission är att eliminera allt tråkigt, repetetivt och regelstyrt arbete för att  frigöra tid till mer värdeskapande arbete. Digital Workforce är en obereonde tjänsteleverantör inom intelligent process automatisering i industriell skala där vi automatiserar och underhåller våra kunders processer. Idag använder över 150 stora globala kunder Digital Workforces tjänster för att transformera sina verksamheter med intelligent automatisering. Digital Workforce grundades 2015 och sysselsätter för närvarande över 240 IA-specialister i USA, Storbritannien, Polen, Tyskland, Finland, Sverige, Norge och Danmark. www.digitalworkforce.se

The post Kommun webinar: Berika era medarbetare med Automation appeared first on Digital Workforce.

]]>
Hur Coop utnyttjar Intelligent Automatisering https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/hur-coop-anvander-intelligent-automatisering/ Wed, 12 Aug 2020 06:28:52 +0000 https://dev2services.local/?p=5753   Se hur Coop, Sveriges grönaste matkedja, utnyttjar RPA och Intelligent Automatisering i sin verksamhet.

The post Hur Coop utnyttjar Intelligent Automatisering appeared first on Digital Workforce.

]]>

 

Se hur Coop, Sveriges grönaste matkedja, utnyttjar RPA och Intelligent Automatisering i sin verksamhet.

The post Hur Coop utnyttjar Intelligent Automatisering appeared first on Digital Workforce.

]]>
Webinar: Covid-19 driver den digitala transformationen – Digitala medarbetare hjälper organisationer med omställningen https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/webinar-covid-19-driver-den-digitala-transformationen-digitala-medarbetare-hjalper-organisationer-med-omstallningen/ Mon, 01 Jun 2020 07:42:37 +0000 https://dev2services.local/?p=5645 Tisdag 16.6.2020 kl. 9.00-9.45 I denna oförutsägbara tid har flera organisationer ställts inför extrema utmaningar där man snabbt har behövt ställa om för att klara av att hantera stora förändringar. Traditionella lösningar och långsamma beslutsvägar har inte varit gångbart. Nya och snabbare teknologier som digitala medarbetare i kombination med artificiell intelligens har vid flera tillfällen visat…

The post Webinar: Covid-19 driver den digitala transformationen – Digitala medarbetare hjälper organisationer med omställningen appeared first on Digital Workforce.

]]>
Tisdag 16.6.2020 kl. 9.00-9.45

I denna oförutsägbara tid har flera organisationer ställts inför extrema utmaningar där man snabbt har behövt ställa om för att klara av att hantera stora förändringar. Traditionella lösningar och långsamma beslutsvägar har inte varit gångbart. Nya och snabbare teknologier som digitala medarbetare i kombination med artificiell intelligens har vid flera tillfällen visat sig vara lösningen.

Välkommen till vårt webinar tisdag 16 juni kl. 9:00-9:45 där vi diskuterar Covid-19’s inverkan på den digitala agendan och hur Digitala Medarbetare kan vara en nyckel till framgång.


Vi diskuterar: 

  • Varför är det så stort fokus på teknologi?
  • Vad är det som driver den digitala agendan?
  • Konkreta kundcase där digitala medarbetare löst uppgiften
  • Vad kan man åstakomma med digitala medarbetare på kort och lång sikt?
  • Synen på arbetskraft i framtiden
  • Hur långt har RPA och AI kommit?
  • Hur kommer man igång, och vad krävs av organisationen?
  • Hur förvaltar man sina digitala medarbetare?

 

Titta på inspelningen

 

Talare

Ulrica Storset
Sales Executive

Mia Lenman 
Sales Executive

The post Webinar: Covid-19 driver den digitala transformationen – Digitala medarbetare hjälper organisationer med omställningen appeared first on Digital Workforce.

]]>
Webinar: Livsviktiga Samtal april: När din kollega är en robot https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/webinar-livsviktiga-samtal-april-nar-din-kollega-ar-en-robot/ Thu, 26 Mar 2020 14:31:58 +0000 https://dev2services.local/?p=5300 Webinar: Livsviktiga Samtal april: När din kollega är en robot Torsdag, 2 April, kl. 14-16 Välkommen till eHealth Arenas seminarieserie ”Livsviktiga Samtal”. Det första seminariet, som arrangeras tillsammans med Digital Workforce, handlar om hur robotarna kommer att förändra hur vi arbetar och hur vi ser på arbete. Utöver information om hur digitala medarbetare fungerar och vilka…

The post Webinar: Livsviktiga Samtal april: När din kollega är en robot appeared first on Digital Workforce.

]]>
Webinar: Livsviktiga Samtal april: När din kollega är en robot

Torsdag, 2 April, kl. 14-16

Välkommen till eHealth Arenas seminarieserie ”Livsviktiga Samtal”. Det första seminariet, som arrangeras tillsammans med Digital Workforce, handlar om hur robotarna kommer att förändra hur vi arbetar och hur vi ser på arbete. Utöver information om hur digitala medarbetare fungerar och vilka jobb en robot kan göra, kommer du få ta del av praktiska exempel från både kommunal verksamhet och hälso- och sjukvården samt erfarenheter från bland annat Södertälje kommun och Helsingfors universitetssjukhus.

Datum: 2 april 2020
Tid: 14.00-16.00
Plats: Digitalt möte

Agenda
Introduktion och presentation av Digital Workforce
* Vad är RPA (Robotic Process Automation)?
* Hur fungerar en digital medarbetare?
* Vilka jobb kan en robot göra?
* Nyttor och effekter
* Livscykeln kring RPA

Kundexempel
* Praktikfall från kommunal verksamhet
* Praktikfall från hälso- och sjukvård
* Erfarenheter från bland annat Södertälje kommun, Nacka kommun och Helsingfors universitetssjukhus
* Samverkan inom och mellan kommun och region
* Hur kommer man igång och vad ska man tänka på?
* Från pilot till industriell lösning

Presentationen varar i en timme och därefter finns det tid för frågor och diskussion mellan kl. 15.00-16.00.

Med anledning av Corona-viruset är detta seminarium nu digitalt och vi välkomnar därför deltagare från andra regioner och kommuner samt givetvis alla andra intressenter.

Fakta eHealth Arena
eHealth Arena är en långsiktig satsning initierad av Region Kalmar län och drivs under de första tre åren i projektform med Kalmar Science Park som är projektägare och Linnéuniversitet som samverkanspart.  Satsningen ska bland annat leda till etablering av fler företag som jobbar med e-hälsa, utveckling av nya e-hälsotjänster och att fler människor får dra nytta av tjänsterna i kontakten med vård och omsorg.  Tillväxtverket medfinansierar projektet med 50% och projekttiden löper fram till 2022.

Välkommen att lära dig mer om digitala medarbetare inom kommun och region!

Titta på inspelningen

The post Webinar: Livsviktiga Samtal april: När din kollega är en robot appeared first on Digital Workforce.

]]>
Digital Workforce lanserar ‘Elements of RPA’ – en gratis introduktionskurs i automatisering online https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/digital-workforce-lanserar-elements-of-rpa-en-gratis-introduktionskurs-i-automatisering-online/ Wed, 25 Mar 2020 14:01:43 +0000 https://dev2services.local/?p=5273 Digital Workforce, det världsledande tjänsteföretaget inom intelligent automation, har lanserat en gratis snabbkurs online i automatisering. Kursen ´Elements of RPA’ är designad för att ge en överblick av processautomation (RPA) och dess användarfall samt att guida folk att identifiera värdefull kompentens för framtiden. RPA ger organisationer ett effektivt verktyg för att automatisera kritiska företagsprocesser, säkerhetställa…

The post Digital Workforce lanserar ‘Elements of RPA’ – en gratis introduktionskurs i automatisering online appeared first on Digital Workforce.

]]>
Digital Workforce, det världsledande tjänsteföretaget inom intelligent automation, har lanserat en gratis snabbkurs online i automatisering. Kursen ´Elements of RPA’ är designad för att ge en överblick av processautomation (RPA) och dess användarfall samt att guida folk att identifiera värdefull kompentens för framtiden.

RPA ger organisationer ett effektivt verktyg för att automatisera kritiska företagsprocesser, säkerhetställa kontinuitet i verksamheten samt frigöra tid för medarbetare att fokusera på värdeskapande arbete. Digital Workforce har automatiserat över 4,000 verksamhetsprocesser till kunder och förväntar sig att införandet av automatisering kommer att försätta att öka.

Digital Workforces grundare och VD Heikki Länsisyrjä sa: “During this time of rapid workplace transformation and uncertainty, we want to take this opportunity to help people upskill their digital capabilities. The goal of this free online training is to help individuals find new opportunities for professional growth and business innovation.”

Länsisyrjä fortsatte: “To date, our DWF RPA Academy has helped over 150 global organisations to level up their RPA skills by providing advanced training courses. In addition to launching the ‘Elements of RPA’ training course free online crash course, we have opened all our existing online training to individuals. We hope that, through these actions, we can support people with finding new ways of working at a challenging time.”

Digital Workforce Academy innefattar de främsta RPA teknologierna – Blue Prism, UiPath and Automation Anywhere – och är globalt den enda utbildningsleverantören som erbjuder hela spektrat av RPA-kurser för de huvudsakliga automationsrollerna. Företaget har åtagit sig att tillhandahålla ytterliggare 50% rabatt på alla sina avancerade utbildningsmoduler till de som slutför den första gratis introduktionskursen.

Kontakt

Kenneth Tellebo, Country Manager Sweden, +46706488722, kenneth.tellebo@digitalworkforce.com

 

About Digital Workforce

Digital Workforce automtiserar och underhåller dina affärsprocesser så att ni frigör tid för era medarbetare att arbeta med mer värdeskapande arbete. Digital Workforce är en betrodd rådgivare och en globalt ledande oberoende leverantör av tjänster inom intelligent automation på en industriell skala. Idag använder sig över 150 stora globala kunder av Digital Workforces tjänster för att transformera deras organisationer med intelligent automation. Grundade 2015 och med över 250 IA specialister i US, the UK, Poland, Germany, Finland, Sweden, Norway and Denmark.

The post Digital Workforce lanserar ‘Elements of RPA’ – en gratis introduktionskurs i automatisering online appeared first on Digital Workforce.

]]>
Träffa oss på eFörvaltningsdagarna 10-11 Oktober 2018 https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/traffa-oss-pa-eforvaltningsdagarna-10-11-oktober-2018/ Mon, 10 Sep 2018 11:39:01 +0000 https://digitalworkforce.fi/?p=2674 Kom och träffa oss på eFörvaltningsdagarna – Sveriges största konferens och mötesplats om e-förvaltning och digital transformation. eFörvaltningsdagarna arrangeras på Stockholmsmässän 10-11 Oktober 2018. Välkommen att ta del av programmet som är särskilt framtaget för dig som arbetar med verksamhetsutveckling, digitalisering, IT och införandet av medborgarnära e-tjänster inom Sveriges offentliga förvaltningar. Du hittar oss i…

The post Träffa oss på eFörvaltningsdagarna 10-11 Oktober 2018 appeared first on Digital Workforce.

]]>

Kom och träffa oss på eFörvaltningsdagarna – Sveriges största konferens och mötesplats om e-förvaltning och digital transformation. eFörvaltningsdagarna arrangeras på Stockholmsmässän 10-11 Oktober 2018.

Välkommen att ta del av programmet som är särskilt framtaget för dig som arbetar med verksamhetsutveckling,
digitalisering, IT och införandet av medborgarnära e-tjänster inom Sveriges offentliga förvaltningar.

Du hittar oss i monter T03:12.

The post Träffa oss på eFörvaltningsdagarna 10-11 Oktober 2018 appeared first on Digital Workforce.

]]>