Nyheter Archives | Digital Workforce https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/category/nyheter/ Digital Workforce Wed, 10 Aug 2022 15:34:26 +0000 sv-SE hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.5.3 https://digitalworkforce.com/wp-content/uploads/2019/03/cropped-dwf-favicon-32x32.png Nyheter Archives | Digital Workforce https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/category/nyheter/ 32 32 Förändringar i det svenska landsledarskapet https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/forandringar-i-det-svenska-landsledarskapet/ Wed, 10 Aug 2022 15:34:26 +0000 https://dev2services.local/?p=8437 Digital Workforce har glädjen att meddela att Anna Andrae har utsetts till ny landschef för Sverige. Hon har övertagit ansvaret från Kenneth Tellebo, Country Manager för Sverige sedan starten av den svenska landsenheten 2016. Kenneth är för närvarande tillfällig landschef i Norge. Anna har varit anställd hos Digital Workforce sedan juli 2021. Innan hon började…

The post Förändringar i det svenska landsledarskapet appeared first on Digital Workforce.

]]>
Digital Workforce har glädjen att meddela att Anna Andrae har utsetts till ny landschef för Sverige. Hon har övertagit ansvaret från Kenneth Tellebo, Country Manager för Sverige sedan starten av den svenska landsenheten 2016. Kenneth är för närvarande tillfällig landschef i Norge.

Anna har varit anställd hos Digital Workforce sedan juli 2021. Innan hon började på Digital Workforce var hon Head of Automation as a Service på Roboyo Sweden (tidigare AKOA). Sedan 2018 har hon spelat en avgörande roll på automationsområdet. Hon bidrar med värdefull erfarenhet från att växa både nya affärsområden och tjänster, samt att driva kundernas automationsprogram i stor skala. Hon har haft flera ledande befattningar inom managementkonsulting och SaaS-företag.

”När jag rekryterade Anna tänkte jag genast att hon skulle få en stark och viktig roll i vår svenska verksamhet även i framtiden. Hon är en extremt kunnig visionär och erfaren i hur organisationer kan utnyttja intelligent automation för att stödja sin strategi och sina centrala end-to-end processer. Utöver sin oslagbara ämneskompetens är hon en underbar och inspirerande ledare för vårt svenska team, som består av talangfulla och skickliga automationsexperter”, säger Kenneth Tellebo.

”Kenneth har gjort ett fantastiskt arbete med att skapa och utveckla Digital Workforces team och marknadsnärvaro i Sverige. Vi har hjälpt dussintals svenska organisationer att få värde från Robotic Process Automation och nu ser jag fram emot att ta nästa steg mot automation av företags mera strategiska och kritiska affärsprocesser end-to-end.  Det finns så mycket mer värde att vinna på automation! Genom att adressera affärsprocessens potential från början till slut och utnyttja hela sviten av intelligent automationsteknologi kan vi skapa fantastiska saker, ” säger Anna Andrae.

Digital Workforce blev ett börsnoterat företag i december 2021, vilket är en viktig milstolpe i företagets sjuåriga historia. Digital Workforce har kontor i 8 länder och sysselsätter över 200 automationsexperter. Sverige är en av de största enheterna med kontor i Stockholm och Göteborg. Digital Workforce har blivit en av de ledande leverantörerna av intelligenta automationstjänster på de svenska marknaderna och betjänar kunder som Sandvik, Alfa Laval, Coop och många fler. Den svenska marknaden har vuxit över genomsnittet de senaste åren och vi ser en positiv trend på marknaden framåt.

”Vi tillkännagav en strategiuppdatering i mars 2022. Vi kan se att marknaderna omvandlas från automatisering av enskilda arbetsuppgifter till en marknad för automatisering av bredare, holistiska affärsprocesser, den så kallade automation fabric-marknaden. Vi utvecklar för närvarande Outsmart-plattformen för att möta denna marknadsefterfrågan. Vi räknar med att Outsmart kommer att vara kommersiellt tillgänglig under Q3, 2022. Med dessa spännande nya tider och ett uppdaterat tjänsteutbud känner vi att Anna är rätt person för att fortsätta Kenneths utmärkta arbete och ta Digital Workforce till nästa nivå i Sverige, säger Jukka Virkkunen.


Digital Workforce
Digital Workforce är en oberoende och ledande tjänsteleverantör inom intelligent process automation. Digital Workforce Outsmart platform möjliggör för organisationer att accelerera digitaliseringen, öka vinsten, förbättra kundupplevelsen och skapa konkurrenskraftiga fördelar. Globalt använder mer än 200 stora kunder Digital Workforce’s plattform och tjänster för att transformera sin verksamhet med hjälp av automation. Grundat 2015, har Digital Workforce idag mer än 200 specialister inom automation i USA, UK, Polen, Tyskland, Finland, Sverige, Norge, och  Danmark. Digital Workforce är noterat på Nasdaq First North Growth Market Finland.

www.digitalworkforce.se

The post Förändringar i det svenska landsledarskapet appeared first on Digital Workforce.

]]>
How to scale: Q&A https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/how-to-scale-virtuellt-event-qa/ Mon, 08 Feb 2021 11:14:18 +0000 https://dev2services.local/?p=6525 Vi har nyligen hållit ett virtuellt event om hur man skalar upp sitt RPA initiativ till industriell lösning. Vi fick många bra frågor under eventet. Eftersom vi inte hade möjlighet att svara alla på plats, återkommer vi här med ett Q&A-inlägg som täcker de frågor publiken ställde. Om du missade sändningen kan du se inspelningen när…

The post How to scale: Q&A appeared first on Digital Workforce.

]]>
Vi har nyligen hållit ett virtuellt event om hur man skalar upp sitt RPA initiativ till industriell lösning. Vi fick många bra frågor under eventet. Eftersom vi inte hade möjlighet att svara alla på plats, återkommer vi här med ett Q&A-inlägg som täcker de frågor publiken ställde. Om du missade sändningen kan du se inspelningen när det passar. 

Titta på inspelningen

Frågor från deltagarna och svar från panelen:

Tack för en superbra förmiddag!! Allt var som ljuv musik i mina öron. Kan mina kollegor som inte hade möjlighet att vara med idag få ta del av webbinariet? Är det möjligt att se eventet i efterhand ?

Ulrica DWF: Det kommer att gå att se det inspelade eventet i efterhand. Ni hittar det på Digital Workforce hemsida https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/how-to-scale-hur-skala-upp-sitt-rpa-initiativ-till-industriell-losning/

”Vi som är något mindre organisationer där vi inte kan bygga upp egna RPA team, vilka möjligheter till samverkan och kunskapsöverföring har vi ? Vilka nätverk finns i Sverige”

Kim UiPath: Kolla in gärna in UiPath Community där man kan hjälp med ideer och tankar från andra kunder och utvecklare vi har över 80k användare, https://forum.uipath.com/. Beroende på vilken slutkund ni är men kommuner har också samverkan. Kontakta mig isåfall på kim@uipath.com

Ulrica DWF: Vi värnar om samarbete mellan våra kunder, bland annat har vi användarträffar där man kan utbyta erfarenheter samt ett kommun bibliotek där kommuner kan dela PDD’er, processbeskrivningar och till viss mån objekt för att sänka kostnader och ledtider.

Till Daniel, Hur kom fram till att inte välja en traditionell integrationslösning ?

Daniel Sandvik: Det enkla svaret är att det går snabbare med RPA än med traditionella integrationslösningar. Dock så nyttjar vi väldigt sällan RPA för rena integrationslösningar alltså flytta information från A till B. Vi använder RPA för att förbättra en process och skapa ett värde för verksamheten.

Fråga till Sandvik: då ni endast har 1,5FTE i er coordination hub, med flera utv.hubbar i verksamheten världen över. Vissa kommit längre än andra. Hur gör ni då för att underhålla ert regelverk för automation och dela detta med alla hubbar för att säkerställa Compliance vid införande av nya tekniker?

Daniel Sandvik: Vi jobbar tillsammans, har regelbundna interaktioner mellan de olika hubbarna, RPA Developers Hangout är ett forum där alla utvecklare och CoT träffas varannan vecka och utbytter erfarenheter samt vad som är på G. Det är också så att de olika utvecklingshubbarna är delaktiga i framtagandet av regler och manualler. Då vi jobbar i samma miljö så är alla införståda med att håller man sig till de gemensamma reglerna så undviker vi problem. Sedan så är alla utvecklings hubbar representerade i vår Governance Board som består av de olika affärsområdena, det är även här man godkänner investeringar i ny teknik, t ex chatbot, machine learning etc.

Vad har sandvik haft som största utmaningar vid implementation av RPA?

Daniel Sandvik: Det har varit många utmaningar, allt ifrån att Sandvik gick från central styrning till en decentraliserad styrning som innebar oklarheter i vem som bestämde och hur man skulle samarbeta. Det jag skulle vilja lyfta som den största utmaning är kopplat till hitta kompetens och att få de traditionella grupperingarna framförallt IT att ta till sig ett nytt sätt att jobba på. När det gäller kompetens är det kopplat både till rekrytering men även konsulter hade skiftande kompetens och en del av tiden la man på att lära sig teknologin.

Fråga till Erik, Vi har likande processer men vi upplever att varje ärende tar lång tid till att bli ”completed”.
Undrar hur lång tid ungefär varje ärende tar hos er ? Använder ni Blue Prism el UiPath?

Erik Tillväxtverket: Vi använder UiPath och ärendetiden beror på, allt från ett par sekunder till några minuter.

Fråga till Erik, Hur tog ni beslut att inte göra det i en traditionell integrationslösning ?

Erik Tillväxtverket: Jag förstår tyvärr inte frågan exakt och vill inte gå in på hur vi byggt lösningen pga sekretess.

Blue prism works slowly in HTTP sites?

Susanna Blue Prism: Normally, this is not a problem in Blue Prism. Most of our customers do automate web-applications without slowness issues, including legacy applications.
How fast automation can execute using a web application mainly depends on several things, how the application is built, how the automation is done, and which combinations of browsers are being used. There are several ways to address slowness, and
we recommend that You either ask Your partner or log a ticket with Blue Prism support to get help with Your specific automation.

Scale-up is a hot subject, but we develop a lot in mainframe IBM. It takes such a long time to run the process (objects like getting clipboard, regex, etc.) all cases take 1-2min to complete… it is hard to scale up when processes work so slowly.

Susanna Blue Prism: Many of our largest customers with + 1000 processes automated have mainframe applications and other legacy applications as part of their application portfolio and have scaled with great results. We would recommend you to contact us or a partner to evaluate your processes. We have many customers automating mainframes with good results. Hopefully, we could help and support you in overcoming existing challenges.

Good morning, what are (1) the leading and (2) the most future-promising RPA companies in the world right now? Best regards, Louis

Kim UiPath: In my opinion, you listened to the 2 ones today. My personal opinion is, of course UiPath 🙂

Susanna Blue Prism: We leave Digital Workforce to answer this one 😊

Ulrica DWF: If you choose Blue Prism or UiPath you are not making a bad choice, they are the leading RPA providers today. The RPA market is still young, and it is too soon to tell who the most promising future company will be. Your success will not come from the technology choice you make, rather your organization’s adaptability, how you work with change management, how you will organize your center of excellence, the processes you automate, and such.

Till panelen Vilken klientgrupper är lämpligast att använda för att kunna skala lRPA lösningar? Citrin, virtuell klient, fysisk klient, virtuell server eller finns det någon annan?

Susanna Blue Prism: We have scaled customers using all of those technologies, so it really depends on Your existing strategy, except that we don’t recommend
physical clients. In general, we see a trend that customers are moving their digital workers into the cloud.

Kim UiPath: Av de listade klientgrupperna så fungerar det utmärkt på alla dem.

The post How to scale: Q&A appeared first on Digital Workforce.

]]>
FPA utvecklar kundservicen: Digital Workforce vald som ny leverantör av chatbotteknologi https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/fpa-utvecklar-kundservicen-digital-workforce-vald-som-ny-leverantor-av-chatbotteknologi/ Thu, 28 Jan 2021 09:12:50 +0000 https://dev2services.local/?p=6502 Nyheter 28.1.2021: FPA chattbot: FPA utvecklar kundservicen – Digital Workforce vald som ny leverantör av chatbotteknologi   FPA och Digital Workforce har undertecknat ett serviceavtal om en smart plattform för chattbottar. Avtalet ingicks för 4 år. FPA har som sin viktiga uppgift att se till finländarnas sociala trygghet i olika livssituationer. Volymen av kundservice i olika…

The post FPA utvecklar kundservicen: Digital Workforce vald som ny leverantör av chatbotteknologi appeared first on Digital Workforce.

]]>
Nyheter 28.1.2021: FPA chattbot: FPA utvecklar kundservicen – Digital Workforce vald som ny leverantör av chatbotteknologi

 

FPA och Digital Workforce har undertecknat ett serviceavtal om en smart plattform för chattbottar. Avtalet ingicks för 4 år.

FPA har som sin viktiga uppgift att se till finländarnas sociala trygghet i olika livssituationer. Volymen av kundservice i olika kanaler hör till de största i Finland. Till FPA:s kunder hör också arbetsgivare i ärenden som gäller deras anställda. År 2020 var antalet besök på serviceställena och i telefontjänsten ungefär 3 miljoner. Därtill gjordes 64,4 miljoner inloggningar i FPA:s e-tjänster. Av alla de ansökningar FPA behandlade lämnades 72 % in via nätet.

FPA har utvecklat både e-tjänsterna och kundservicen. Kundservicen har gjorts effektivare och mera kundfokuserad med hjälp av automatik, robotik och AI. FPA har en gedigen erfarenhet av chattbottlösningar. Chattbotteknik har utnyttjats i kundservicen sedan 2017, vilket har gjort det möjligt att erbjuda enkel och snabb kundservice dygnet runt.

Digital Workforce levererar en innovativ konversationell AI-lösning för chattbottar. Företaget samarbetar med sin partner Front AI, som är en ledande leverantör i Finland i fråga om smarta kundservicerobotar.

Upphandlingen är ett svar på behov i förändring

I och med den upphandling som nu gjorts får FPA en plattform för chattbottar som representerar den nyaste generationen av teknologi, Boost.ai, och som har bättre teknisk prestanda än de tidigare lösningarna.

FPA:s chattbottar förstår redan nu finska och svenska. Den nya plattformen möjliggör bättre analys av naturligt språk, dvs. text och tal, än vad som tidigare varit möjligt.

Med hjälp av den nya plattformen kan FPA ta fram också andra smartare, mer kundfokuserade och personanpassade datasäkra tjänster för kunderna. Det viktigaste målet med upphandlingen är att göra det möjligt för FPA att svara på kundernas föränderliga behov nu och i framtiden. Den nya plattformen gör verksamheten effektivare, vilket säkerställer att personalen inom kundservicen har tillräckligt tid med för personlig betjäning.

Digital Workforce kan flexibelt också skala upp chattbottarnas prestanda genom att komplettera servicen med andra smarta tekniker (Intelligent Process Automation, IPA).

 

Digital Workforce

Digital Workforce är ett bolag som är specialiserat på intelligent automation och har internationellt en ledande ställning inom både den privata och den offentliga sektorn. Bolaget erbjuder tjänster, verktyg och information som stöd för sina kunder i de olika skedena av intelligent automation. Molntjänster är det enklaste sättet att bygga upp automationslösningar på industriell nivå som flexibelt skalas upp enligt organisationens behov. Genom RPA-underhåll ser bolaget också till att automationen ger full nytta dygnet runt.
www.digitalworkforce.com

Front AI

Front AI – föregångare inom kundtjänstautomatisering – är specialiserade på att utveckla Conversational AI-baserade servicebotar som förstår naturligt språk obehindrat. Företaget tillhandahåller banbrytande lösningar som hjälper organisationer att effektivisera kundservice genom att automatisera hanteringen av kundförfrågningar och förenkla interna rutinuppgifter. Front AI:s servicebotar ger organisationer möjlighet att erbjuda högkvalitativ automatiserad kundservice dygnet runt, på alla nordiska språk. Företaget är verksamt i Norden och har sitt huvudkontor i Helsingfors.
www.front.ai

 

Närmare information

Riikka Lindroos-Järvitalo
FPA, projektchef
riikka.lindroos-jarvitalo@kela.fi
Tfn 020 634 1328

Jari Annala
Front.ai, CEO, partner
jari.annala@front.ai
Tfn 0400 338 585

Timo Maisila
Digital Workforce, Head of Sales Public
timo.maisila@digitalworkforce.com

 

FPA, chattbot

The post FPA utvecklar kundservicen: Digital Workforce vald som ny leverantör av chatbotteknologi appeared first on Digital Workforce.

]]>
Digital Workforce lanserar ‘Elements of RPA’ – en gratis introduktionskurs i automatisering online https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/digital-workforce-lanserar-elements-of-rpa-en-gratis-introduktionskurs-i-automatisering-online/ Wed, 25 Mar 2020 14:01:43 +0000 https://dev2services.local/?p=5273 Digital Workforce, det världsledande tjänsteföretaget inom intelligent automation, har lanserat en gratis snabbkurs online i automatisering. Kursen ´Elements of RPA’ är designad för att ge en överblick av processautomation (RPA) och dess användarfall samt att guida folk att identifiera värdefull kompentens för framtiden. RPA ger organisationer ett effektivt verktyg för att automatisera kritiska företagsprocesser, säkerhetställa…

The post Digital Workforce lanserar ‘Elements of RPA’ – en gratis introduktionskurs i automatisering online appeared first on Digital Workforce.

]]>
Digital Workforce, det världsledande tjänsteföretaget inom intelligent automation, har lanserat en gratis snabbkurs online i automatisering. Kursen ´Elements of RPA’ är designad för att ge en överblick av processautomation (RPA) och dess användarfall samt att guida folk att identifiera värdefull kompentens för framtiden.

RPA ger organisationer ett effektivt verktyg för att automatisera kritiska företagsprocesser, säkerhetställa kontinuitet i verksamheten samt frigöra tid för medarbetare att fokusera på värdeskapande arbete. Digital Workforce har automatiserat över 4,000 verksamhetsprocesser till kunder och förväntar sig att införandet av automatisering kommer att försätta att öka.

Digital Workforces grundare och VD Heikki Länsisyrjä sa: “During this time of rapid workplace transformation and uncertainty, we want to take this opportunity to help people upskill their digital capabilities. The goal of this free online training is to help individuals find new opportunities for professional growth and business innovation.”

Länsisyrjä fortsatte: “To date, our DWF RPA Academy has helped over 150 global organisations to level up their RPA skills by providing advanced training courses. In addition to launching the ‘Elements of RPA’ training course free online crash course, we have opened all our existing online training to individuals. We hope that, through these actions, we can support people with finding new ways of working at a challenging time.”

Digital Workforce Academy innefattar de främsta RPA teknologierna – Blue Prism, UiPath and Automation Anywhere – och är globalt den enda utbildningsleverantören som erbjuder hela spektrat av RPA-kurser för de huvudsakliga automationsrollerna. Företaget har åtagit sig att tillhandahålla ytterliggare 50% rabatt på alla sina avancerade utbildningsmoduler till de som slutför den första gratis introduktionskursen.

Kontakt

Kenneth Tellebo, Country Manager Sweden, +46706488722, kenneth.tellebo@digitalworkforce.com

 

About Digital Workforce

Digital Workforce automtiserar och underhåller dina affärsprocesser så att ni frigör tid för era medarbetare att arbeta med mer värdeskapande arbete. Digital Workforce är en betrodd rådgivare och en globalt ledande oberoende leverantör av tjänster inom intelligent automation på en industriell skala. Idag använder sig över 150 stora globala kunder av Digital Workforces tjänster för att transformera deras organisationer med intelligent automation. Grundade 2015 och med över 250 IA specialister i US, the UK, Poland, Germany, Finland, Sweden, Norway and Denmark.

The post Digital Workforce lanserar ‘Elements of RPA’ – en gratis introduktionskurs i automatisering online appeared first on Digital Workforce.

]]>
Digital Workforce expanderar internationellt med kognitiva lösningar https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/digital-workforce-expanderar-internationellt-med-kognitiva-losningar/ Fri, 14 Sep 2018 08:13:55 +0000 https://digitalworkforce.fi/digital-workforcelle-3-miljoonan-rahoitus-kognitiivisiin-ratkaisuihin-ja-kansainvalistymiseen/ Digital Workforce, Nordens snabbast växande företag med 175 anställda, som arbetar med intelligent affärsprocess automatisering expanderar internationellt utanför Norden med sin molnlösning för IPA (intelligent process automation). Plattformen gör digitala medarbetare och kognitiva lösningar mer lätttilgängliga för den internationella marknaden. Bolagets investerare möjliggör expansionen genom att investera ytterligare €3 miljoner i bolaget. Sedan starten har…

The post Digital Workforce expanderar internationellt med kognitiva lösningar appeared first on Digital Workforce.

]]>
Digital Workforce, Nordens snabbast växande företag med 175 anställda, som arbetar med intelligent affärsprocess automatisering expanderar internationellt utanför Norden med sin molnlösning för IPA (intelligent process automation). Plattformen gör digitala medarbetare och kognitiva lösningar mer lätttilgängliga för den internationella marknaden. Bolagets investerare möjliggör expansionen genom att investera ytterligare €3 miljoner i bolaget.

Sedan starten har Digital Workforce transformerat affärsprocesser med digitala medarbetare genom Robotic Process Automation. Företaget har Automatiserat över 800 processer och visat att det finns en enorm ROI genom att automatisera digitalt och regelbaserat arbete i stora organisationen i alla branscher. Genom machine learning och andra artificiell intelligens teknologier kan organisationer automatisera än mer komplexa uppgifter och använda ostrukturerad data som tal, bilder, text och sensordata som data källa.

”Kognitiva teknologier kommer ha en enorm påverkan på affärsprocesser, både genom att effektivisera befintliga processer och skapa nya. Vårt mål är att expandera vår innovativa, flexibla och kostnadseffektiva molnlösning till att även inkludera kognitiva teknologier. Genom att göra intelligenta och lärande digitala medarbetare tillgängliga för våra kunder kan de snabbt dra fördelar av dessa banbrytande teknologier i kombination med RPA” säger Heikki Länsisyrjä, en av grundarna till Digital Workforce.

“Vi har varit med och finansierat grundandet och expansionen av Digital Workforce från början och är nöjda med att fortsätta vårt investeringsåtagande. Företaget växer snabbt och har flest certifierade specialister inom intelligent automatisering anställda i norra Europa. Det är ett kompetent team med ett praktiskt tillvägagångssätt kring kognitiva teknologier på en snabbt växande marknad.“, säger Timo Ahopelto från Lifeline Ventures.

Digital Workforce har idag verksamhet i Finland, Sverige, Norge, Danmark och Polen. Med ytterligare investering kan företaget undersöka tillväxtmöjligheter på nya potentiella marknader.

Investerarna I denna runda är Capman Growth Fund tillsammans med tidigare investerare Leena Niemistö och Lifeline Ventures.

The post Digital Workforce expanderar internationellt med kognitiva lösningar appeared first on Digital Workforce.

]]>
Lediga jobb: Digital Workforce – Solutions Consultant https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/digital-workforce-solutions-consultant/ Fri, 05 Aug 2016 20:01:26 +0000 https://digitalwf-wpengine-com.digitalworkforce.fi/sv/?p=1204 Robotic Process Automation, RPA, Solutions Consultant   Vill du vara med oss på framgångsresan? Digital Workforce grundades 2015 och har på mindre än ett år etablerat sig i Norden som den ledande leverantören med fullt fokus på RPA och partner till Blue Prism. Kunderna finns idag inom hälso- och sjukvårdssektorn, bank och finans samt SSC…

The post Lediga jobb: Digital Workforce – Solutions Consultant appeared first on Digital Workforce.

]]>
Robotic Process Automation, RPA, Solutions Consultant

 

Vill du vara med oss på framgångsresan?

Digital Workforce grundades 2015 och har på mindre än ett år etablerat sig i Norden som den ledande leverantören med fullt fokus på RPA och partner till Blue Prism. Kunderna finns idag inom hälso- och sjukvårdssektorn, bank och finans samt SSC men alla typer av företag med större volymer av repetitiva administrativa uppgifter har mycket att vinna på dessa lösningar.

Som konsult hos oss kommer du att få träning, certifieras som RPA-konsult och bli en av de främsta experterna i Norden inom detta område som spås mycket stor tillväxt de närmaste 10 åren.

Vad är RPA?

RPA, eller Robotic Process Automation är en banbrytande metodik som skapar förutsättningar till att automatisera processer och uppgifter där man tidigare p.g.a. kostnads- eller resursskäl inte fått till det. De flesta repetitiva och standardiserade administrativa uppgifter som människor utför vid en dator kan hanteras av RPA och bidra till att kvalificerade medarbetare kan ägna mer tid åt sina kärnuppgifter. Potentialen är särskilt stor när det gäller administration och interaktion med kunder.

RPA implementeras snabbare och till en betydligt lägre kostnad än traditionell IT-integration och kräver inga ändringar i befintliga applikationer.

Programvarurobotar har tidigare frekvent använts inom bl.a. system- och mjukvaru-tester men under de senaste åren i ökande utsträckning tillämpats på administrativa processer och uppgifter.

Vad är uppgifterna?

I egenskap av Solution Consultant kommer du att arbeta nära kunderna med att utveckla deras processer och hjälpa dem få största möjliga nytta av RPA. Vid implementering av RPA kommer dina uppgifter bl.a. att vara: Mappa och beskriva kundens nuvarande processer, tillsammans med kund analysera och utveckla dem och sedan “träna” roboten att uföra uppgifterna. Tillsammans med vårt erfarna team så är ditt mål att hjälpa kunden att få bästa tänkbara lösning för sina processer och säkra nyttan och långsiktigheten i lösningen.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med mappning av processer, inom en organisation eller som konsult, kopplat till Digitalisering och Transformation. Du har förmåga att projektleda kundprojekt, snabbt sätta dig in i och förstå kundernas situation och hitta den bästa tekniska lösningen för varje situation.

Tidigare erfarenhet av Microsoft teknologier (t.ex. VB, .NET, SQL Server) är en stor fördel i jobbet.

Du är operativt fokuserad, har ett personligt ledarskap och tar ansvar för din utveckling som konsult. Du trivs med att arbeta tillsammans med inspirerande kollegor inom olika kompetensområden.

Som person är du analytisk, nyfiken, engagerad och drivande. Du är en god kommunikatör som skapar delaktighet hos dina projekt-deltagare samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Är detta rätt utmaning för dig?

Mer information om företaget hittar du på www.digitalworkforce.com/sv/ och du är välkommen att kontakta Kenneth Tellebo på tel: 0706- 488 722 eller mail: kenneth.tellebo@digitalworkforce.se för frågor.

Rekrytering sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. Glöm inte att bifoga ditt CV och ett personligt brev i din ansökan. Berätta också från när du är tillgänglig att börja.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

The post Lediga jobb: Digital Workforce – Solutions Consultant appeared first on Digital Workforce.

]]>