Evenemang Archives | Digital Workforce https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/category/evenemang/ Digital Workforce Tue, 12 Jan 2021 11:45:54 +0000 sv-SE hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.5.3 https://digitalworkforce.com/wp-content/uploads/2019/03/cropped-dwf-favicon-32x32.png Evenemang Archives | Digital Workforce https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/category/evenemang/ 32 32 How to scale – Hur skala upp sitt RPA initiativ till industriell lösning? https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/how-to-scale-hur-skala-upp-sitt-rpa-initiativ-till-industriell-losning/ Tue, 12 Jan 2021 11:45:54 +0000 https://dev2services.local/?p=6346 Många organisationer har påbörjat sin automationsresa inom RPA, men få har lyckats skala upp det till en industriell nivå. Vad är utmaningarna med att skala upp och hur har organisationer som lyckats tagit sig an uppgiften? Välkommen till vårt virtuella videosända event där vi lär oss av Tillväxtverket och Sandvik AB samt får expert-presentationer från…

The post How to scale – Hur skala upp sitt RPA initiativ till industriell lösning? appeared first on Digital Workforce.

]]>
Många organisationer har påbörjat sin automationsresa inom RPA, men få har lyckats skala upp det till en industriell nivå. Vad är utmaningarna med att skala upp och hur har organisationer som lyckats tagit sig an uppgiften?

Välkommen till vårt virtuella videosända event där vi lär oss av Tillväxtverket och Sandvik AB samt får expert-presentationer från några av de ledande leverantörerna på marknaden; Blue Prism och UiPath samt vår egen Craig Nicholson. Detta är en unik möjlighet att vid ett och samma tillfälle ta del av gedigen erfarenhet och expertis inom området. Ni kommer att få ta del av presentationer och diskussioner samt löpande dialog med deltagarna. Ni har även möjlighet att ställa frågor och interagera med deltagarna i studion.

The post How to scale – Hur skala upp sitt RPA initiativ till industriell lösning? appeared first on Digital Workforce.

]]>
Virtuella event – Intelligent Document Processing: När RPA och AI samverkar https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/virtuella-event-intelligent-document-processing-nar-rpa-och-ai-samverkar/ Tue, 17 Nov 2020 14:26:25 +0000 https://dev2services.local/?p=6122 08.12.2020 IDP, Intelligent Document Processing, ordnar ostrukturerad data så att den blir strukturerad och möjlig för digitala medarbetare att använda. Detta frigör potential och skapar nya möjligheter till automatisering. Vi har alla hört om de stora transformerande möjligheterna för dokumentautomatisering med AI och Machine Learning, men vilka är de praktiska verktyg som kan hjälpa oss…

The post Virtuella event – Intelligent Document Processing: När RPA och AI samverkar appeared first on Digital Workforce.

]]>
08.12.2020

IDP, Intelligent Document Processing, ordnar ostrukturerad data så att den blir strukturerad och möjlig för digitala medarbetare att använda. Detta frigör potential och skapar nya möjligheter till automatisering.

Vi har alla hört om de stora transformerande möjligheterna för dokumentautomatisering med AI och Machine Learning, men vilka är de praktiska verktyg som kan hjälpa oss att starta snabbt och kostnadseffektivt? Vad krävs av ett team för att hantera IDP? Hur väljer man rätt lösning för att maximera nyttan av andra verktyg för intelligent automatisering som t.ex. RPA?

Program

09.30 Inledning, Moderator Mia Lenman, Sales Executive DigitalWorkforce

09.35 Kundintervju, Transcom, Jakob Westgren, Vice President Digital Process Automation

10.00 Blue Prism Decipher, Jonas Karlsson, Solutions Consultant Blue Prism

10.30 UiPath Document Understanding, Janne Sillanpää, Sr Sales Engineer UiPath

11.00 Digital Workforce, Document as a Service, Kenneth Tellebo, Country Manager Digital Workforce

11.30 Rundabordssamtal med deltagarna

The post Virtuella event – Intelligent Document Processing: När RPA och AI samverkar appeared first on Digital Workforce.

]]>
Frukostseminarium om RPA och AI – med Coop https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/frukostseminarium-om-rpa-och-ai-med-coop/ Thu, 09 Jan 2020 06:49:59 +0000 https://dev2services.local/?p=5119 6.2.2020 kl 08.00-10.00 | Scandic Continental, Vasagatan 22, Stockholm   Välkommen på frukostseminarium om RPA och AI – med Coop Kundcase: Coop berättar om sin RPA-resa. Digital Workforce Head of Intelligent Automation, Teemu Vieruaho, delar med sig av erfarenheter kring RPA i kombination med AI. Den digitala transformationen pågår för fullt. Intelligent processautomatisering är ett av…

The post Frukostseminarium om RPA och AI – med Coop appeared first on Digital Workforce.

]]>
6.2.2020 kl 08.00-10.00 | Scandic Continental, Vasagatan 22, Stockholm

 

Välkommen på frukostseminarium om RPA och AI – med Coop

Kundcase: Coop berättar om sin RPA-resa. Digital Workforce Head of Intelligent Automation, Teemu Vieruaho, delar med sig av erfarenheter kring RPA i kombination med AI.

Den digitala transformationen pågår för fullt. Intelligent processautomatisering är ett av de mest kraftfulla verktygen i digitaliseringslådan och mer aktuellt än någonsin. Kombinationen RPA och AI ökar effekten ytterligare och möjliggör automation av än mer komplexa processer. Rätt använt blir RPA ett strategiskt affärsutvecklingsverktyg som kan transformera verksamheten i grunden och ge möjlighet att erbjuda nya tjänster.

6:e Februari kl. 08.00-10.00, frukost serveras ifrån 08.00 och programmet startar 08.30.

AGENDA

8.30-8.45 Marknadsläge för Intelligent processautomatisering, RPA och AI
Morgonen inleds av Digital Workforce VD, Kenneth Tellebo, som kort delar bolagets erfarenhet kring marknadsläget för intelligent processautomation. Varför kombinationen RPA och AI är så relevant samt delar kortsiktiga och långsiktiga trender och vad framtiden har att erbjuda.

8.45-9.20 Coop – Ett gott exempel på hur en ”RPA-Fabrik” snabbt och effektivt kan etableras
Coop Sverige AB har på kort tid etablerat en effektiv leveransmodell kring RPA som konstant tillför värde till verksamheten. Alexander Wahlberg och Kristian Cronsell, som leder det programmet, berättar om sin metodik samt delar lärdomar och insikter. Coop Sverige AB är ett gott exempel på kund som lagt grunden rätt ifrån början, etablerat en Robotic operationell modell, teknisk plattform i molnet och back-logg av processer som ger rätt förutsättningar för en långsiktig framgång både ur ett strategiskt och praktiskt perspektiv. Ett inspirerande exempel som många har mycket att lära av, där mycket har gjorts rätt från början.

9.20-9.55 AI i kombination med RPA – möjliggör automation av mer komplexa processer
Intelligent processautomatisering skapar nya möjligheter och är i första hand ett transformationsprojekt som kräver mod och förändringsledning, där tekniken är underordnad. Förutom våra erfarenheter kring hur man bäst tar sig an dessa utmaningar, kommer vi dela erfarenheter från praktiska kundexempel.

9.55 Q&A

Boka din plats idag! Hoppas vi ses!

Registrering

[mc4wp_form id=”5122″]

I agree for my data to be shared with Digital Workforce in order to receive communications tailored to my interests and preferences, including latest news about products, services, events and promotions. For more information, please read the Digital Workforce Privacy Policy.

The post Frukostseminarium om RPA och AI – med Coop appeared first on Digital Workforce.

]]>
Frukostseminarium i Stockholm den 9 Maj: Intelligent RPA och robotar i kundtjänst https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/frukostseminarium-i-stockholm-den-9-maj-intelligent-rpa-och-robotar-i-kundtjanst/ Thu, 18 Apr 2019 20:38:00 +0000 http://dev2services.local/?p=4168 Frukostseminarium i Stockholm den 9 Maj: Intelligent RPA och robotar i kundtjänst Söker du lösningar för att snabbare betjäna kunderna, kapa kostnader och höja kvalitén i er service? Funderar du på hur ni ska ta tillvara på all den värdefulla data som ni samlar in utan att för den skull överbelasta er personal? Digital Workforce…

The post Frukostseminarium i Stockholm den 9 Maj: Intelligent RPA och robotar i kundtjänst appeared first on Digital Workforce.

]]>
Frukostseminarium i Stockholm den 9 Maj: Intelligent RPA och robotar i kundtjänst

Söker du lösningar för att snabbare betjäna kunderna, kapa kostnader och höja kvalitén i er service? Funderar du på hur ni ska ta tillvara på all den värdefulla data som ni samlar in utan att för den skull överbelasta er personal?

Digital Workforce och UiPath bjuder härmed in till frukostseminarium för att berätta om intelligent RPA, och hur den senaste utvecklingen inom automatiserade teknologier förväntas revolutionera hur kundcenter bemöter sina kunder. Kom och ta del av det senaste från UiPath och få inblick i de möjligheter som den idag ostrukturerade datan ger, och hur RPA och AI integreras!

Du kommer även få möjlighet att ta del av kundcase och lära känna Front AI, en startup som satsar på ”conversational AI”/ andra generationens chatbots som ger förutsättning att reformera kundcenter och öka kundnyttan. Detta görs genom att kombinera AI och RPA.

Tid: den 9 Maj, 8.30-12:00
Plats: Radisson Blu Royal Viking Hotel Stockholm, Vasagatan 1, Stockholm

 

Agenda:

8:30-9:00 Registrering och frukost

9:00 Digital Workforce AB: Kenneth Tellebo, VD
“Framtidens kundtjänst” (SVE)

Höjdpunkter:

  • Hur har RPA förändrat arbetssätten på kundcenter?
  • Varför har teknologin blivit så framgångsrik?
  • Hur förändras kundernas förväntningar?
  • Vilka är de senaste trenderna?

9:30 UiPath: Markus Kujala, Pre-Sales Technical Consultant
“Det senaste från UiPath” (EN)

Höjdpunkter:

  • Hur kan UiPath användas för att snabbare utföra processer och öka kvalitén för kundcenter?
  • Vilka möjligheter finns idag och i en nära framtid?
  • UiPaths del i det växande ekosystemet för automation

10:00-10:10 Paus

10:10 UiPath: Rasvan Constantinescu, Customer Success Director, Nordics & BeNeLux
“Kundcase: UiPath Call Center customer use cases” (EN)

10:50 Front AI: Matti Toivonen, Co-Founder
“Partnercase, Front AI: Använda Conversational AI för att automatisera kundkontakt” (EN)

Höjdpunkter:

  • Hur kan NLP användas för att utöka användningen av RPA i kundcenter?
  • Vilka typer av förändringar står kundcenter inför i nära framtid, och behöver de förbereda sig?
  • Hur gör man för att automatisera hälften av kundcentrets återkommande uppgifter och samtidigt lyfta kundupplevelsen till nästa nivå?

Lunch 11:30

 

Registrering

[mc4wp_form id=”3923″]

I agree for my data to be shared with Digital Workforce/UiPath in order to receive communications tailored to my interests and preferences, including latest news about products, services, events and promotions. For more information, please read the Digital Workforce Privacy Policy and UiPath Privacy Policy

The post Frukostseminarium i Stockholm den 9 Maj: Intelligent RPA och robotar i kundtjänst appeared first on Digital Workforce.

]]>
Frukostseminarium om RPA och Digitala medarbetare med OKQ8 och Blue Prism https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/frukostseminarium-om-rpa-och-digitala-medarbetare-med-okq8-och-blue-prism/ Thu, 28 Feb 2019 09:03:26 +0000 https://dev2services.local/?p=3757   28.2.2019 Välkommen på kostnadsfritt frukostseminarium om RPA och Digitala medarbetare Kundcase: OKQ8 berättar om sin RPA-resa tillsammans med Blue Prism som berättar om några av världens största RPA-projekt Tid: 15:e mars kl 08.00-10.00, frukost serveras ifrån 08.00 Plats: Scandic Continental, Vasagatan 22, Stockholm Den digitala transformationen pågår för fullt. Robotics är ett av de…

The post Frukostseminarium om RPA och Digitala medarbetare med OKQ8 och Blue Prism appeared first on Digital Workforce.

]]>
 

28.2.2019

Välkommen på kostnadsfritt frukostseminarium om RPA och Digitala medarbetare

Kundcase: OKQ8 berättar om sin RPA-resa tillsammans med Blue Prism som berättar om några av världens största RPA-projekt

Tid: 15:e mars kl 08.00-10.00, frukost serveras ifrån 08.00
Plats: Scandic Continental, Vasagatan 22, Stockholm

Den digitala transformationen pågår för fullt. Robotics är ett av de mest kraftfulla verktygen i digitaliseringslådan och en megatrend som innebär ett paradigmskifte där digital arbetskraft förändrar arbetsprocesser, synen på arbete och vilka kompetenser som behövs. Företag som implementerat RPA i sina arbetssätt har sett stora vinster. Rätt använt blir RPA ett strategiskt affärsutvecklingsverktyg som kan transformera verksamheten i grunden och ge möjlighet att erbjuda nya tjänster. De viktigaste effekterna brukar vara att medarbetarna frigörs till att utföra mer värdeskapande arbete samt att företagen effektivare kan betjäna sina kunder.

AGENDA

8.30-8.45 Trender, inspiration och digital medarbetare i praktiken
Morgonen inleds av Kenneth Tellebo från Digital Workforce, som kort berättar vad RPA är, hur utvecklingen ser ut i Sverige, kortsiktiga och långsiktiga trender och vad framtiden har att erbjuda.

8.45-9.15 OKQ8 – Ett gott exempel på att lägga en stabil grund från början
OKQ8 har på kort tid etablerat sig som en mycket framgångsrik implementatör av RPA. Daniel Slorafoss som leder det programmet berättar om sin metodik samt lärdomar och insikter. Daniel är ett exempel på någon som både ur ett strategiskt och praktiskt perspektiv noggrant lagt grunden för långsiktig framgång. Vi tror att vi är många som har mycket att lära av detta initiativ där mycket har gorts rätt från början.

9.15-9.50 Blue Prism – Vad är nytt och praktiska exempel på vad som kan uppnås
Blue Prism är pionjären och den ledande leverantören som etablerat konceptet Robotic Process Automation globalt och som har fler än hälften av alla Fortune 100 – bolagen som kunder. Adam Maskatiya från Blue Prism i UK berättar om några av de största globala kunderna och hur de gått till väga samt vad de tagit hem för vinster och fördelar med hjälp av Intelligent automatisering.

9.50 Q&A

Boka din plats idag! Hoppas vi ses!

Anmäl dig nu!

[mc4wp_form id=”3923″]

The post Frukostseminarium om RPA och Digitala medarbetare med OKQ8 och Blue Prism appeared first on Digital Workforce.

]]>
Frukostseminarium och svensk användarförening för Blue Prism https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/frukostseminarium-och-svensk-anvandarforening-for-blue-prism/ Sat, 19 Jan 2019 08:11:54 +0000 https://dev2services.local/?p=3753 17.1.2019 Vi har nöjet att bjuda in till frukostseminarium den 7:e februari där representanter från Blue Prism kommer och delar med sig av: •Nyheter •Innovationer •Roadmap •Q&A Vi ser också detta som förberedande för att kunna att starta upp en svensk användarförening för alla Blue Prism’s kunder i Sverige. Oavsett om ni precis börjat er…

The post Frukostseminarium och svensk användarförening för Blue Prism appeared first on Digital Workforce.

]]>
17.1.2019
Vi har nöjet att bjuda in till frukostseminarium den 7:e februari där representanter från Blue Prism kommer och delar med sig av:

•Nyheter
•Innovationer
•Roadmap
•Q&A

Vi ser också detta som förberedande för att kunna att starta upp en svensk användarförening för alla Blue Prism’s kunder i Sverige.

Oavsett om ni precis börjat er RPA resa med Blue Prism, eller om ni driver en storskalig industriell RPA lösning, är ni varmt välkomna att dela med er av era tankar, önskemål och behov.

Tid: 7:e februari kl 08.30-10.00, frukost serveras ifrån 08.00
Plats: Scandic Continental, Vasagatan 22

The post Frukostseminarium och svensk användarförening för Blue Prism appeared first on Digital Workforce.

]]>
Frukostseminarium om RPA och Digitala medarbetare – Kundcase – Robotics hos Nordea https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/frukostseminarium-om-rpa-och-digitala-medarbetare-kundcase-robotics-hos-nordea/ Mon, 05 Nov 2018 10:33:40 +0000 https://digitalworkforce.fi/?p=2779 Datum: 29/11 Kl 08.00-09.45 Plats: Vasateatern, Vasagatan 19 Stockholm Kundcase: Robotics hos Nordea – Från småskalig pionjär till 300 robot-kollegor Den digitala transformationen pågår för fullt. Robotics är ett verktyg i digitaliseringslådan och en megatrend som innebär ett paradigmskifte där digital arbetskraft förändrar arbetsprocesser, synen på arbete och vilka kompetenser som behövs. Företag som implementerat…

The post Frukostseminarium om RPA och Digitala medarbetare – Kundcase – Robotics hos Nordea appeared first on Digital Workforce.

]]>
Datum: 29/11
Kl 08.00-09.45
Plats: Vasateatern, Vasagatan 19 Stockholm

Kundcase: Robotics hos Nordea – Från småskalig pionjär till 300 robot-kollegor

Den digitala transformationen pågår för fullt. Robotics är ett verktyg i digitaliseringslådan och en megatrend som innebär ett paradigmskifte där digital arbetskraft förändrar arbetsprocesser, synen på arbete och vilka kompetenser som behövs. Företag som implementerat RPA i sina arbetssätt har sett stora vinster. Rätt använt blir RPA ett strategiskt affärsutvecklingsverktyg som kan transformera verksamheten i grunden och ger möjlighet att erbjuda nya tjänster.

Trender, inspiration och digital medarbetare i praktiken
Morgonen inleds av Kenneth Tellebo från Digital Workforce, som berättar vad RPA är, hur utvecklingen ser ut i Sverige, kortsiktiga och långsiktiga trender och vad framtiden har att erbjuda.

Robotics hos Nordea – Från småskalig pionjär till 300 robot-kollegor
Nordea startade tidigt med RPA teknologin m.h.a. Blue Prism och har under de 3 senaste åren utvecklat detta från små decentraliserade piloter till en av de största RPA-fabrikerna i Norden.
De 300 digitala medarbetarna hanterar idag 2,1 miljoner transaktioner i 300 robotiserade processer. Detta ger vinster för banken i form av ökad regelefterlevnad, snabbare respons till kunder, högre transparens i processerna, snabb och flexibel hantering vid förändring i transaktionsvolymer, och sist men inte minst, mer tid för medarbetarna på Nordea till att möta sina kunder. På detta frukostseminarium kommer ”Nordea Center of Excellence” att dela med sig av reflektioner från sin RPA-resa, vad man lärt, framgångar och utmaningar… samt de många utestående aktiviteter som kvarstår för att ytterligare skapa framgång.

Anmäl dig nu!

[mc4wp_form id=”2781″]

By submitting this form you agree that we may contact you in a manner as describribed in our privacy policy.

The post Frukostseminarium om RPA och Digitala medarbetare – Kundcase – Robotics hos Nordea appeared first on Digital Workforce.

]]>
Frukostseminarium om RPA och Digitala medarbetare – Kundcase Skandia och Esbo kommun hemsjukvård https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/frukostseminarium-om-rpa-och-digitala-medarbetare-kundcase-skandia/ Mon, 08 Oct 2018 14:09:04 +0000 https://digitalworkforce.fi/?p=2762 Välkommen på kostnadsfritt frukostseminarium om RPA och Digitala medarbetare Kundcase: Skandia berättar hur Robotics transformerar deras verksamhet Tid: 9:e november kl 08.30-10.00, frukost serveras ifrån 08.00 Plats: Scandic Crown, Polhemsplatsen 3, Göteborg Den digitala transformationen pågår för fullt. Robotics är ett verktyg i digitaliseringslådan och en megatrend som innebär ett paradigmskifte där digital arbetskraft förändrar…

The post Frukostseminarium om RPA och Digitala medarbetare – Kundcase Skandia och Esbo kommun hemsjukvård appeared first on Digital Workforce.

]]>
Välkommen på kostnadsfritt frukostseminarium om RPA och Digitala medarbetare

Kundcase: Skandia berättar hur Robotics transformerar deras verksamhet

Tid: 9:e november kl 08.30-10.00, frukost serveras ifrån 08.00
Plats: Scandic Crown, Polhemsplatsen 3, Göteborg

Den digitala transformationen pågår för fullt. Robotics är ett verktyg i digitaliseringslådan och en megatrend som innebär ett paradigmskifte där digital arbetskraft förändrar arbetsprocesser, synen på arbete och vilka kompetenser som behövs. Företag som implementerat RPA i sina arbetssätt har sett stora vinster. Rätt använt blir RPA ett strategiskt affärsutvecklingsverktyg som kan transformera verksamheten i grunden och ger möjlighet att erbjuda nya tjänster.

Trender, inspiration och digital medarbetare i praktiken

Morgonen inleds av Kenneth Tellebo från Digital Workforce, som berättar vad RPA är, hur utvecklingen ser ut i Sverige, kortsiktiga och långsiktiga trender och vad framtiden har att erbjuda.

Tiina Leivo, Head of Healthcare berättar därefter om utvecklingen och tillämpningen av RPA och AI inom Hälso- och sjukvård och hur man där implementerat digitala medarbetare och hur detta transformerat verksamheter.

Skandias Chef för Kundcenter Risk och Hälsa Maria Bofeldt berättar därefter om bolagets resa från förstudie till implementerade digitala medarbetare och hur detta effektiviserat deras verksamhet. Maria delar Skandias erfarenheter kring hur man kommer igång med RPA, förvaltningsmodell och hur de skalat upp sitt RPA initiativ.

Vi får också en demonstration av hur en digital medarbetare fungerar i praktiken.

Anmäl dig nu!

[mc4wp_form id=”2765″]

By submitting this form you agree that we may contact you in a manner as describribed in our privacy policy.

The post Frukostseminarium om RPA och Digitala medarbetare – Kundcase Skandia och Esbo kommun hemsjukvård appeared first on Digital Workforce.

]]>
Träffa oss på eFörvaltningsdagarna 10-11 Oktober 2018 https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/traffa-oss-pa-eforvaltningsdagarna-10-11-oktober-2018/ Mon, 10 Sep 2018 11:39:01 +0000 https://digitalworkforce.fi/?p=2674 Kom och träffa oss på eFörvaltningsdagarna – Sveriges största konferens och mötesplats om e-förvaltning och digital transformation. eFörvaltningsdagarna arrangeras på Stockholmsmässän 10-11 Oktober 2018. Välkommen att ta del av programmet som är särskilt framtaget för dig som arbetar med verksamhetsutveckling, digitalisering, IT och införandet av medborgarnära e-tjänster inom Sveriges offentliga förvaltningar. Du hittar oss i…

The post Träffa oss på eFörvaltningsdagarna 10-11 Oktober 2018 appeared first on Digital Workforce.

]]>

Kom och träffa oss på eFörvaltningsdagarna – Sveriges största konferens och mötesplats om e-förvaltning och digital transformation. eFörvaltningsdagarna arrangeras på Stockholmsmässän 10-11 Oktober 2018.

Välkommen att ta del av programmet som är särskilt framtaget för dig som arbetar med verksamhetsutveckling,
digitalisering, IT och införandet av medborgarnära e-tjänster inom Sveriges offentliga förvaltningar.

Du hittar oss i monter T03:12.

The post Träffa oss på eFörvaltningsdagarna 10-11 Oktober 2018 appeared first on Digital Workforce.

]]>
Frukostseminarium om RPA och Digitala medarbetare – Kundcase PwC https://digitalworkforce.com/sv/rpa-blogg/frukostseminarium-om-rpa-och-digitala-medarbetare-kundcase-pwc/ Thu, 05 Jul 2018 00:23:52 +0000 https://digitalworkforce.fi/?p=2592 Välkommen på kostnadsfritt frukostseminarium om RPA och Digitala medarbetare Kundcase: PwC berättar hur Robotics transformerar deras verksamhet Tid: 13:e september kl 08.30-10.00, frukost serveras ifrån 08.00 Plats: Scandic Continental, Vasagatan 22, Stockholm Den digitala transformationen pågår för fullt. Robotics är ett verktyg i digitaliseringslådan och en megatrend som innebär ett paradigmskifte där digital arbetskraft förändrar…

The post Frukostseminarium om RPA och Digitala medarbetare – Kundcase PwC appeared first on Digital Workforce.

]]>
Välkommen på kostnadsfritt frukostseminarium om RPA och Digitala medarbetare

Kundcase: PwC berättar hur Robotics transformerar deras verksamhet

Tid: 13:e september kl 08.30-10.00, frukost serveras ifrån 08.00
Plats: Scandic Continental, Vasagatan 22, Stockholm

Den digitala transformationen pågår för fullt. Robotics är ett verktyg i digitaliseringslådan och en megatrend som innebär ett paradigmskifte där digital arbetskraft förändrar arbetsprocesser, synen på arbete och vilka kompetenser som behövs. Företag som implementerat RPA i sina arbetssätt har sett stora vinster. Rätt använt blir RPA ett strategiskt affärsutvecklingsverktyg som kan transformera verksamheten i grunden och ger möjlighet att erbjuda nya tjänster.

Trender, inspiration och digital medarbetare i praktiken

Morgonen inleds av Kenneth Tellebo från Digital Workforce, som berättar vad RPA är, hur utvecklingen ser ut i Sverige, kortsiktiga och långsiktiga trender och vad framtiden har att erbjuda.
PWC:s Head of AI & Automation Marcus Henriksson berättar därefter om bolagets resa från förstudie till implementerade digitala medarbetare och hur detta transformerar deras verksamhet. Marcus delar PwC:s erfarenheter kring hur man kommer igång med RPA, förvaltningsmodell och hur de skalat upp sitt RPA initiativ.

Vi får också en demonstration av hur en digital medarbetare fungerar i praktiken.

Anmäl dig nu!

[mc4wp_form id=”1886″]

The post Frukostseminarium om RPA och Digitala medarbetare – Kundcase PwC appeared first on Digital Workforce.

]]>