Webinaarit Archives | Digital Workforce https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/category/webinaarit/ Digital Workforce Tue, 19 Dec 2023 09:46:51 +0000 fi hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.5.3 https://digitalworkforce.com/wp-content/uploads/2019/03/cropped-dwf-favicon-32x32.png Webinaarit Archives | Digital Workforce https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/category/webinaarit/ 32 32 Webinaarin Tiivistelmä ja Q&A: Kanta-Hämeen Hyvinvointialueen Sosiaalihuollon Asiakastietojen Migraatiohanke https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/webinaarin-tiivistelma-ja-qa-kanta-hameen-hyvinvointialueen-sosiaalihuollon-asiakastietojen-migraatiohanke/ Tue, 19 Dec 2023 09:26:28 +0000 https://digitalworkforce.com/?p=10744 Tämä Q&A-osio pohjautuu webinaariin, jossa käsiteltiin Kanta-Hämeen hyvinvointialueen sosiaalihuollon asiakastietojen migraatiohanketta. Ainutlaatuisessa tilaisuudessa asiantuntijat jakoivat kokemuksiaan ja oivalluksia tästä ensimmäisestä laatuaan olevasta projektista Suomessa. Webinaarissa keskityttiin projektin toteutukseen, haasteisiin, ratkaisuihin ja menestystekijöihin, ja se oli suunnattu terveydenhuollon ja sosiaalihuollon ammattilaisille sekä IT- ja tietohallinnon päättäjille. Suomessa on useita satoja vanhoja sote-tietojärjestelmiä, joiden tiedot tulisi tulevaisuudessa…

The post Webinaarin Tiivistelmä ja Q&A: Kanta-Hämeen Hyvinvointialueen Sosiaalihuollon Asiakastietojen Migraatiohanke appeared first on Digital Workforce.

]]>
Tämä Q&A-osio pohjautuu webinaariin, jossa käsiteltiin Kanta-Hämeen hyvinvointialueen sosiaalihuollon asiakastietojen migraatiohanketta. Ainutlaatuisessa tilaisuudessa asiantuntijat jakoivat kokemuksiaan ja oivalluksia tästä ensimmäisestä laatuaan olevasta projektista Suomessa. Webinaarissa keskityttiin projektin toteutukseen, haasteisiin, ratkaisuihin ja menestystekijöihin, ja se oli suunnattu terveydenhuollon ja sosiaalihuollon ammattilaisille sekä IT- ja tietohallinnon päättäjille.

Suomessa on useita satoja vanhoja sote-tietojärjestelmiä, joiden tiedot tulisi tulevaisuudessa arkistoida Vanhojen asiakastietojen arkistoon. Vanhalla asiakastiedolla tarkoitetaan sellaista asiakkaaseen liittyvää tietoa, joka on tallennettu sosiaalihuollon tietojärjestelmiin tai arkistoitu paperimuodossa ennen Asiakastiedon arkisto -palvelun käyttöönottoa.

Vanhojen asiakastietojen arkisto on osa Kelan Kanta-palveluita ja on sote-organisaatioiden käyttöönotettavissa. Vanhojen tietojen turvallinen säilytys ja mahdollisuus niiden käyttöön pitkälläkin aikavälillä toteutuu parhaiten keskitetyssä arkistossa, joka täyttää myös lakien ja asetusten velvoitteet. Vanhojen asiakas- ja potilastietojen siirto Kelan arkistoon mahdollistaa vanhojen tietojärjestelmien alasajon poistaen niiden ylläpitokustannukset sekä rekisterinpitäjän velvoitteet ylläpitää järjestelmiä.

Webinaarissa esitetyt kysymykset ja vastaukset:

  • Miksi pelkkä poiminta tehtiin robotiikalla? Eikö koko integraatio olisi voitu hoitaa yhtälailla RPA:lla?
    • Lähdejärjestelmän tietomalli on erilainen kuin Kelan Kanta-arkiston tietomalli, eli jonkinlainen konversio täytyy joka tapauksessa toteuttaa. Tässä tapauksessa konversioon kohdistuu poikkeuksellisia teknisiä ja hallinnollisia vaatimuksia, koska tiedot voi siirtää sosiaalihuollon vanhojen tietojen arkistoon vain A-luokan sertifioitu järjestelmä. Atostekin ERA-järjestelmässä nämä on jo toteutettu, joten niitä ei kannata toteuttaa enää uudestaan.
  • Saako tuon robotin helposti opetettua tunnistamaan potilastiedon asiakastiedosta?
    • Niin kauan kuin tieto löytyy rakenteisessa muodossa, tunnistaminen on helppoa. Jos kyseessä on paljon vapaata tekstiä sisältävää tietoa, voi olla mahdollista, että hyödynnetään tekoälyä lisänä. Esimerkkinä tekoälyn hyödyntämisessä voidaan käyttää vaikka Älykäs lähetelajittelija- ratkaisua. Tässä ratkaisussa erikoissairaanhoitoon saapuvien lähetteiden lajitteluautomaatio tulkitsee lähettävän lääkärin lähetetekstin tietoja tekoälyavusteisesti. Tekoälyn muodostaman ehdotuksen pohjalta lähete voidaan lajitella nopeammin ja tarkemmin, vähentäen suuresti manuaalityötä
  • Entä onko teillä kokemusta SosiaaliEfficasta?
    • Meillä on kokemusta myös tietojen poiminnasta SosiaaliEfficasta eli sekin järjestelmä on tuttu. Käytännössä kaikki Suomessa käytössä olevat asiakas- ja potilastietojärjestelmät ovat meille tuttuja.
  • Mitkä olivat suurimmat haasteet käyttöliittymän mallintamisessa robotille, jotta poiminta onnistui?
    • Oli joitakin asioita, joita ei kohdattu testauksen aikana, esimerkiksi jotkin pop-up -ikkunat.
  • Onko ohjelmistotoimittajilta, kuten TietoEvry ja CGI, pitänyt ostaa osaamista esim. poimintoihin liittyen?
    • Koko projektin osalta ei tarvittu ostaa osaamista järjestelmätoimittajilta. Robotin opettamista varten saatiin kaikki tarvittava tieto järjestelmän pääkäyttäjiltä.
  • Onko vastaavaa tehty jo terveydenhuollon järjestelmien osalta?
    • Kyllä on esim. Kainuun hyvinvointialueella arkistoitiin Kantaan vanhat tiedot Pegasos- järjestelmästä.

 

Projektin suositukset ja yhteenveto

Tiedonsiirto on resursseja, kokemusta ja asiantuntemusta vaativa hanke joka tyypillisesti ei ole hyvinvointialueiden ydintehtävä tai -osaamista. Osana uuden asiakas- ja potilastietojärjestelmän käyttöönottoa hyvinvointialue joutuu hyvin tyypillisesti huolehtimaan tietojen siirrosta joko:

  1. Asiakkaan- tai potilaiden aktiivisten tietojen siirto uuteen järjestelmään hoidon tai palvelun jatkamiseksi keskeytyksettä ja
  2. Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakastietojen sähköisestä käsittelystä annetun lain mukaisesti valtakunnalliseen arkistointipalveluun (”Kanta”).

Kokemukseemme pohjautuen, suosittelemme vahvasti ohjelmistorobotiikan hyödyntämistä näissä tiedonsiirtohankkeissa. Digital Workforcella on Kanta-siirtoprojektien lisäksi vahvaa kokemusta nimenomaan sosiaali- ja terveydenhuollon erilaisista tiedonsiirroista: olemme siirtäneet niin erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, sosiaalihuollon kuin henkilöstöhallinnon ja hankinnan tietoja. Olemme tietoisesti rekrytoineet sote-tiimiimme kliinisen taustan omaavia sote- ammattilaisia, jotka tuntevat tämän toimialan ihan käytännön kautta.

Yhteistyössä Atostekin kanssa olemme kehittäneet Kanta- siirtohankkeita siten, että pyrimme minimoimaan asiakkaalta vaadittavan ajankäytön ja pyrimme tarjoamaan mahdollisimman kokonaisvaltaisen palvelun. Tarvitsemme asiakkaan ja heidän nimeämien yhteyshenkilöiden aikaa poimintarutiinien määrittelyyn, teknisen ympäristön luontiin, ICT- toimittajien informoimiseen projektistaja hyväksymistestaukseen. Tämän jälkeen pystymme edistämään hanketta hyvin itsenäisesti.

Webinaarin nauhoitteen voit katsoa tästä!

Haluatko lukea lisää hankeesta?
Lue lehdistötiedote tästä.

Lisätietoja:
Marja Heikkinen, Digital Workforcen asiakkuuspäällikkö

marja.heikkinen@digitalworkforce.com +358407494858

 

The post Webinaarin Tiivistelmä ja Q&A: Kanta-Hämeen Hyvinvointialueen Sosiaalihuollon Asiakastietojen Migraatiohanke appeared first on Digital Workforce.

]]>
Webinaari: Kanta-Hämeen hyvinvointialueen sosiaalihuollon asiakastietojen migraatiohanke https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/webinaari-kanta-hameen-hyvinvointialueen-sosiaalihuollon-asiakastietojen-migraatiohanke/ Thu, 09 Nov 2023 12:52:19 +0000 https://digitalworkforce.com/?p=10604 Live Webinaari perjantaina 24. marraskuuta kello 10:00 – 11:00. Tule mukaan asiantuntijoidemme seuraan ainutlaatuiseen webinaariin, jossa jaamme oivalluksia ja kokemuksia Kanta-Hämeen hyvinvointialueen sosiaalihuollon asiakastietojen ohjelmistorobotiikalla toteutetusta migraatiohankkeesta. Toteutettu hanke oli ensimmäinen laatuaan Suomessa. Tämä webinaari tarjoaa kattavan katsauksen projektin kulkuun, haasteisiin, ratkaisuihin ja menestystekijöihin. Keskustelemme siitä, miten Digital Workforce onnistui yhteistyössä Kanta-Hämeen hyvinvointialueen kanssa toteuttamaan…

The post Webinaari: Kanta-Hämeen hyvinvointialueen sosiaalihuollon asiakastietojen migraatiohanke appeared first on Digital Workforce.

]]>
Live Webinaari perjantaina 24. marraskuuta kello 10:00 – 11:00.

Tule mukaan asiantuntijoidemme seuraan ainutlaatuiseen webinaariin, jossa jaamme oivalluksia ja kokemuksia Kanta-Hämeen hyvinvointialueen sosiaalihuollon asiakastietojen ohjelmistorobotiikalla toteutetusta migraatiohankkeesta. Toteutettu hanke oli ensimmäinen laatuaan Suomessa. Tämä webinaari tarjoaa kattavan katsauksen projektin kulkuun, haasteisiin, ratkaisuihin ja menestystekijöihin.

Keskustelemme siitä, miten Digital Workforce onnistui yhteistyössä Kanta-Hämeen hyvinvointialueen kanssa toteuttamaan tämän mittavan projektin. Projektissa siirrettiin ja arkistoitiin yli 900 000 asiakirjaa käyttäen Digital Workforcen ja Atostekin ratkaisua, joka pitää sisällään Robocorp-alustan ja Atostekin ERA-sovelluksen. Tämä hanke asetti uuden standardin tuleville sosiaalihuollon sähköisen arkistoinnin projekteille.

 

Webinaarin keskeiset teemat:

  • Miten hanke saatiin toteutettua aikataulussa ja budjetissa?
  • Työvaiheet ja roolit migraatioprojektissa.
  • Mitä haasteita kohtasimme ja missä onnistuimme projektin aikana?
  • Miten yhteistyö saatiin toimimaan monta osapuolta sisältävässä projektissa

Puhujat:

Webinaaria fasilitoi Marja Heikkinen, Digital Workforcen asiakkuuspäällikkö.

 

Kenelle webinaari on tarkoitettu:

Tämä webinaari on suunnattu kaikille terveydenhuollon ja sosiaalihuollon ammattilaisille, IT- ja tietohallinnon päättäjille, sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan, kuinka ohjelmistorobotiikalla voidaan tehokkaasti hoitaa datamigraatiot.

Katso nauhoite tästä!

Haluatko lukea lisää hankeesta?
Lue lehdistötiedote tästä.

 


Tietoja Digital Workforcesta
Digital Workforce Services on maailman johtavia liiketoimintaprosessien automatisointiin tarkoitettujen palveluiden ja teknologiaratkaisujen tarjoajia. Digital Workforce Outsmart -palvelujen ja -teknologia-alustan avulla asiakasorganisaatiot voivat säästää kustannuksia, kiihdyttää digitalisaatiota, kasvattaa liikevaihtoa, parantaa asiakaskokemusta ja kilpailukykyä. Maailmanlaajuisesti yli 200 suurta asiakasta käyttää yhtiön palveluja ja teknologioita liiketoimintansa kehittämiseen automaation avulla. Yhtiö on perustettu vuonna 2015 ja sen palveluksessa on yhteensä yli 200 liiketoiminnan automaation ammattilaista Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Norjassa, Puolassa, Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa ja Yhdysvalloissa. Digital Workforce on listattu Nasdaq First North Growth Market -markkinapaikalla.

The post Webinaari: Kanta-Hämeen hyvinvointialueen sosiaalihuollon asiakastietojen migraatiohanke appeared first on Digital Workforce.

]]>
Live Webinaari: Ohjelmistorobotiikan käyttö terveydenhuollon datamigraatioissa https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/live-webinaari-ohjelmistorobotiikan-kaytto-terveydenhuollon-datamigraatioissa/ Wed, 03 May 2023 12:59:08 +0000 https://dev2services.local/?p=8875 Live Webinaari tiistaina 16.5.2023 kello 10:00-10:50. Haluaisitko tietää, miten Suomen johtava terveydenhuollon organisaatio hyödynsi ohjelmistorobotiikkaa datamigraatiossa? Tule mukaan ainutlaatuiseen webinaariin, jossa pääsemme kuulemaan miten Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri (HUS-yhtymä) on hyödyntänyt ohjelmistorobotiikkaa (RPA) massiivisissa tiedonsiirtoprojekteissa, kun organisaatio siirtyi vaiheittain ja yksiköittäin uuteen potilas- ja asiakastietojärjestelmään Apottiin vuosina 2020–2021. Vaihtoehtoinen tapa siirtää tiedot vanhoista järjestelmistä olisi vaatinut arviolta 250 http:tä (henkilötyöpäivää).…

The post Live Webinaari: Ohjelmistorobotiikan käyttö terveydenhuollon datamigraatioissa appeared first on Digital Workforce.

]]>
Live Webinaari tiistaina 16.5.2023 kello 10:00-10:50.

Haluaisitko tietää, miten Suomen johtava terveydenhuollon organisaatio hyödynsi ohjelmistorobotiikkaa datamigraatiossa?

Tule mukaan ainutlaatuiseen webinaariin, jossa pääsemme kuulemaan miten Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri (HUS-yhtymä) on hyödyntänyt ohjelmistorobotiikkaa (RPA) massiivisissa tiedonsiirtoprojekteissa, kun organisaatio siirtyi vaiheittain ja yksiköittäin uuteen potilas- ja asiakastietojärjestelmään Apottiin vuosina 2020–2021.

Vaihtoehtoinen tapa siirtää tiedot vanhoista järjestelmistä olisi vaatinut arviolta 250 http:tä (henkilötyöpäivää). HUS:lla oli jo käytössään valmis robotiikan ympäristö ja palvelukeskus. Tätä tietojensiirtoprojektia varten tarvittava lisäkapasiteetti ruuhkahuippujen purkamiseksi Apotin käyttöönotossa saatiin käyttöön pilvipalvelusta vaivattomasti, ilman erillisiä investointeja. Ratkaisu toteutettiin tietoturvallisesti, joustavasti, luotettavasti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

 

Osallistumalla tähän webinaariin kuulet:

🎯 Miten ohjelmistorobotiikkaa voidaan hyödyntää datamigraatioprojekteissa?

🎯 Missä Apotti-migraatiohankkeessa onnistuttiin ja missä koettiin haasteita?

🎯 Miten valmistauta parhaalla mahdollisella tavalla tuleviin datamigraatioihin?

🎯 Vinkkejä mistä ja miten aloittaa automaation hyödyntäminen.

 

Pääset kuulemaan ja osallistumaan asiantuntijoiden keskusteluun, jossa he jakavat omia kokemuksiaan ja haasteita ohjelmistorobotiikan käytöstä tietojen siirrosta Apottiin, missä onnistuttiin ja mitä siitä opittiin.

Webinaaria fasilitoi Digital Workforcen Asiakkuuspäällikkö Marja Heikkinen, ja panelisteina ovat terveydenhuollon älykkään automaation asiantuntijat:

➡ Tarja Reinikainen, tuotepäällikkö, HUS Tietohallinto

➡ Tomi Apostolakis, Head of Healthcare Finland, Digital Workforce

 

Sinulla on nyt myös ainutlaatuinen mahdollisuus lähettää kysymyksiä jo etukäteen asiantuntijoillemme tästä linkistä.

Älä missaa tätä tilaisuutta oppia ja inspiroitua HUS:n ja Digital Workforcen yhteisestä menestystarinasta.

 

Katso webinaarin nauhoite tästä!

 


Tietoja Digital Workforcesta

Digital Workforce Services on maailman johtavia liiketoimintaprosessien automatisointiin tarkoitettujen palveluiden ja teknologiaratkaisujen tarjoajia. Digital Workforce Outsmart -palvelujen ja -teknologia-alustan avulla asiakasorganisaatiot voivat säästää kustannuksia, kiihdyttää digitalisaatiota, kasvattaa liikevaihtoa, parantaa asiakaskokemusta ja kilpailukykyä. Maailmanlaajuisesti yli 200 suurta asiakasta käyttää yhtiön palveluja ja teknologioita liiketoimintansa kehittämiseen automaation avulla. Yhtiö on perustettu vuonna 2015 ja sen palveluksessa on yhteensä yli 200 liiketoiminnan automaation ammattilaista Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Norjassa, Puolassa, Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa ja Yhdysvalloissa. Digital Workforce on listattu Nasdaq First North Growth Market -markkinapaikalla.

https://digitalworkforce.com

The post Live Webinaari: Ohjelmistorobotiikan käyttö terveydenhuollon datamigraatioissa appeared first on Digital Workforce.

]]>
Live webinaari: Automaation mahdollisuudet terveydenhuollon kliinisissä prosesseissa https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/live-webinaari-automaation-mahdollisuudet-terveydenhuollon-kliinisissa-prosesseissa/ Tue, 17 May 2022 07:09:58 +0000 https://dev2services.local/?p=8235 Live webinaari torstaina 2.6 kello 8:00-8:50. Terveydenhuollossa potilasmäärät kasvavat, mutta ammattilaisten määrä ei kasva samassa suhteessa. Tälle haasteelle löytyy ratkaisu ohjelmistorobotiikasta (RPA). Siirtämällä rutiininomaiset työt digitaalisille työntekijöille, eli ohjelmistoroboteille, vapautetaan työtunteja terveydenhuollon ammatilaisille mielekkäämpiin tehtäviin ja parempaan potilaskokemukseen. Digitalisaation ja automatisoinnin tärkein tavoite on terveydenhuollon ammattilaisten ajan vapauttaminen entistä laajemmin kliinisiin tehtäviin ja potilastyöhön. Huoli terveydenhuollon henkilökunnan riittävyydestä on…

The post Live webinaari: Automaation mahdollisuudet terveydenhuollon kliinisissä prosesseissa appeared first on Digital Workforce.

]]>
Live webinaari torstaina 2.6 kello 8:00-8:50.

Terveydenhuollossa potilasmäärät kasvavat, mutta ammattilaisten määrä ei kasva samassa suhteessa.

Tälle haasteelle löytyy ratkaisu ohjelmistorobotiikasta (RPA). Siirtämällä rutiininomaiset työt digitaalisille työntekijöille, eli ohjelmistoroboteille, vapautetaan työtunteja terveydenhuollon ammatilaisille mielekkäämpiin tehtäviin ja parempaan potilaskokemukseen.

Digitalisaation ja automatisoinnin tärkein tavoite on terveydenhuollon ammattilaisten ajan vapauttaminen entistä laajemmin kliinisiin tehtäviin ja potilastyöhön. Huoli terveydenhuollon henkilökunnan riittävyydestä on pidemmän ajan trendi, jota akuutti koronakriisi on voimistanut entisestään.

Webinaarissa mukana on Olli Tasso, digisairaanhoitaja, Tampereen yliopistollisesta sairaalasta. Hän kertoo miten Pirkanmaan sairaanhoitopiiri hyödyntää ohjelmistorobotiikkaa hallinnollisen ja potilashoitoon liittyvän työn rutiiniprosessien automatisointiin.

 

Katso nauhoite tästä.


Webinaarin puhujat:

Olli Tasso
Digisairaanhoitaja, Tampereen yliopistollinen sairaala

Olli työskentelee Taysin digihankkeella ja on osa muun muassa OmaTays-palvelun sekä RPA:n kehitystiimejä. Substanssiosaajana Olli hyödyntää digitaalisten ratkaisujen ja palveluiden suunnittelussa ja määrittelyssä pitkää kokemustaan hoitotyön puolelta. Automatisointi-ideoiden kerääminen hoitoyksiköistä sekä prosessien jalkauttaminen yksiköiden arkeen on iso osa Ollin työtä.

Marja Heikkinen

Asiakkuuspäällikkö hyvinvointialueet, Digital Workforce

Marja vastaa Digital Workforcen tarjoomasta ja asiakkuuksista terveydenhuollossa. Marjalla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus eri rooleista terveydenhuollossa niin julkisella kuin yksityisellä puolella. Marjan tuntemus terveydenhuollon prosesseista, tarpeista ja haasteista mahdollistaa innovatiivisten ratkaisujen kehittämisen asiakkaiden todellisiin tarpeisiin.

Tomi Apostolakis
Solutions Consultant, Digital Workforce

Tomi on työskennellyt sosiaali- ja terveydenhuollon prosessiautomaation parissa vuodesta 2015 lähtien. Vuosien aikana hän on auttanut asiakkaitaan saavuttamaan joustavampaa ja tehokkaampaa toimintaa vapauttaen asiantuntijoiden arvokasta aikaa asiakastyöhön sekä muihin kriittisiin tehtäviin. Asiakasprojekteissaan Tomi on ollut mukana suunnittelemassa ja rakentamassa useita automaatioita myös HR-toimen tarpeisiin.

 

Lue lisää automaatiosta terveydenhuollossa täältä.

The post Live webinaari: Automaation mahdollisuudet terveydenhuollon kliinisissä prosesseissa appeared first on Digital Workforce.

]]>
AMA: Automaatio hyvinvointialueiden tukitoiminnoissa – HR ja taloushallinto https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/ama-automaatio-hyvinvointialueiden-tukitoiminnoissa-hr-ja-taloushallinto/ Wed, 20 Apr 2022 06:23:52 +0000 https://dev2services.local/?p=8081 LIVE AMA WEBINAARI SIIRTYY! Uudesta ajankohdasta ilmoitetaan pian. Live AMA webinaari: Automaatio hyvinvointialueiden tukitoiminnoissa torstaina 5.5.2022 klo 8:00 Suomessa on käynnissä hyvinvointialueiden rakentumisen myötä maamme suurin organisaatiomuutos. Automaatio voi auttaa merkittävästi alueiden valmisteluun liittyvissä tehtävissä. Näitä ovat mm. tiedonsiirto, järjestelmien välisten kuilujen paikkaaminen ja tiedonkäsittelyyn liittyvän manuaalisen työn vähentäminen. Roboteilla on tärkeä tehtävä henkilöstön jaksamisen…

The post AMA: Automaatio hyvinvointialueiden tukitoiminnoissa – HR ja taloushallinto appeared first on Digital Workforce.

]]>
LIVE AMA WEBINAARI SIIRTYY!

Uudesta ajankohdasta ilmoitetaan pian.

Live AMA webinaari: Automaatio hyvinvointialueiden tukitoiminnoissa torstaina 5.5.2022 klo 8:00

Suomessa on käynnissä hyvinvointialueiden rakentumisen myötä maamme suurin organisaatiomuutos. Automaatio voi auttaa merkittävästi alueiden valmisteluun liittyvissä tehtävissä. Näitä ovat mm. tiedonsiirto, järjestelmien välisten kuilujen paikkaaminen ja tiedonkäsittelyyn liittyvän manuaalisen työn vähentäminen. Roboteilla on tärkeä tehtävä henkilöstön jaksamisen ja jatkuvan palvelun turvaamisen näkökulmasta, erityisesti nyt, kun aikaa ja rahaa on rajallisesti.

Tulevassa hyvinvointialueiden HR ja taloushallinnon asiantuntijoille suunnatussa Ask Me Anything -webinaarissamme tarkastelemme automaation roolia funktioiden toiminnassa. Webinaarin puhujina ovat terveydenhuollon älykkään automaation asiantuntijat Marja Heikkinen, Tomi Apostolakis ja Ritva Widell.

HUOM. Webinaarin ensimmäinen 30min keskittyy HR-toimeen (8-8:30) ja toinen 30min taloushallintoon (9:30-10:00)

Erityistä webinaarissa on se, että pääset kysymään omat kysymyksesi suoraan asiantuntijoilta! Lähetä kysymyksesi etukäteen ilmoittautumislomakkeella tai chatissa liven aikana.​​
​​
Webinaarissa tarkasteltavia teemoja ovat ratkaisut hyvinvointialueiden HR- ja talousfunktioiden ajankohtaisiin haasteisiin kuten…
  • Työmäärän kasvu suhteessa henkilöstön jaksamiseen ja riittävyyteen – uudistukseen liittyvät vaatimukset kuten työsopimusten luonti, siirto ja yhdenmukaistaminen
  • Järjestelmien väliset kuilut – tiedon haku ja siirto useiden eri järjestelmien välillä esim. potilas- ja vakuutusyhtiölaskutuksessa
  • Tiedonsiirto uusiin järjestelmiin – projektiluonteinen työ, joka vaatii nopeaa ja joustavaa toteutusta

Live-webinaari järjestetään 5.5. klo 8:00, mutta voit jo nyt lähettää kysymyksiäsi asiantuntijoillemme ilmoittautumislomakkeella.

Huomioi myös, että mikäli et pääse osallistumaan Live-lähetykseen saat ilmoittautumalla itsellesi webinaarin nauhoitteen ja huolehdimme siitä, että kaikkiin etukäteen lähetettyihin kysymyksiin vastataan joko webinaarin aikana tai suoraan kysyjälle sähköpostin välityksellä.

 

Webinaarin puhujat:

Marja Heikkinen

Marja vastaa Digital Workforcen tarjoomasta ja asiakkuuksista terveydenhuollossa. Marjalla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus eri rooleista terveydenhuollossa niin julkisella kuin yksityisellä puolella. Marjan tuntemus terveydenhuollon prosesseista, tarpeista ja haasteista mahdollistaa innovatiivisten ratkaisujen kehittämisen asiakkaiden todellisiin tarpeisiin.

Ritva Widell

Ritvan erikoisosaamista ovat taloushallinnon ratkaisut, joiden parissa hän on työskennellyt yli viisitoista vuotta. Nykyisissä tehtävissään Digital Workforcella Ritva on työskennellyt lähes viisi vuotta. Ritva on kokenut osaaja niin taloushallinnon prosesseissa kuin älykkään automaation teknisissä toteutuksissa ja on ollut ratkaisevassa roolissa myös useiden terveydenhuollon asiakkaiden automaatioiden toteutuksessa.

Tomi Apostolakis

Tomi on työskennellyt sosiaali- ja terveydenhuollon prosessiautomaation parissa vuodesta 2015 saakka. Vuosien aikana hän on auttanut asiakkaitaan saavuttamaan joustavampaa ja tehokkaampaa toimintaa vapauttaen asiantuntijoiden arvokasta aikaa asiakastyöhön sekä muihin kriittisiin tehtäviin. Asiakasprojekteissaan Tomi on ollut mukana suunnittelemassa ja rakentamassa useita automaatioita myös HR-toimen tarpeisiin.

 

 

 

Live webinaari: AMA automaatio hyvinvointialueiden tukitoiminnoissa torstaina 5.5.2022 klo 8:00

The post AMA: Automaatio hyvinvointialueiden tukitoiminnoissa – HR ja taloushallinto appeared first on Digital Workforce.

]]>
Webinaari: Älykäs Automaatio osana kansainvälisten yritysten veroprosesseja https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/webinaari-alykas-automaatio-osana-kansainvalisten-yritysten-veroprosesseja/ Wed, 03 Nov 2021 08:21:32 +0000 https://dev2services.local/?p=7304 Webinaari tiistaina 23.11 kello 10:00 EET Käyttävätkö asiantuntijasi arvokasta aikaansa datan keruuseen ja raporttien tekemiseen? Tiedätkö millaisia hyötyjä voit saavuttaa käyttämällä älykästä automaatiota veroprosesseissa? Tule mukaan ainutlaatuiseen webinaariin, jossa veroasioiden ja automaation huippuasiantuntijat sukeltavat veroprosessien automaation saloihin! Veroasioiden pitkän linjan ammattilainen, Jarkko Tuomolin on viettänyt uransa kansainvälisten konsernien palveluksessa. Veroasiantuntijoiden tyypilliset tarpeet ja toimintaympäristön läpikotaisin…

The post Webinaari: Älykäs Automaatio osana kansainvälisten yritysten veroprosesseja appeared first on Digital Workforce.

]]>
Webinaari tiistaina 23.11 kello 10:00 EET

Käyttävätkö asiantuntijasi arvokasta aikaansa datan keruuseen ja raporttien tekemiseen?
Tiedätkö millaisia hyötyjä voit saavuttaa käyttämällä älykästä automaatiota veroprosesseissa?

Tule mukaan ainutlaatuiseen webinaariin, jossa veroasioiden ja automaation huippuasiantuntijat sukeltavat veroprosessien automaation saloihin!

Veroasioiden pitkän linjan ammattilainen, Jarkko Tuomolin on viettänyt uransa kansainvälisten konsernien palveluksessa. Veroasiantuntijoiden tyypilliset tarpeet ja toimintaympäristön läpikotaisin tunteva Jarkko jakaa webinaarissa tietoaan siitä, millaisiin konkreettisiin haasteisiin voidaan veroasioissa vastata automaatiolla. Teemu Vieruaho puolestaan syventää keskustelua laaja-alaisella tuntemuksellaan uusien nousevien teknologioiden, kuten RPA ja AI:n soveltamisesta liiketoimintaan.

Tämän webinaarin jälkeen, sinäkin voit edetä automaatiomatkallasi entistä varmemmin askelin kohti merkittävästi tehokkaampia ja virheettömämpiä veroprosesseja – entistä halvemmalla ja helpommalla!

  • Millaisia vaatimuksia nopeasti muuttuva toimintaympäristö asettaa yrityksille ja näiden veroasiantuntijoille?
  • Mihin yritysten veroprosesseihin älykkään automaation ratkaisut soveltuvat?
  • Mitä hyötyjä älykkäällä automaatiolla voidaan saavuttaa?
  • Sopiiko tueksesi laajamittainen älykkään automaation ratkaisu vai ketterä digityöntekijä?
  • Kuinka voit luotettavasti selvittää älykkään automaation potentiaalin organisaatiossasi?

 

Katso nauhoite tästä!

 

Webinaarin puhujat:

Jarkko Tuomolin
Head of Tax Process Automation, Digital Workforce

Jarkolla on pitkä ja laaja-alainen kokemus kansainvälisten konsernien veroasioista ja konsernien verotukseen liittyvien tehtävien kehittämisestä. Digital Workforcella Jarkko vastaa Tax Process Automation -palveluista, niitä koskevien asiakasratkaisujen suunnittelusta ja toimittamisesta yhdessä yhtiön teknisten asiantuntijoiden kanssa. Ennen nykyisiä tehtäviään hän on toiminut veroasiantuntijana mm. EY:llä ja PwC:llä sekä Outokummun ja Nokian veroyksiköissä.

Teemu Vieruaho
Head of Intelligent Automation, Digital Workforce

Teemu johtaa AI ja eri toimialojen liiketoimintakonsulttien tiimiä, jonka tavoitteena on arvon tuottaminen asiakkaille. Teemulla on pitkä, menestyksekäs kokemus liiketoiminnan, IT:n, automaation ja datakykyjen yhdistämisestä käytäntöön. Teemun osaaminen soveltuu erinomaisesti uusien nousevien teknologioiden, kuten RPA ja AI, yhdistämisessä liiketoimintaan. Teemu on aiemmin vastannut auditointi- ja analytiikkatoiminnosta sekä johtanut RPA yksikköä PwC Suomen riskienhallintapalveluissa.

The post Webinaari: Älykäs Automaatio osana kansainvälisten yritysten veroprosesseja appeared first on Digital Workforce.

]]>
Webinaari: Oppeja Helsingin kaupungin taloushallinto-palveluliikelaitoksen RPA-matkalta https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/webinaari-oppeja-helsingin-kaupungin-taloushallintopalveluliikelaitoksen-rpa-matkalta/ Wed, 08 Sep 2021 11:57:29 +0000 https://dev2services.local/?p=6910 Keskiviikkona 29.9. klo 10:00–10:50 Webinaari: Helsingin kaupungin RPA   Katso webinaarin tallenne tästä. Kuinka vältät sudenkuopat ja etenet pilotista tuloksekkaaseen RPA-ohjelmaan? Helsingin kaupungin taloushallintopalveluliikelaitoksen, tuttavallisemmin Talpan, RPA-hanke on lyhyessä ajassa kasvanut yhdeksi suurimmista kuntakentän RPA-hankkeista pohjoismaissa. Talpa lähettää vuosittain mm. 1,5 miljoonaa laskua ja maksaa lähes 40 000 työntekijän palkat. Ohjelmistorobotiikalla (RPA) on kyetty automatisoimaan…

The post Webinaari: Oppeja Helsingin kaupungin taloushallinto-palveluliikelaitoksen RPA-matkalta appeared first on Digital Workforce.

]]>
Keskiviikkona 29.9. klo 10:00–10:50

Webinaari: Helsingin kaupungin RPA

 

Katso webinaarin tallenne tästä.

Kuinka vältät sudenkuopat ja etenet pilotista tuloksekkaaseen RPA-ohjelmaan?

Helsingin kaupungin taloushallintopalveluliikelaitoksen, tuttavallisemmin Talpan, RPA-hanke on lyhyessä ajassa kasvanut yhdeksi suurimmista kuntakentän RPA-hankkeista pohjoismaissa. Talpa lähettää vuosittain mm. 1,5 miljoonaa laskua ja maksaa lähes 40 000 työntekijän palkat. Ohjelmistorobotiikalla (RPA) on kyetty automatisoimaan suuri joukko toistuvia tietotyön rutiineja.

 

Tässä webinaarissa kuulet:

 

      • Mitä hyötyjä Talpa on onnistunut saavuttamaan RPA:n avulla?

     

      • Talpan opit pilotista RPA:n onnistuneeseen skaalaamiseen:
        – Millaisia haasteita Talpa on kohdannut matkan varrella?
        – Kuinka RPA-sudenkuoppia voidaan välttää?
        – Minkä tyyppisiä automaatiokohteita kunnissa voidaan tunnistaa?

     

      • Millainen on Talpan nykyinen RPA-malli ja miksi siihen on päädytty?
        – Miksi Talpa päätyi hyödyntämään pilvipalvelua?
        – Mitä tehdään itse ja mitä hankitaan palveluna?

     

      • Mitä uutta tulevaisuus tuo tullessaan?
        – Mitä ovat Talpan seuraavat automaatio-askeleet?
        – Miltä automaation tulevaisuus näyttää julkisissa organisaatioissa?

     

    Puhujat:

    Jarkko Siren, Tuotteen omistaja RPA & eCommerce, Helsingin kaupungin taloushallintopalveluliikelaitos (Talpa)

    Jarkko johtaa Talpan RPA-hanketta ja toimii teknologian erityisasiantuntijana. Hänen intohimonsa on kehittää prosesseja niin, että ne palvelevat ihmisiä entistä paremmin ja ovat siten myös organisaation kannalta tehokkaampia.

    Timo Maisila, Julkisen sektorin myyntijohtaja, Digital Workforce

    Timolla on syvä ymmärrys julkisen sektorin organissatioista ja näiden erityisistä automaatiotarpeista. Hän on toiminut roolissaan Digital Workforcella vuodesta 2019 auttaen julkisia organisaatioita saavuttamaan tavoitteensa automaatioteknologioita, kuten RPA:ta käyttäen.

 

 

 

 

 

 

The post Webinaari: Oppeja Helsingin kaupungin taloushallinto-palveluliikelaitoksen RPA-matkalta appeared first on Digital Workforce.

]]>
Webinaari: Esittelyssä Blue Prism Process Assessment ja Blue Prism Capture https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/webinaari-esittelyssa-blue-prism-process-assessment-ja-blue-prism-capture/ Fri, 11 Jun 2021 04:55:18 +0000 https://dev2services.local/?p=6758 Tiistaina 22.6. klo 10–10.40 Webinaari: Esittelyssä Blue Prism Process Assessment ja Blue Prism Capture Tässä koulutusmuotoisessa webinaarissa esittelemme kaksi Blue Prismiin sisältyvää työkalua: Blue Prism Process Assessment sekä Blue Prism Capture. Blue Prism Process Assessment on selainpohjainen työkalu, jonka avulla voitte vaivattomasti kerätä ja hallinnoida organisaation tasolla ehdotuksia automatisoitaviksi prosesseiksi. Selkeä käyttöliittymä näyttää, mitä kannattaa…

The post Webinaari: Esittelyssä Blue Prism Process Assessment ja Blue Prism Capture appeared first on Digital Workforce.

]]>
Tiistaina 22.6. klo 10–10.40

Webinaari: Esittelyssä Blue Prism Process Assessment ja Blue Prism Capture

Tässä koulutusmuotoisessa webinaarissa esittelemme kaksi Blue Prismiin sisältyvää työkalua: Blue Prism Process Assessment sekä Blue Prism Capture.

Blue Prism Process Assessment on selainpohjainen työkalu, jonka avulla voitte vaivattomasti kerätä ja hallinnoida organisaation tasolla ehdotuksia automatisoitaviksi prosesseiksi. Selkeä käyttöliittymä näyttää, mitä kannattaa automatisoida ja priorisoida.

Blue Prism Capture on näppärä työkalu, jolla luotte PDD:t nopeasti ja tarkasti. Lopullisen PDD:n voi muuntaa haluttuun tiedostoformaattiin, myös suoraan Blue Prism XML:ksi ja Process Studioon. Nopeuttakaa aikaa ”ideasta automaatioksi” jopa 25 % muuntamalla PDD:t Blue Prism työkuluksi suoraan suunnitelmasta.

Koulutuksen pitävät Niko Lehtonen (Product Manager, DaaS) ja Karli Kalpala (Head of Business & Services Design).

Lämpimästi tervetuloa mukaan koulutukseen!

Katso nauhoite tästä!

The post Webinaari: Esittelyssä Blue Prism Process Assessment ja Blue Prism Capture appeared first on Digital Workforce.

]]>
Webinaari: Älykäs automaatio laajenee taustatoiminnoista asiakaspalvelurajapintaan https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/webinaari-alykas-automaatio-laajenee-taustatoiminnoista-asiakaspalvelurajapintaan/ Tue, 04 May 2021 14:23:29 +0000 https://dev2services.local/?p=6708 Webinaari | Keskiviikkona 26.5. klo 10-10.50 Älykkäällä automaatiolla ja ohjelmistorobotiikalla on jo vuosia tehostettu tuloksekkaasti taustatoimintoja, kuten taloushallintoa ja hallinnon prosesseja. Suunnannäyttäjät ovat valjastaneet älykkään automaation myös asiakastoimintoihin. Gartner ennustaa, että vuoteen 2023 mennessä ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen lisääntyy 30 % asiakaspalvelurajapinnan toiminnoissa (myynti, asiakaspalvelu, puhelinpalvelukeskus, asiakastuki). Digityöntekijät ja virtuaaliagentit auttavat asiakaspalvelutiimejä palvelemaan loppuasiakkaita nopeammin, persoonallisemmin, kokonaisvaltaisemmin…

The post Webinaari: Älykäs automaatio laajenee taustatoiminnoista asiakaspalvelurajapintaan appeared first on Digital Workforce.

]]>
Webinaari | Keskiviikkona 26.5. klo 10-10.50

Älykkäällä automaatiolla ja ohjelmistorobotiikalla on jo vuosia tehostettu tuloksekkaasti taustatoimintoja, kuten taloushallintoa ja hallinnon prosesseja. Suunnannäyttäjät ovat valjastaneet älykkään automaation myös asiakastoimintoihin.

Gartner ennustaa, että vuoteen 2023 mennessä ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen lisääntyy 30 % asiakaspalvelurajapinnan toiminnoissa (myynti, asiakaspalvelu, puhelinpalvelukeskus, asiakastuki). Digityöntekijät ja virtuaaliagentit auttavat asiakaspalvelutiimejä palvelemaan loppuasiakkaita nopeammin, persoonallisemmin, kokonaisvaltaisemmin ja tehokkaammin. Yritykset, joilla on korkea asiakastyytyväisyys ja jatkuva panostus asiakaskokemuksen kehittämiseen, menestyvät verrokkejaan paremmin.

Miten tunnistaa oikeat kohteet automatisoinnille asiakaspalvelussa? Minkälaisia 360-näkymän tarjoavia automaatioratkaisuja on saatavilla? Miten rakentaa holistinen ratkaisu, joka yhdistää paitsi eri teknologiat myös mahdollistaa asiakasrajapinnan ja taustatoimintojen päästä-päähän liiketoimintaprosessien automaatiot? Miksi vaihtaa Contact Center uuteen älykkääseen Contact Centeriin?

Mm. näistä teemoista mukana keskustelemassa asiakaspalvelun kehittämisen ammattilaiset Jari Annala (Front AI), Karli Kalpala (Digital Workforce) ja Timo Maisila (Digital Workforce).

Tämä webinaari on suunnattu asiakaspalvelun kehityksestä vastaaville.

Tässä webinaarissa esillä:

  • 360-asiakasnäkymä asiakaspalvelijan apuna
  • Keskusteleva tekoäly palvelee 24/7 – kolme esimerkkiä
  • Mitä toimitus vaatii

Katso nauhoite tästä!

Puhujat:

Karli Kalpala
Head of Implementation Services, Digital Workforce

Karli johtaa automaatioiden implementointiliiketoimintaa Digital Workforcella. Karlin johtama liiketoiminta vapauttaa asiakkaidemme aikaa ja resursseja rutiininomaisista töistä merkityksellisemmän työn tekemiseen paikallisten asiantuntijatiimien kautta kaikissa Digital Workforcen toimintamaissa. Karlilla on vahva tausta konsultoinnista ja hänen intohimonsa on asiakkaiden menestyksen aikaanaaminen.

Jari Annala,
CEO, Front AI

Jari on Front AI toimitusjohtaja ja yksi perustajaosakkaista. Jarilla on pitkä kokemus palveluliiketoiminnan johtamisesta ja kasvattamisesta kansainvälisissä organisaatioissa sekä prosessien automatisoinnista, modernisoinnista ja kehittämisestä. Jari on johtanut kasvuyrityksiä menestyksekkäästi niin nousukautena kuin haastavampina aikoina.

Timo Maisila
Head of Sales Public, Digital Workforce

Timo vastaa Digital Workforcen julkisen hallinnon ratkaisuista. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus IT-alalta ja toiminnan kehittämisestä.


Digital Workforce
Digital Workforce vapauttaa ihmisten aikaa tuottavaan ja palkitsevaan työhön automatisoimalla kuormittavia rutiininomaisia liiketoimintaprosesseja. Oman alansa erikoisasiantuntijana tunnettu yhtiö on maailmanlaajuisesti johtava riippumaton älykkään automaation palvelujen tarjoaja ja suurten organisaatioiden luotettu neuvonantaja. Nykyään yli 200 globaalia suurasiakasta käyttää Digital Workforcen palveluja. Vuonna 2015 perustettu Digital Workforce työllistää tällä hetkellä yli 240 IA -asiantuntijaa Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Puolassa, Saksassa, Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. https://digitalworkforce.com

The post Webinaari: Älykäs automaatio laajenee taustatoiminnoista asiakaspalvelurajapintaan appeared first on Digital Workforce.

]]>
WEBINAARI – Terveydenhuollon päättäjä: Kuinka vältät uhkaavan COVID-19 rokotuskaaoksen? https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/webinaari-terveydenhuollon-paattaja-kuinka-valtat-uhkaavan-covid-19-rokotuskaaoksen/ Tue, 12 Jan 2021 08:52:00 +0000 https://dev2services.local/?p=6349 KATSO NAUHOITE! Live webinaari järjestetty 21.1.2021 – Terveydenhuollon päättäjä: Kuinka vältät uhkaavan COVID-19 rokotuskaaoksen? Sanomalehdet maalaavat uhkakuvaa Suomen huonosta valmistautumisesta COVID-massarokotuksiin. Alustavat tiedot mediassa kertovat että rokotustiedot eivät liiku laaturekistereihin oikein, tieto ei päivity potilastietojärjestelmiin, eikä tuleviin massarokotuksiin ole olemassa toimintatapaa, jolla aikatauluttaa ja kommunikoida rokotusaikoja potilaille. Uhkakuvissa on kaaos kun sadattuhannet rokoteannokset saapuvat maahamme,…

The post WEBINAARI – Terveydenhuollon päättäjä: Kuinka vältät uhkaavan COVID-19 rokotuskaaoksen? appeared first on Digital Workforce.

]]>
KATSO NAUHOITE!
Live webinaari järjestetty 21.1.2021 – Terveydenhuollon päättäjä: Kuinka vältät uhkaavan COVID-19 rokotuskaaoksen?

Sanomalehdet maalaavat uhkakuvaa Suomen huonosta valmistautumisesta COVID-massarokotuksiin. Alustavat tiedot mediassa kertovat että rokotustiedot eivät liiku laaturekistereihin oikein, tieto ei päivity potilastietojärjestelmiin, eikä tuleviin massarokotuksiin ole olemassa toimintatapaa, jolla aikatauluttaa ja kommunikoida rokotusaikoja potilaille. Uhkakuvissa on kaaos kun sadattuhannet rokoteannokset saapuvat maahamme, mutta rokottavilla organisaatioilla ei ole välineitä tai prosesseja hoitaa rokotelähetteitä, aikataulutusta ja potilaiden henkilökohtaista tiedottamista automaattisesti.

Selvitä, kuinka rokotelähetteiden luonti, rokotteiden aikataulutus, kommunikointi asiakkaille sekä tietojen päivittäminen potilastietojärjestelmien ja laaturekisterien välillä voidaan hoitaa automaattisesti ohjelmistorobotiikalla. Sama työ manuaalisesti tehtynä vie vähintään kymmeniä tunteja tuhatta rokotettavaa kohti – uskotko että ilman aikataulutusta ja asiakaskommunikointia pystyt rokottamaan väestönosasi tehokkaasti, turvallisesti ja kattavasti kun rokotteita on vihdoin saatavilla?

Kuinka vältät uhkaavan COVID-19 rokotuskaaoksen- webinaarissa kuulet…

  • Kertauksena: Mitä ohjelmistorobotiikka tarkoittaa?
  • Miten olemme auttaneet asiakkaitamme hyödyntämään ohjelmistorobotiikkaa potilastietojärjestelmien yhteydessä?
  • Miten ohjelmistorobotiikka voi auttaa massarokotehaasteiden edessä?
  • Miten ohjelmistoroboteille voidaan ulkoistaa manuaalien työ ja terveydenhuollon ammattilaiset saavat keskittyä potilaskohtaamiseen?
  • Miten eteenpäin: Kuinka saat robotiikkaa avuksesi?

Katso nauhoite tästä

Puhujat:

Heikki Länsisyrjä
Toimitusjohtaja, Digital Workforce

Juha Järvi
Head of Health and Social Care
juha.jarvi@digitalworkforce.com
+358 407530963

Lue lisää automaatiosta terveydenhuollossa täältä.

 

The post WEBINAARI – Terveydenhuollon päättäjä: Kuinka vältät uhkaavan COVID-19 rokotuskaaoksen? appeared first on Digital Workforce.

]]>