Videot Archives | Digital Workforce https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/category/videot/ Digital Workforce Tue, 04 Jan 2022 19:39:11 +0000 fi hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.5.3 https://digitalworkforce.com/wp-content/uploads/2019/03/cropped-dwf-favicon-32x32.png Videot Archives | Digital Workforce https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/category/videot/ 32 32 Case Verohallinto https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/case-verohallinto/ Tue, 04 Jan 2022 19:10:34 +0000 https://dev2services.local/?p=7692   Verohallinto huolehtii Suomessa verojen keräämisestä yhteiskunnalle. Toiminnan läpäisevänä periaatteena on asiakaslähtöisyys. Verohallinto vastaanottaa keskimäärin noin 6500 puhelua päivässä. Tietyissä puheluissa asiakkaan tunnistaminen varmistetaan erityisten turvakysymysten avulla. Näihin liittyvän tiedon kerääminen voi kestää lähes 2 minuuttia. Tehostaakseen puhelinpalveluaan Verohallinto kokeili Blue Prism Service Assist- automaatiotyökalua. Työkalun toimivuutta testattiin ensimmäisenä kotitalousvähennystä koskevissa kyselyissä. Service Assist hakee henkilötunnuksen perusteella Verotusjärjestelmästä asiakkaan tunnistamisessa tarvittavat tiedot ja avustaa virkailijaa…

The post Case Verohallinto appeared first on Digital Workforce.

]]>

 

Verohallinto huolehtii Suomessa verojen keräämisestä yhteiskunnalle. Toiminnan läpäisevänä periaatteena on asiakaslähtöisyys.

Verohallinto vastaanottaa keskimäärin noin 6500 puhelua päivässä.

Tietyissä puheluissa asiakkaan tunnistaminen varmistetaan erityisten turvakysymysten avulla. Näihin liittyvän tiedon kerääminen voi kestää lähes 2 minuuttia.

Tehostaakseen puhelinpalveluaan Verohallinto kokeili Blue Prism Service Assist- automaatiotyökalua. Työkalun toimivuutta testattiin ensimmäisenä kotitalousvähennystä koskevissa kyselyissä.

Service Assist hakee henkilötunnuksen perusteella Verotusjärjestelmästä asiakkaan tunnistamisessa tarvittavat tiedot ja avustaa virkailijaa puhelun muissa vaiheissa.

Virkailija voi keskittyä asiakaspalveluun ja toimia yhdessä näkymässä, johon puhelun eri vaiheissa tarvitut tiedot tulevat esille automaattisesti.

 

Kokeilun perusteella Service Assistant…

  • oli helppokäyttöinen.
  • voi auttaa takaamaan palvelun tasaisen laadun.
  • voi vähentää mm. tunnistamiseen käytetyn ajan alle minuuttiin; nopeuttaen palvelua ja pienentäen asiakaspalvelun kustannuksia.

 

”Yhteistyö Digital Workforcen kanssa oli sujuvaa, helppoa ja ammattitaitoista. Parasta kokeilussamme oli tutustuminen Blue Prismin tarjoamaan uuteen teknologiaan ja sen antamiin mahdollisuuksiin automatisoinnissa, jota tuki toimittajan vahva osaaminen ja yhteistyön helppous.”

 Jisvi Hyyrynen, Product Owner Process development and automation, Verohallinto.

The post Case Verohallinto appeared first on Digital Workforce.

]]>
Ohjelmistorobotiikka tuo monia hyötyjä kunnille https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/ohjelmistorobotiikka-tuo-monia-hyotyja-kunnille/ Tue, 15 Oct 2019 12:27:51 +0000 https://dev2services.local/?p=4680 Ohjelmistorobotiikka ja digitaaliset työntekijät ovat arkipäivää jo monessa kunnassa ja niiden avulla on voitu vapauttaa arvokasta aikaa tärkeisiin työtehtäviin. Pohditko miten automaatiota voisi hyödyntää omassa organisaatiossasi? Katso lyhyt tietoiskumme ja ota rohkeasti yhteyttä! Timo Maisila, Head of Sales Public timo.maisila@digitalworkforce.fi +358 40 776 0968

The post Ohjelmistorobotiikka tuo monia hyötyjä kunnille appeared first on Digital Workforce.

]]>

Ohjelmistorobotiikka ja digitaaliset työntekijät ovat arkipäivää jo monessa kunnassa ja niiden avulla on voitu vapauttaa arvokasta aikaa tärkeisiin työtehtäviin. Pohditko miten automaatiota voisi hyödyntää omassa organisaatiossasi? Katso lyhyt tietoiskumme ja ota rohkeasti yhteyttä!

Timo Maisila, Head of Sales Public
timo.maisila@digitalworkforce.fi
+358 40 776 0968

The post Ohjelmistorobotiikka tuo monia hyötyjä kunnille appeared first on Digital Workforce.

]]>
Ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen kunnissa: kokemuksia ja oppeja Södertäljestä https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/ohjelmistorobotiikan-hyodyntaminen-kunnissa-kokemuksia-ja-oppeja-sodertaljesta/ Mon, 05 Aug 2019 09:54:05 +0000 https://dev2services.local/?p=4552   Tutustu robotti Ragnhildiin – katso videolta Södertäljen kunnan ensimmäisiä kokemuksia ja oppeja siitä, millaista ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen kunnissa voi olla.

The post Ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen kunnissa: kokemuksia ja oppeja Södertäljestä appeared first on Digital Workforce.

]]>

 

Tutustu robotti Ragnhildiin – katso videolta Södertäljen kunnan ensimmäisiä kokemuksia ja oppeja siitä, millaista ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen kunnissa voi olla.

The post Ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen kunnissa: kokemuksia ja oppeja Södertäljestä appeared first on Digital Workforce.

]]>
RPA at If Insurance https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/rpa-at-if-insurance/ Wed, 06 Mar 2019 17:37:44 +0000 https://dev2services.local/?p=3795 People and robots working together at If, the leading insurance company in the Nordics. See the case video.

The post RPA at If Insurance appeared first on Digital Workforce.

]]>

People and robots working together at If, the leading insurance company in the Nordics. See the case video.

The post RPA at If Insurance appeared first on Digital Workforce.

]]>