Tapahtumat Archives | Digital Workforce https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/category/tapahtumat/ Digital Workforce Tue, 14 May 2024 10:13:50 +0000 fi hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.5.3 https://digitalworkforce.com/wp-content/uploads/2019/03/cropped-dwf-favicon-32x32.png Tapahtumat Archives | Digital Workforce https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/category/tapahtumat/ 32 32 Seminaari – Pitkät automaatioketjut taloushallinnon ja verotuksen prosessien uudistajana https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/seminaari-pitkat-automaatioketjut-taloushallinnon-ja-verotuksen-prosessien-uudistajana/ Tue, 07 May 2024 09:04:45 +0000 https://digitalworkforce.com/?p=11164 Tervetuloa Digital Workforcen järjestämään taloushallinnon päättäjille ja veroprosesseista vastaaville prosessiomistajille suunnattuun aamupäivän seminaariin maanantaina 3.6.2024 klo 8–12.30. Tilaisuus järjestetään Hotel Mestarissa osoitteessa Fredrikinkatu 51, 00100 Helsinki. Taloushallinnossa on jo pitkään hyödynnetty ohjelmistorobotiikkaa rutiinitehtävien ja -prosessien automatisoinnissa esimerkiksi palkanlaskennan, kirjanpidon, raportoinnin sekä ostovelkojen ja saatavien hallinnan tukena. Automatisoinnilla on saavutettu mm. tehokkuutta, kustannussäästöjä sekä virheiden vähenemistä.…

The post Seminaari – Pitkät automaatioketjut taloushallinnon ja verotuksen prosessien uudistajana appeared first on Digital Workforce.

]]>
Tervetuloa Digital Workforcen järjestämään taloushallinnon päättäjille ja veroprosesseista vastaaville prosessiomistajille suunnattuun aamupäivän seminaariin maanantaina 3.6.2024 klo 8–12.30. Tilaisuus järjestetään Hotel Mestarissa osoitteessa Fredrikinkatu 51, 00100 Helsinki.

Taloushallinnossa on jo pitkään hyödynnetty ohjelmistorobotiikkaa rutiinitehtävien ja -prosessien automatisoinnissa esimerkiksi palkanlaskennan, kirjanpidon, raportoinnin sekä ostovelkojen ja saatavien hallinnan tukena. Automatisoinnilla on saavutettu mm. tehokkuutta, kustannussäästöjä sekä virheiden vähenemistä.

Aamupäivä tarjoaa syvällisen katsauksen siihen, missä mennään taloushallinnon prosessien automatisoinnissa tänään ja miten ketjuttamalla yksittäisiä automaatioprosesseja voidaan kuroa umpeen järjestelmien välistä kuilua ja saada läpinäkyvyys sekä hallinta monimutkaisiin ja pitkiin taloushallinnon sekä verotuksen end-to-end prosesseihin.

Lisäksi kuulemme ajankohtaisista kansainvälisistä arvonlisäveron raportoinnin vaatimuksista sekä automaation valjastamisesta mm. ostolaskulta puuttuvien verotietojen hakuun ja täydennykseen.

Lämpimästi tervetuloa oppimaan, verkostoitumaan ja vaihtamaan ajatuksia. Tilaisuus on maksuton ja tarjoamme osallistujille aamupalan ja lounaan. Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti ja ilmoittaudu nyt!

Ohjelma

Klo 8.00–9.00 Aamiainen tarjolla
Klo 9.00–9.10 Tervetulosanat, Kati Myllyniemi, Digital Workforce
Klo 9.10–9.40 Christian Toivo, Service Manager, Orion – Orionin automaatiomatka
Klo 9.40–10.10 Jisvi Hyyrynen, Tuoteomistaja prosessien kehittäminen ja automatisointi, Tuotehallintayksikkö, Verohallinto – Ohjelmistorobotiikka Verohallinnossa
Klo 10.10–10.20 Kahvitauko
Klo 10.20–10.50 Minna Myllyluoma, Regional Partner Account Manager ja Toni Pihamaa, Managing Director, Finland and East Europe, PageroSähköisten sanomien avulla apua veroraportointiin
Klo 10.50–11.20 Tomas Fogel, Senior Automation Advisor, Digital Workforce – Pitkien veroprosessien automatisointi
Klo 11.20–11.30 Yhteenveto
Klo 11.30–12.30 Lounas tarjolla

Tule kuulemaan ideoita ja vinkkejä, kuinka hyödyntää automaatiota monipuolisesti taloushallinnon ja verotuksen tehtävissä ja pitkissä E2E prosesseissa. Asiantuntijamme jakavat arvokkaita käytännön kokemuksia, joista on hyötyä kaikille taloushallinnon parissa työskenteleville.



 

Puhujat

Jisvi Hyyrynen

Product Owner Process development and automation, Verohallinto
Tuoteomistaja prosessien kehittäminen ja automatisointi, Tuotehallintayksikkö, Verohallinto. Vastaan Verohallinnon ohjelmistorobotiikasta ja sen kehittämisestä. Tuotteeseen kuuluu ohjelmistorobotiikan lisäksi merkittävänä osa-alueena Verohallinnon prosessien kehittäminen Lean menetelmin.

Christian Toivo

Service Manager, Orion
Christian Toivo toimii Service Managerina Orionilla. Hän aloitti työtehtävänsä Orionilla syksyllä 2023 ja työskentelee siellä Information Management -tiimissä. Toivo vastaa osaltaan integraatioista, automaatioista sekä osittain Master Data Managementista. Hän on opiskellut kauppatieteitä, mutta päätyi lopulta IT-alalle muun muassa RPA-kehityksen ja erilaisten digitaalisten projektien kautta.

Minna Myllyluoma

Regional Partner Account Manager, Pagero
Minna on työskennellyt verkkolasku-, työnkulku- ja ERP-projektien parissa yli 14 vuotta auttamalla monikansallisia yrityksiä heidän digitalisaatiomatkallaan. Tällä hetkellä Minna keskittyy Pageron kumppaniverkoston sekä ekosysteemiportfolion kasvattamiseen.

Toni Pihamaa

Managing Director, Finland and East Europe, Pagero
Toni Pihamaa toimii Pagero Oy:n toimitusjohtajana, vastuualueenaan Suomi ja Itä-Eurooppa. Tonilla on laaja kokemus operatiivisesta johtamisesta ja liiketoiminnan konsultoinnista, ja on pitkään työskennellyt hankinnasta maksuun- ja tilauksesta kassaan -toimintaympäristöissä ja sitä myötä kartuttanut laajaa osaamista asiakkaiden toimintaprosessien kehittämisessä sekä oikeanlaisten digitaalisten ratkaisujen löytämisessä.

The post Seminaari – Pitkät automaatioketjut taloushallinnon ja verotuksen prosessien uudistajana appeared first on Digital Workforce.

]]>
Digital Workforce on mukana Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivillä 2023 Turussa https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/digital-workforce-on-mukana-sosiaali-ja-terveydenhuollon-atk-paivilla-2023-turussa/ Thu, 04 May 2023 18:33:36 +0000 https://dev2services.local/?p=8882 Digital Workforcella on ilo olla mukana Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivillä Turun Messukeskuksessa 22.-24.5.2023. Osastollamme, 45, sinulla on mahdollisuus keskustella alan asiantuntijoiden kanssa ja tutustua kattavaan teknologiaosaamiseemme sosiaali- ja terveydenhuollossa. ATK-päivien teemat ovat vuonna 2023 erittäin ajankohtaisia, sillä ne käsittelevät muun muassa: Kansalliset linjaukset ja ratkaisut palvelutuotannon tukena Tietoturva, tietosuoja ja pilvipalvelut Sähköiset välineet hyvinvoinnin ja…

The post Digital Workforce on mukana Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivillä 2023 Turussa appeared first on Digital Workforce.

]]>
Digital Workforcella on ilo olla mukana Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivillä Turun Messukeskuksessa 22.-24.5.2023.

Osastollamme, 45, sinulla on mahdollisuus keskustella alan asiantuntijoiden kanssa ja tutustua kattavaan teknologiaosaamiseemme sosiaali- ja terveydenhuollossa.

ATK-päivien teemat ovat vuonna 2023 erittäin ajankohtaisia, sillä ne käsittelevät muun muassa:

  • Kansalliset linjaukset ja ratkaisut palvelutuotannon tukena
  • Tietoturva, tietosuoja ja pilvipalvelut
  • Sähköiset välineet hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä – missä on todistettu hyöty?
  • Kuulumisia hyvinvointialueiden toiminnan alkutaipaleelta
  • Yhteiset asiakkaat ja tiedon laatu sosiaalihuollossa
  • Asiakas- ja potilastietojärjestelmien kehittäminen hyvinvointialueilla
  • Älyteknologia päätöksenteon tukena
  • Asiakas digikehittämisen kumppaniksi
  • Kuulumisia hyvinvointialueiden toiminnan alkutaipaleelta
  • Laadukkaan asiakastiedon syntyminen ja hyödyntäminen

➡ Digital Workforce tarjoaa ratkaisuja ja osaamista näiden teemojen toteuttamiseksi.

On hienoa olla jälleen kerran mukana Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivillä ja odotamme innolla tilaisuutta esitellä teknologiapohjaisia ratkaisujamme sekä tapaamista sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Nähdään Turussa!


Tietoja Digital Workforcesta

Digital Workforce Services on maailman johtavia liiketoimintaprosessien automatisointiin tarkoitettujen palveluiden ja teknologiaratkaisujen tarjoajia. Digital Workforce Outsmart -palvelujen ja -teknologia-alustan avulla asiakasorganisaatiot voivat säästää kustannuksia, kiihdyttää digitalisaatiota, kasvattaa liikevaihtoa, parantaa asiakaskokemusta ja kilpailukykyä. Maailmanlaajuisesti yli 200 suurta asiakasta käyttää yhtiön palveluja ja teknologioita liiketoimintansa kehittämiseen automaation avulla. Yhtiö on perustettu vuonna 2015 ja sen palveluksessa on yhteensä yli 200 liiketoiminnan automaation ammattilaista Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Norjassa, Puolassa, Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa ja Yhdysvalloissa. Digital Workforce on listattu Nasdaq First North Growth Market -markkinapaikalla.

https://digitalworkforce.com

The post Digital Workforce on mukana Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivillä 2023 Turussa appeared first on Digital Workforce.

]]>
Digital Workforce on mukana UiPath Automation Summit Helsinki – tapahtumassa 27.4.2023 https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/digital-workforce-on-mukana-uipath-automation-summit-helsinki-tapahtumassa-27-4-2023/ Fri, 14 Apr 2023 06:46:39 +0000 https://dev2services.local/?p=8867 Digital Workforcella on ilo olla kumppanina Suomen suurimmassa automaatiotapahtumassa; UiPath Automation Summit Helsinki. Tervetuloa kohtaamaan alan ammattilaisia ja asiantuntijoita saman katon alle Helsingin Pikku Finlandiaan torstaina 27.4 klo 8:30-16:00. Tule kuulemaan yhdeksän suomalaisen asiakkaan automaatiotarina, hakemaan inspiraatiota ja tutustumista alan ammattilaisiin. Löydät meidät ständiltä S7 koko tapahtuman ajan. OHJELMA: 08:30 – 09:00 Ilmoittautuminen ja tapahtuman…

The post Digital Workforce on mukana UiPath Automation Summit Helsinki – tapahtumassa 27.4.2023 appeared first on Digital Workforce.

]]>
Digital Workforcella on ilo olla kumppanina Suomen suurimmassa automaatiotapahtumassa; UiPath Automation Summit Helsinki.

Tervetuloa kohtaamaan alan ammattilaisia ja asiantuntijoita saman katon alle Helsingin Pikku Finlandiaan torstaina 27.4 klo 8:30-16:00.

Tule kuulemaan yhdeksän suomalaisen asiakkaan automaatiotarina, hakemaan inspiraatiota ja tutustumista alan ammattilaisiin.

Löydät meidät ständiltä S7 koko tapahtuman ajan.

OHJELMA:

08:30 – 09:00 Ilmoittautuminen ja tapahtuman avaus.
09:00 – 09:10 Tervetuloa & esittäytyminen Maria Tennare, AVP Enterprise Sales, UiPath
09:10 – 09:40 Keynote: 7 keskeistä trendiä, jotka muokkaavat automaatiota tänään ja huomenna
Chris Forrest, AVP Strategic Engagement, UiPath
09:40 – 10:00 Konecranes, Antti Odelma, Manager, Robotic Process Automation
10:00 – 10:20 Kahvitauko ja näyttelytauko
10:20 – 10:40 Elisa, Anssi Talarmo, Manager, Robotic Process Automation
10:40 – 11:00 Sanoma, Meri Kukkurainen, Head of RPA CoE
11:00 – 11:20 Palkeet, Eija Hartikainen, Development Manager
11:20 – 11:50 Wärtsilä, Hannes Hudd, Manager, Business Process Automation & Jarkko Pukkila, General Manager, Data and Analytics
11:50 – 12:50 Lounas ja näyttelytilaisuus
12:50 – 13:10 Posti, Tero Byman, Intelligent Automations Manager
13:10 – 13:30 Elenia, Suvi Laitinen, Application Specialist RPA
13:30 – 13:50 Säästöpankki, Saila Hamppula, Project Manager
13:50 – 14:20 Kahvi ja näyttelytila
14:20 – 14:40 Neste, Markko Rajatora, vVice President, Data Management & Finance Development
14:40 – 15:10 Älykkään automaation tulevaisuus UiPathilta, Janne Sillanpää, Principal Sales Engineer, UiPath
15:10 – 15:40 Paneelikeskustelu: Mikä on seuraava askel? Katse kristallipalloon
15:40 – 15:50 Tilaisuus loppuu.

Tilaisuus pidetään suomeksi, mutta yksittäiset esitykset voivat olla myös englanniksi.

Tapahtuma on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Nähdään UiPath Automation Summitissa!

#DigitalWorkforce #UiPathAutomationSummit

The post Digital Workforce on mukana UiPath Automation Summit Helsinki – tapahtumassa 27.4.2023 appeared first on Digital Workforce.

]]>
Digital Workforce on mukana SijoittajaMessut 2022 – tapahtumassa 16.11.2022 https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/digital-workforce-on-mukana-sijoittajamessut-2022-tapahtumassa-16-11-2022/ Mon, 31 Oct 2022 11:02:24 +0000 https://dev2services.local/?p=8550 Digital Workforcella on ilo olla kumppanina vuoden merkittävimmässä tapahtumassa täynnä sisältöä sijoittamisen teemoista ja trendeistä! Tervetuloa kohtaamaan alan ammattilaiset ja asiantuntijat saman katon alle Helsingin Messukeskuskseen keskiviikkona 16.11 klo 9-20. Toimitusjohtajamme Mika Vainio-Mattila kertoo Digital Workforcesta sijoituskohteena Arvopaperi-lavalla klo 14.35-14.55. Lisäksi löydät meidät ständiltä 5d30 koko tapahtuman ajan. Päivä tarjoaa ohjelmaa kaikille sijoittamisesta kiinnostuneille. Saat…

The post Digital Workforce on mukana SijoittajaMessut 2022 – tapahtumassa 16.11.2022 appeared first on Digital Workforce.

]]>
Digital Workforcella on ilo olla kumppanina vuoden merkittävimmässä tapahtumassa täynnä sisältöä sijoittamisen teemoista ja trendeistä!

Tervetuloa kohtaamaan alan ammattilaiset ja asiantuntijat saman katon alle Helsingin Messukeskuskseen keskiviikkona 16.11 klo 9-20.

Toimitusjohtajamme Mika Vainio-Mattila kertoo Digital Workforcesta sijoituskohteena Arvopaperi-lavalla klo 14.35-14.55. Lisäksi löydät meidät ständiltä 5d30 koko tapahtuman ajan.

Päivä tarjoaa ohjelmaa kaikille sijoittamisesta kiinnostuneille. Saat kattavan katsauksen pörssiyhtiöistä sijoittamiskohteena yrityksen avainhenkilön esittämänä.

Hae parhaat vinkit kannattavaan sijoittamiseen!
Tapahtuma on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Tutustus tapahtuman kumppaneihin ja ohjelmaan täältä.

Nähdään SijoittajaMessuilla!

#sijoittajamessut

The post Digital Workforce on mukana SijoittajaMessut 2022 – tapahtumassa 16.11.2022 appeared first on Digital Workforce.

]]>
Automaation tulevaisuusfoorumi https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/automaation-tulevaisuusfoorumi/ Fri, 30 Sep 2022 08:57:55 +0000 https://dev2services.local/?p=8534 Kutsuvierasseminaari ja illallinen hotelli Kämpissä keskiviikkona 9.11. klo 14:00 alkaen Järjestämme yhdessä kumppanimme Blue Prismin kanssa kutsuvierasseminaarin ja illallisen hotelli Kämpin upeissa puitteissa keskiviikkona 9.11 klo 14:00 alkaen. Paikkoja on kuitenkin rajoitetusti, joten varaa omasi pian. Seminaarissa paneudumme Suomen markkinassa tapahtuviin muutoksiin ja tulevaisuuden näkymiin sekä automaation kehitykseen osana organisaatioiden kilpailukykyä. Uudenlaiseen ajatteluun haastava ilta…

The post Automaation tulevaisuusfoorumi appeared first on Digital Workforce.

]]>
Kutsuvierasseminaari ja illallinen hotelli Kämpissä keskiviikkona 9.11. klo 14:00 alkaen

Järjestämme yhdessä kumppanimme Blue Prismin kanssa kutsuvierasseminaarin ja illallisen hotelli Kämpin upeissa puitteissa keskiviikkona 9.11 klo 14:00 alkaen. Paikkoja on kuitenkin rajoitetusti, joten varaa omasi pian.

Seminaarissa paneudumme Suomen markkinassa tapahtuviin muutoksiin ja tulevaisuuden näkymiin sekä automaation kehitykseen osana organisaatioiden kilpailukykyä. Uudenlaiseen ajatteluun haastava ilta päätetään hyvästä ruuasta ja juomasta nauttien.

Tule mukaan kuulemaan
– Mitä Suomen markkinoilla tapahtuu nyt ja miltä tulevaisuus näyttää?
– Millaiset kyvykkyydet korostuvat?
– Miten taataan kilpailukyky myös globaalissa markkinassa?
– Mikä on automaation rooli ja arvo muuttuvassa toimintakentässä?
– Mitä on end-to-end automaatio?
– Millaisia ratkaisuja automaation edelläkävijät rakentavat nyt?
– Miten siirryt visiosta käytäntöön ja saavutat haluamasi tulokset?

Varaa paikka Automaation tulevaisuusfoorumissa

Tarjoamme kaikille osallistujille elämyksellisen illallisen hotelli Kämpissä. Muistathan ilmoittaa mahdollisista erikoisruokavalioista ja allergioista varatessasi paikkaa tapahtumaan.

Osallistuminen vahvistetaan erikseen jokaiselle ilmoittautuneelle.

The post Automaation tulevaisuusfoorumi appeared first on Digital Workforce.

]]>
Lunch & Learn Helsinki https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/lunch-learn-helsinki/ Fri, 03 Jun 2022 09:47:33 +0000 https://dev2services.local/?p=8292 Voiko asiakaspalvelukokemus olla huikealla tasolla ja silti samanaikaisesti kustannustehokasta? Unohda vanha uskomus siitä, että integraatio on kallista ja aikaa vievää. Järjestämme, yhdessä Front AI:n kanssa, Lunch & Learn -lounaan ravintola Savoyissa 27.9 & 26.10 klo 12–14. Tarjolla on herkullista ruokaa, huippualustuksia ja hedelmällistä keskustelua kollegojesi kanssa aiheesta: Miten automatisoida asiakaspalvelun prosessit alusta loppuun Asiakaspalautteen mukaan nykyasiakkaille…

The post Lunch & Learn Helsinki appeared first on Digital Workforce.

]]>
Voiko asiakaspalvelukokemus olla huikealla tasolla ja silti samanaikaisesti kustannustehokasta?

Unohda vanha uskomus siitä, että integraatio on kallista ja aikaa vievää.

Järjestämme, yhdessä Front AI:n kanssa, Lunch & Learn -lounaan ravintola Savoyissa 27.9 & 26.10 klo 12–14. Tarjolla on herkullista ruokaa, huippualustuksia ja hedelmällistä keskustelua kollegojesi kanssa aiheesta:

Miten automatisoida asiakaspalvelun prosessit alusta loppuun

Asiakaspalautteen mukaan nykyasiakkaille tärkeintä on nopeus, vaivattomuus ja asian saaminen kerralla kuntoon.  Tulevaisuuden avainasiakkaasi eivät enää soita asiakaspalveluusi. Heidän oletusarvonsa on saada hoitaa asiat chatissa ja WhatsAppissa, 24/7 ja kerralla kuntoon. Miten nykyinen asiakaspalveluprosessisi ja organisaatiosi järjestelmäviidakko pystyy vastaamaan tähän haasteeseen? Me väitämme, että se on täysin mahdollista eikä edes kovin vaikeaa tai yhtään niin kallista kuin kuvittelit. Tule ottamaan selvää, miten se tapahtuu 2020-luvulla.

Tilaisuudessa kuulet miksi asiakaspalvelun taustaprosessien päästä päähän automatisointi on juuri nyt niin kiinnostava aihe ja miten ratkaisut kehittyvät tästä eteenpäin. Käymme läpi asiakaspalvelun end-to-end -automaation keskeiset edellytykset ja rakennuspalikat (prosessien orkestrointi, ohjelmistorobotiikka/RPA, kommunikaatio luonnollisella kielellä asiakkaan suuntaan jne). Miten kaikki toimii tosielämässä (demo, käyttötapauksia, onnistuneita toteutuksia, pikavoitot – mistä aloittaa).

Mukana ajatuksiaan ja kokemuksiaan jakamassa ja alustamassa keskustelua:

Jos olet kiinnostunut osallistumaan, olethan meihin yhteydessä! Paikkoja on hyvin rajoitetusti.

The post Lunch & Learn Helsinki appeared first on Digital Workforce.

]]>
AMA: Internet Explorer poistuu – oletko valmis? https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/ama-internet-explorer-poistuu-oletko-valmis/ Tue, 11 Jan 2022 07:47:47 +0000 https://dev2services.local/?p=7714 Keskiviikkona 26.1.2022 klo 10-10.45. Internet Explorer -selain poistuu ja Microsoft lopettaa tuen kesäkuun 2022 puolessa välissä. Ilman toimenpiteitä IE:tä käyttävät automaatiot lakkaavat toimimasta. Miten teillä on valmistauduttu tähän muutokseen? Oletteko valmistautuneet tekemään päivitykset tai palkkaamaan ihmisiä tekemään aiemmin robotisoidut työt? Mitä kaikkea tulisi ottaa huomioon? Digital Workforce on toteuttanut asiakkailleen useita kymmeniä konversioita viime kuukausien aikana. Tarjoamme…

The post AMA: Internet Explorer poistuu – oletko valmis? appeared first on Digital Workforce.

]]>
Keskiviikkona 26.1.2022 klo 10-10.45. Internet Explorer -selain poistuu ja Microsoft lopettaa tuen kesäkuun 2022 puolessa välissä. Ilman toimenpiteitä IE:tä käyttävät automaatiot lakkaavat toimimasta. Miten teillä on valmistauduttu tähän muutokseen? Oletteko valmistautuneet tekemään päivitykset tai palkkaamaan ihmisiä tekemään aiemmin robotisoidut työt? Mitä kaikkea tulisi ottaa huomioon? Digital Workforce on toteuttanut asiakkailleen useita kymmeniä konversioita viime kuukausien aikana. Tarjoamme nyt näistä saatua tietoa ja kokemusta kuulijoillemme. Järjestämme keskiviikkona 26.1.2022 klo 10-10.45  AMA-webinaarin, jossa voit esittää kysymyksiä asiantuntijoillemme. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus kysyä mitä tahansa muutokseen liittyvää. Tilaisuus on suomeksi. Rekisteröidy mukaan ja jätä ennakkoon kysymyksesi asiantuntijoillemme.

Katso nauhoite tästä

Keskustelussa esillä mm.:

  • Miten automaatioteknologia (Blue Prismillä tai UiPathillä) vaikuttaa?
  • Mitkä selaimet soveltuvat jatkossa?
  • Kuinka paljon muutokseen tulisi varata aikaa?
  • Miten resursointi kannattaa suunnitella?
  • Miten Application Modeller Conversion Tool toimii?

Asiantuntijat Lari Salonen, Key Account Manager, Digital Workforce Lari Salonen työskentelee tällä hetkellä avainasiakaspäällikkönä Digital Workforcella. Larilla on yli neljän vuoden tausta älykkään automaation projekteista konsulttina, projektipäällikkönä ja asiakaspäällikkönä yrityksessä. Lari on ollut mukana myös muun muassa asiakkaiden automaatioprojekteissa, joissa Internet Explorer on toiminut automatisoitavan prosessin keskeisenä kohdejärjestelmänä. Jukka Salovaara, Solution Consultant, Digital Workforce Jukka Salovaara on kehittänyt RPA-toteutuksia neljän vuoden ajan ja muuntanut useita robotteja IE:ltä muille selaimille. Jukalla on pitkä kokemus selainautomaation kehittämisestä.

The post AMA: Internet Explorer poistuu – oletko valmis? appeared first on Digital Workforce.

]]>
Digital Workforce mukana Microsoft Envision Forumissa 12.11.2019 https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/digital-workforce-mukana-microsoft-envision-forumissa-12-11-2019/ Tue, 05 Nov 2019 09:11:35 +0000 https://dev2services.local/?p=4769 Ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn edelläkävijä Digital Workforce on mukana Microsoft Envision Forum: Manufacturing -tapahtumassa 12.11.2019. Tervetuloa kuulemaan lisää siitä, miltä tulevaisuuden työnteko voi näyttää! Digitaalisten työntekijöiden kysyntä on kasvanut viime vuosien aikana räjähdysmäisesti ja tänä päivänä digitaaliset työntekijät eli ohjelmistorobotit ovat aktiivisessa käytössä lukuisissa organisaatioissa useilla eri toimialoilla. Digityöntekijät suorittavat väsymättömästi manuaalisia, tarkkuutta vaativia rutiineja vuorokauden…

The post Digital Workforce mukana Microsoft Envision Forumissa 12.11.2019 appeared first on Digital Workforce.

]]>
Ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn edelläkävijä Digital Workforce on mukana Microsoft Envision Forum: Manufacturing -tapahtumassa 12.11.2019. Tervetuloa kuulemaan lisää siitä, miltä tulevaisuuden työnteko voi näyttää!

Digitaalisten työntekijöiden kysyntä on kasvanut viime vuosien aikana räjähdysmäisesti ja tänä päivänä digitaaliset työntekijät eli ohjelmistorobotit ovat aktiivisessa käytössä lukuisissa organisaatioissa useilla eri toimialoilla. Digityöntekijät suorittavat väsymättömästi manuaalisia, tarkkuutta vaativia rutiineja vuorokauden ympäri, ja näin ollen vapauttavat työntekijöille arvokasta aikaa muihin lisäarvoa tuottaviin tehtäviin.

Tule mukaan Microsoft Envision Forum: Manufacturing -tapahtumaan oppimaan lisää siitä, miten valmistava teollisuus voi hyötyä digitaalisista työntekijöistä.

Tervetuloa kuuntelemaan puheenvuoromme kello 12.45!

Lue lisää tapahtumasta ja rekisteröidy täällä.

 

Digital Workforce on tekoälyn ja robotiikan kokenein ja suurin toimija Suomessa. Toimitamme koulutuksia, konsultointia ja käytännön toteutuksia mm. UPM:lle, Koneelle ja Valmetille yli 240 asiantuntijan ja tuhansien robottien voimin.

The post Digital Workforce mukana Microsoft Envision Forumissa 12.11.2019 appeared first on Digital Workforce.

]]>
Älykkäät ohjelmistorobotit Kuntamarkkinoilla 11.–12.9.2019 https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/alykkaat-ohjelmistorobotit-kuntamarkkinoilla-11-12-9-2019/ Thu, 15 Aug 2019 08:10:50 +0000 https://dev2services.local/?p=4560 Tekoälyn ja ohjelmistorobotiikan asiantuntija Digital Workforce on mukana tämän syksyn Kuntamarkkinoilla 11.­–12.9.2019. Tervetuloa kuulemaan lisää siitä, miten ohjelmistorobotit voivat olla hyödyksi sinun kunnallesi!  Digitaalisten työntekijöiden kysyntä on kasvanut parin vuoden takaisista kokeiluista räjähdysmäisesti ja tänä päivänä digitaaliset työntekijät eli ohjelmistorobotit ovat arkipäivää useimmissa kunnissa. Digityöntekijät suorittavat väsymättömästi tarkkuutta vaativia rutiineja, vuorokauden ympäri. Digital Workforce kehittää…

The post Älykkäät ohjelmistorobotit Kuntamarkkinoilla 11.–12.9.2019 appeared first on Digital Workforce.

]]>
Tekoälyn ja ohjelmistorobotiikan asiantuntija Digital Workforce on mukana tämän syksyn Kuntamarkkinoilla 11.­–12.9.2019. Tervetuloa kuulemaan lisää siitä, miten ohjelmistorobotit voivat olla hyödyksi sinun kunnallesi! 

Digitaalisten työntekijöiden kysyntä on kasvanut parin vuoden takaisista kokeiluista räjähdysmäisesti ja tänä päivänä digitaaliset työntekijät eli ohjelmistorobotit ovat arkipäivää useimmissa kunnissa. Digityöntekijät suorittavat väsymättömästi tarkkuutta vaativia rutiineja, vuorokauden ympäri. Digital Workforce kehittää ja ylläpitää kuntien digitaalista työvoimaa ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn avulla, mahdollistaen asukaslähtöisen ja ennen kaikkea tehokkaan toiminnan kehittämisen. Ohjelmistorobotiikan hyödyntämisessä suurena etuna on myös se, ettei se vaadi IT-järjestelmäuudistuksia tai integraatioprojekteja.

Digital Workforce on tekoälyn ja robotiikan kokenein ja suurin toimija Suomessa. Toimitamme nykyisellään koulutuksia, konsultointia ja käytännön toteutuksia mm. HUS:lle, Verolle ja Espoon kaupungille yli 240 asiantuntijan ja tuhansien robottien voimin.

Tervetuloa kuuntelemaan tietoiskumme!


Automaatio 2.0 – automaation lisääminen tekoälyn ja datan avulla

Millaisia uusia taitoja robotit ovat jo oppineet ja miltä tulevaisuus näyttää?

Kuinka dataa voidaan hyödyntää automaatiokohteiden valinnassa?

Käytännön esimerkkejä älykkäästä automaatiosta.

 

11.09.2019 | 09:30 – 09:50

A 3.24, 3. krs

 

Poikkea myös osastollamme ja tule keskustelemaan sinun kuntasi älykkään automaation potentiaalista! Löydät meidät osastolta 2.01, 2. kerros.

https://kuntamarkkinat.fi/naytteillejeasettaja/digital-workforce/


Kiinnostavatko älykkään automaation ratkaisut julkishallinnossa? Lue lisää Tekoälystä ja ohjelmistorobotiikasta julkisessa hallinnossa.

The post Älykkäät ohjelmistorobotit Kuntamarkkinoilla 11.–12.9.2019 appeared first on Digital Workforce.

]]>
Blue Prism käyttäjäryhmän tapaaminen https://digitalworkforce.com/fi/rpa-blogi/blue-prism-kayttajaryhma/ Wed, 07 Aug 2019 06:48:42 +0000 https://dev2services.local/?p=4554 Blue Prism käyttäjäryhmä kokoontuu torstaina 5.9.2019 klo 8.30-12.00 hotelli GLO Artin Jugend-salissa Lönnrotinkatu 29, tervetuloa! Ilmoittaudu mukaan ja tule kuulemaan asiantuntijoiden esityksiä, vaikuttamaan ja verkostoitumaan! Ohjelma 8.30-9.00 Kevyt aamiainen / Light breakfast 9.00 Tilaisuuden avaus / Opening words 9.05-9.45 Blue Prism Product & Roadmap Update: Andrew Sonden, Partner Solutions Consultant EMEA, Blue Prism (this presentation is in English)…

The post Blue Prism käyttäjäryhmän tapaaminen appeared first on Digital Workforce.

]]>
Blue Prism käyttäjäryhmä kokoontuu torstaina 5.9.2019 klo 8.30-12.00 hotelli GLO Artin Jugend-salissa Lönnrotinkatu 29, tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan ja tule kuulemaan asiantuntijoiden esityksiä, vaikuttamaan ja verkostoitumaan!

Ohjelma

  • 8.30-9.00 Kevyt aamiainen / Light breakfast
  • 9.00 Tilaisuuden avaus / Opening words
  • 9.05-9.45 Blue Prism Product & Roadmap Update: Andrew Sonden, Partner Solutions Consultant EMEA, Blue Prism (this presentation is in English)
  • 9.45-10.00 Verkostoitumistauko / Networking break
  • 10.00-10.30 Käyttäjän puheenvuoro: Ohjelmistorobotiikalla vaikutetaan HUSin työntekijöiden ja potilaiden arkeen, Minna Pekkala, tuotepäällikkö, HUS Tietohallinto
  • 10.30-11.00 Strukturoimattomasta strukturoituun tietoon – lisää töitä roboteille, Hannu Luoto, Lead Consultant, Digital Workforce
  • 11.00 Yhdistyksen käytännön tiedotteita & vapaata keskustelua
  • 11.30 Lämmin lounas

Oletpa sitten RPA-taipaleen alussa tai jo kokeneempi Blue Prism teknologian käyttäjä, lämpimästi tervetuloa mukaan! Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu nyt

[mc4wp_form id=”4556″]


Blue Prism User Group

Blue Prism käyttäjäryhmä on Suomen ohjelmistorobotiikka ry:n käynnistämä ryhmä, jossa järjestämme tapaamisia, jaamme kokemuksia ja tutustumme toisiimme. Tervetuloa mukaan kaikki Blue Prism teknologian käyttäjät!

The post Blue Prism käyttäjäryhmän tapaaminen appeared first on Digital Workforce.

]]>